Přejít na obsah

Seiko Legenda - Želvy

People

Doporučené příspěvky

Ten origo tah ma plechove koncovky, ne? To by me trosku stvalo a hlavne k nim ve svoji vizi proste vidim president tah :-)

Ted nevim jestli to tu nahodou uz neprobehlo, ale kdyz jsem se cca pred tydnem koukal na ceny novejch zelv u nas, tak mi dost zarazilo ze PADY jsou o par stovek levnejsi nez jine varianty taky na tahu. To uz se PADY varianta tak okoukala?

Ne, to platilo pro SKX, tento má plný koncovky, žádný plech.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Me se libi B.O.R tah a nebo endmill, nicmene koupim-li 777 tak I guma se da prodat a koupit B.O.R tah, guma se bude hodit tem, ktery maji origo tah. Taky koukam ze pady moc nejdou, v prodejnim vlakne jsou jedny a stale nikdo, asi nejlepsi je klasika 777, ty pujdou vzdy.

Dlouho jsem se v tom nelital, tak ted zjistuju, ze endmill je vlastne president, nebo hodne podobnej tah. Ze zacatku jsem byl po tech pady uplne lacnej :-), ale ted uz mi to taky preslo a rad bych vzal klasiku. Jen musim pockat az ji nekdo hodi do prodejniho vlakna :-)

Upraveno uživatelem TomasH
Odkaz ke komentáři

Dlouho jsem se v tom nelital, tak ted zjistuju, ze endmill je vlastne president, nebo hodne podobnej tah. Ze zacatku jsem byl po tech pady uplne lacnej :-), ale ted uz mi to taky preslo a rad bych vzal klasiku. Jen musim pockat az ji nekdo hodi do prodejniho vlakna :-)

Psal jsem, že mám rád vše origo, ale je pravda, že na Sumech mám endmill se sponou z MM a hlavně díky němu ty hodinky u mne zůstaly :) 

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Tah k zelvam predate s minimalnou stratou, takze nie je co riesit a ta radost sa neda vyjadrit peniazmi.

IMG_6175.jpg

Ještě k tomu tahu. Originál se dá dokoupit cca za stejné peníze jako tahy na strapcode. Ale Origo má jen tenkou plechovou sponu...

People, odkud máš prosím ten úžasný rejžák? :)

Odkaz ke komentáři

Jo to by bylo fajn, bohuzel jsem si vymyslel endmill a pres to nejede vlak :-) Original je moc peknej, ale president nebo endmill je srdcovka uz od meho detstvi :-) Mimochodem jakej je mezi nima rozdil- endmill- president?

Odkaz ke komentáři

Chlapci nevim kam to napsat, ale jelikoz ted jedu v tech zelvach, tak to dam sem.. nebudete nekdo obednavat neco ze strapcode? Jde mi o to postovne nad 150 usd je zdarma :-)..

Ale bacha na naše celníky při hromadných objednávkách. Mě takhle napařili DPH. A to jsem měl v zásilce 3xNATO.

Odkaz ke komentáři

Myslel asi poplatky pošty za zastupování  :lol2:

Tomu bych samozřejmě rozuměl, ale pak se nejedná o práci celníka, ale zaměstnance pošty, Fedexu či jiné dopravní společnosti, která jedná v zastoupení za adresáta :) Pokud jim to nechci platit, nic mi přeci nebrání si to vyřídit sám - u pošty je to běžné a v nějakém vláknu i je, že Fedex nebo kdo sice, když si to dotyčný chtěl proclít sám, držkoval, ale částku neúčtoval.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...