Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Začínám mít zase roupy a hledám něco na denní nošení k Moonům. Nechrono, do 42mm, tah výhodou a budget do cca 100k, když se dostanu pod tím líp. Ke košili, tričku a nechci typický pilotky. Pořád jsem nedospěl do R, takže tudy zatím ne:) zatím mám v hlavě keramický bondovky, breitling SO heritage 42 nebo superocean 42. Nebo taky vzít to z druhýho konce a něco od Damaska nebo Sinnu. Takže v tom klasicky lítám. Kam byste směřovali?

Odesláno

Pokud ne R, tak Grand Seiko. Ty maj styl stejně jako moony. To se nedá říct o breitlingu. Kombo omega-omega není kombo... to je nuda :) I když jsou fakt pěkný. Tudor není taky blbej nápad.

Odesláno

GS souhlas, Béčka taky. Že by ale nemohly být 2ks od téže značky bych se přel. Po dlouhým váhání a přešlapovaní mám Expy a Suby a nemyslím že je to nuda. Tudory jsou fajn, ale když nechce Rolex tak mi to nedává moc smysl.

Odesláno (upraveno)

GS určitě, nebo něco tak ulítlýho, jako modrý T2 od Sinnu, ale to by chtělo pořádný koule. Tady se nějak vžilo, že potápky maj bejt hodně blejskavý.

Upraveno uživatelem Americkej
Odesláno

Tudor Pelagos Blue 

-k triku, jeansům i košili

-WR na blbnutí ve vodě (skvělé doplnění k moonům)

-geniální spona

-in-house

-rezerva chodu

-vizuálně rozdílné od moonů

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Diky za tipy. GS ne, je to parada, ale nejak me to tihne do Evropy. Nechce se mi uplne zavrhovat Becka, jedny mam a se znackou nemam problem, naopak. Tudory pekny, AT taky. Pultovka na bondovky, je silena:)

Upraveno uživatelem xcmaniax
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Nemám rád nedokončený témata. Včera jsem navštívil Dušáka a pořádně si prohlédl všechny kandidáty. 

PO 42mm - měl jsem vyhlídnuté jedny tady v inzerci, na živo pěkný, perfektní kalibr, ale výška už na mojí ruku moc. Těžko by se vlezly pod košili.

Superocen heritage - pěkný, pěkný, ale v přímém srovnání s Omegami jim prostě něco chybělo

Superocean 42 - to samé co výše. Ve srovnání s Heritage mi přišlo, že ani nevypadají jako hodinky se svou cenou. Na mě i moc lesku.

Seamaster 300 - pěkný, neokoukaný, perfektní kalibr, ale nelíbil se mi tah, moc lesku. Stejně tak horní plocha nožiček a sklíčko bez AR.

A nakonec to dopadlo takto:-) Překvapilo mě zpracování, detaily pouzdra, přechody mezi leštěnými a broušenými částmi a neuvěřitelný ciferník. Na živo to byl pro mě jasný favorit:-) Mám z nich radost.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Ja se pridam ke gratulacim. Musim rict, ze po navsteve omega store jsem to mel podobne. Sel jsem omrknout PO, AT a Seamaster300 a SMP jsem hodil na ruku jen tak do poctu a nakonec na me udelaly nejvetsi dojem. Ted jeste na ne sehnat budget [emoji2]

Tak at slouzi!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...