villain83 Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Az sezenu puvodni, tak se uvidi:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Orient odkoupil licenci na kalibr 7006 a nejen podle mého soudu jej vylepšil, takže strojky 469xx jsem v mnohém odolnější než pozdější Seiko série 7Sxx, No, tak ti nevím, ale švidrající den podle otřesů hodinek jako obecná nemoc Orientu 469xx mi k pocitu odolnosti nepřidá. Když k tomu připočtu, že jsem koupil funglovky, které šly jak se jim chtělo a urvaný rotor při řádění v offroadu myslím Frostiem nebo kým, tak při porovnání s tím, co jsem prožil s řadou 7s od Seika, si nejsem tak jistý, co je lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 No, tak ti nevím, ale švidrající den podle otřesů hodinek jako obecná nemoc Orientu 469xx mi k pocitu odolnosti nepřidá. Když k tomu připočtu, že jsem koupil funglovky, které šly jak se jim chtělo a urvaný rotor při řádění v offroadu myslím Frostiem nebo kým, tak při porovnání s tím, co jsem prožil s řadou 7s od Seika, si nejsem tak jistý, co je lepší.To máš pravdu, ale podle mne to to obecná nemoc není, spíše možná stav po té, co Seiko pohltilo Orient Např. u modelů King Diverů s kalibrem 469xx, které mám a které jsou z počátku sedmdesátých let, podobné problémy nejsou. V té době spíše zlé jazyky tvrdily, že strojky které prošly testováním, se dávaly do Orientů, zatímco ty druhé do Seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 Ve středu budeme mít kromě modrých želv ještě zlaťáky + pepsiny. Takže kdo se chce zastavit na okouknutí, tak může. Na černé SRP777K1 čekáme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 29. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2016 parádní fotky, které by mě dokázaly přesvědčit.. https://uhrforum.de/seiko-srp775k1-seikos-gueldene-neuauflage-der-turtle-6309-7040-a-t247649 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 Souhlas, tyhle fotky se povedly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 Ty zlatý mají něco do sebe. ..líbí se mě čím dál víc.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 (upraveno) Ještě jsem je v reálu neviděl, to má to pouzdro fakt takovej nepěknej brus jako na těch fotkách? No nazdar. To vypadá, jak kdybych to dělal v garáži jako vedlejšák, což bych ještě bral za poloviční cenu. To se mám na co těšit. Upraveno 30. dubna 2016 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 A když jsem tu říkal, že mi dycky želvy přišly ocucané jak bombóm a dával jsem to za vinu věku/přeleštění a že i tyhle nové jsou takové, tak jsem málem dostal za uši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 30. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2016 8x turtle. Nechyba im nic. Keby som mal cierne, kupim si k nim nejaky fajny Seiko gumak.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Pěkný fotky. Tah se zužuje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Je po cely dylce stejne sirokej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Na Skywatches jsou už od 245 USD, ale myslím, že stejně ještě počkám... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Vědět kulové, hlavně něco "odborně" plácnout. Tah se zúžuje z 22 do 20mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Ja vo sobe taky netvrdim,ze jsem odbornik, ty chytroline, hlavne ze ty mas vzdy na vsechno milion argumentu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Argument není kktina. Možná je to tím, že jsem si jistý tím,co píšu a čím si nejsem jistý, to si ověřím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel hb Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Na Skywatches jsou už od 245 USD, ale myslím, že stejně ještě počkám... :-)Možná neumím hledat, ale mohl by si hodit link na želvy za tuhle cenu? Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Tady: http://www.skywatches.com.sg/reviews/seiko-prospex-turtle-automatic-watch-srp773.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel hb Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Dík moc, ona se tam tahle cena ukáže až po rozkliknutí, jinak je tam 340 dolarů, tak proto jsem to nemohl najít. http://www.skywatches.com.sg/reviews/catalogsearch/result/?q=srp773 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 1. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2016 Žerou želvy bonsaje? Zdá se že zatím ne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se