lucid Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Ten origo tah ma plechove koncovky, ne? To by me trosku stvalo a hlavne k nim ve svoji vizi proste vidim president tah :-)Ted nevim jestli to tu nahodou uz neprobehlo, ale kdyz jsem se cca pred tydnem koukal na ceny novejch zelv u nas, tak mi dost zarazilo ze PADY jsou o par stovek levnejsi nez jine varianty taky na tahu. To uz se PADY varianta tak okoukala?Ne, to platilo pro SKX, tento má plný koncovky, žádný plech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasH Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 No tak to je potom parada! Bohuzel ta moje vize ma pokracovani s vypouklim safirem a keramickou vlozkou, a tak si asi pockam na nejake z druhe ruky. Nikdy jsem na modifikace moc nebyl, ale tohle bych rad vyzkousel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markynin Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Me se libi B.O.R tah a nebo endmill, nicmene koupim-li 777 tak I guma se da prodat a koupit B.O.R tah, guma se bude hodit tem, ktery maji origo tah. Taky koukam ze pady moc nejdou, v prodejnim vlakne jsou jedny a stale nikdo, asi nejlepsi je klasika 777, ty pujdou vzdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasH Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 (upraveno) Me se libi B.O.R tah a nebo endmill, nicmene koupim-li 777 tak I guma se da prodat a koupit B.O.R tah, guma se bude hodit tem, ktery maji origo tah. Taky koukam ze pady moc nejdou, v prodejnim vlakne jsou jedny a stale nikdo, asi nejlepsi je klasika 777, ty pujdou vzdy.Dlouho jsem se v tom nelital, tak ted zjistuju, ze endmill je vlastne president, nebo hodne podobnej tah. Ze zacatku jsem byl po tech pady uplne lacnej :-), ale ted uz mi to taky preslo a rad bych vzal klasiku. Jen musim pockat az ji nekdo hodi do prodejniho vlakna :-) Upraveno 28. prosince 2016 uživatelem TomasH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Dlouho jsem se v tom nelital, tak ted zjistuju, ze endmill je vlastne president, nebo hodne podobnej tah. Ze zacatku jsem byl po tech pady uplne lacnej :-), ale ted uz mi to taky preslo a rad bych vzal klasiku. Jen musim pockat az ji nekdo hodi do prodejniho vlakna :-)Psal jsem, že mám rád vše origo, ale je pravda, že na Sumech mám endmill se sponou z MM a hlavně díky němu ty hodinky u mne zůstaly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Já mám rád vše původní a origo tahu od Seika podle mne nic neschází. Mno, spíš jde o to, co přebývá. Líbí se mi ty dva milimetry míň a menší spona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Za mě je origo tah taky v pohodě. O alternativách ale taky uvažuji, konkrétně o meshi a razoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2016 Mně absolutně vyhovuje ten gumový/silikonový řemínek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2016 Ten silikon je pohodlnej, to je asi tak vse. Chyta se na nej bordel a za par tejdnu byl dost olestenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasH Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2017 Chlapci nevim kam to napsat, ale jelikoz ted jedu v tech zelvach, tak to dam sem.. nebudete nekdo obednavat neco ze strapcode? Jde mi o to postovne nad 150 usd je zdarma :-).. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2017 Chlapci nevim kam to napsat, ale jelikoz ted jedu v tech zelvach, tak to dam sem.. nebudete nekdo obednavat neco ze strapcode? Jde mi o to postovne nad 150 usd je zdarma :-).. Uvažuju o tom, máš zprávu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2017 Tah k zelvam predate s minimalnou stratou, takze nie je co riesit a ta radost sa neda vyjadrit peniazmi.IMG_6175.jpgJeště k tomu tahu. Originál se dá dokoupit cca za stejné peníze jako tahy na strapcode. Ale Origo má jen tenkou plechovou sponu... People, odkud máš prosím ten úžasný rejžák? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasH Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2017 Jo to by bylo fajn, bohuzel jsem si vymyslel endmill a pres to nejede vlak :-) Original je moc peknej, ale president nebo endmill je srdcovka uz od meho detstvi :-) Mimochodem jakej je mezi nima rozdil- endmill- president? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 16. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2017 Toblin od yobokies, viac tu http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/97914-seiko-mod-ako-na-to/&do=findComment&comment=1775349 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 Chlapci nevim kam to napsat, ale jelikoz ted jedu v tech zelvach, tak to dam sem.. nebudete nekdo obednavat neco ze strapcode? Jde mi o to postovne nad 150 usd je zdarma :-).. Ale bacha na naše celníky při hromadných objednávkách. Mě takhle napařili DPH. A to jsem měl v zásilce 3xNATO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 vono kolikrát není problém to dph, jako spíš 5kilo za práci celníka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 vono kolikrát není problém to dph, jako spíš 5kilo za práci celníka...Tomu nějak nerozumím, zkusíš rozvést? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 Tomu nějak nerozumím, zkusíš rozvést?Myslel asi poplatky pošty za zastupování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2017 Myslel asi poplatky pošty za zastupování Tomu bych samozřejmě rozuměl, ale pak se nejedná o práci celníka, ale zaměstnance pošty, Fedexu či jiné dopravní společnosti, která jedná v zastoupení za adresáta Pokud jim to nechci platit, nic mi přeci nebrání si to vyřídit sám - u pošty je to běžné a v nějakém vláknu i je, že Fedex nebo kdo sice, když si to dotyčný chtěl proclít sám, držkoval, ale částku neúčtoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se