Liqid Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 Hlavně jsem zvědavej, jak budou vysoký a jak budou sedět na ruce, s tím mám u Seika docela problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 22. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 (upraveno) Ono 200m potapky asi tenke a lahke ako skageny nebudu. Upraveno 22. října 2015 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 Rad si pockam, tesim se;). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 Ono 200m potapky asi tenke a lahke ako skageny nebudu. Ono to asi nebude kvůli WR, když bondovky s 300m jsou menší ;-) vysoká strojovna v kombinaci s nepohodlným pouzdrem no... Seiko :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 Podle datumoveho okynka se bojim, ze prumer pres lunetu bude 44 mm :-/ ... kdo mate bezne skx, zkusite to pomerit? Ja mam jen skx v kineticu, tam je datumovka trochu posoupnuta... Mit to stejnou lunetu jako bezne skx, tedy jen 42, bylo by to fajn :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 ... kdo mate bezne skx, zkusite to pomerit?Tak pokud je render ve skutečným měřítku, tak by přes lunetu měly mít 42mm a pouzdro cca 46mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 jj ... jak pujdou koupit ... budou doma ... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 (upraveno) Taky tak... Upraveno 22. října 2015 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 :D Tak jsou vidět jenom nekvalitní rendery, ale místní už mají ten tah, hodinky mají nízký level a tak. OMG. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 No, co luneta - lícuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 .. A jeste jedna verze obrazku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 :D Tak jsou vidět jenom nekvalitní rendery, ale místní už mají ten tah, hodinky mají nízký level a tak. OMG.Což o to, když máš trochu načteno, co Seiko používá na SRPy, tak je ti i z těch nekvalitních obrázků jasné, že tah bude klasický MOSX-Z-I. Velikost jsme si odvodili a to, že je zařadili mezi řadu SRP, jasně hlásá do světa, že se jedná o hodinky na úrovni pětek. Takže základní informace bychom měli. Teď už jen věřit, že řada SRP zůstane cenově nohama na zemi a můžeme se těšit na první objednávky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 velikost je na tom druhém obrázku psaná, 44.3mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 velikost je na tom druhém obrázku psaná, 44.3mmTakže v tom případě se bude jednat o klasické želví pouzdro. Jsem rád, že nepodlehli trendům poslední doby a nebude to 46-47mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 .. A jeste jedna verze obrazkutapatalk_1445537159950.jpegUž jsem na to taky narazil a uklidnil jsem se - nebude se muset modifikovat a ještě bude limitka do sbírky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 .. A jeste jedna verze obrazkutapatalk_1445537159950.jpegSupr a tah se mi líbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 Podle datumoveho okynka se bojim, ze prumer pres lunetu bude 44 mm :-/ ... kdo mate bezne skx, zkusite to pomerit? Ja mam jen skx v kineticu, tam je datumovka trochu posoupnuta... Mit to stejnou lunetu jako bezne skx, tedy jen 42, bylo by to fajn :-) Myslím, že zrovna u Želv se velikosti vůbec není třeba bát. Mám původní verzi 6309-7040 a i když mám užší zápěstí a normálně nosím hodinky kolem 40mm a spíš pod, Želvy jsou díky tvaru pouzdra i při týhle velikosti super pohodlný a nositelný.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rommir Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 :D Tak jsou vidět jenom nekvalitní rendery, ale místní už mají ten tah, hodinky mají nízký level a tak. OMG.Ano,hodinky podle všeho mají nízký level.A jelikož budou i bez barviček určitě si je pořídím :-) Tam jsou šóguny, škoda, že tu téměř nejsou vidět. Tohle cílí níž. Když ty Shoguny jsou třeba pro někoho díky tomu titanu, tak trochu úkrok stranou,bohužel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 Joo, tak ty verze na novym obrazku jsou moc v poradku, vcetne velikosti. No...vubec je nepotrebuju, ale jestli bude neodolatelna cenovka, tak jdu hned do nich...netusi nekdo, kdy priblizne by mohly byt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 22. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2015 Žena bude frflat, proč si kupuju x-té stejné Seika, ale těším se jak malý kluk :-) Konečně želví pouzdro, už jsem myslel, že si budu muset koupit Doxy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se