Chumpus Odesláno 28. října 2015 Nahlásit Odesláno 28. října 2015 Zdravím,zítra 29.10. se v Koscomu koná akce zaměřená na Grand Seiko. K vidění bude velmi nadstandardní počet modelů z GS kolekce, k tomu samozřejmě jídlo a pití a taky třeba ručně vyráběné katany. Pozvaných je mimo jiné vícero Seikařů tady z Chronomagu, a protože se na poslední chvíli uvolnilo z různých důvodů pár míst, zveřejňuji tady za organizátory pozvánku, protože je škoda nenaplnit kapacitu. Kdo chcete jít, napište mi a vyřešíme detaily. Vím, že den před akcí to není zrovna ideální, ale pokud máte čas, dejte vědět, určitě nebudete litovat. Snad nemusím připomínat, že je to určené hlavně pro nadšence do Seika Díky za pozornost
Chumpus Odesláno 29. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 29. října 2015 Ještě by se místečko našlo, tak se nestyďte
petr_cha Odesláno 29. října 2015 Nahlásit Odesláno 29. října 2015 Kdo zavahal nevidel :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
petr_cha Odesláno 29. října 2015 Nahlásit Odesláno 29. října 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
petr_cha Odesláno 29. října 2015 Nahlásit Odesláno 29. října 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Locky Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Odesláno 30. října 2015 Bylo to super a moc rád jsem poznal další lidi z fóra naživo!
Návštěvník dabelM Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Odesláno 30. října 2015 Kolik bylo k vidění modelů ?
financ Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Odesláno 30. října 2015 (upraveno) Kolik bylo k vidění modelů ?když připocitam i o měli zúčastnění na ruce, tak dost. Hlavni zástupci od SD, mechaniky i quartzu, pár limitek. Upraveno 30. října 2015 uživatelem financ
Kid_A Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Odesláno 30. října 2015 (upraveno) Parada panove. Vypada to na solidni mejdan. Vic takovych. Zaslouzime si to...) Edit. Na akci jsem samozrejme nebyl:)) Upraveno 30. října 2015 uživatelem Kid_A
Waya03 Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Odesláno 30. října 2015 Credor nebyl, jediná vada na kráse jinak velmi povedené akce. Nejlepší sushi co jsem kdy měl, zábavný japanolog s katanou několik GS navrch oproti standardní vitrine. Povedený večer! Odesláno z mého D5803 pomocí Tapatalk
mazzi Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Odesláno 30. října 2015 Kdo zavahal nevidel :-) Pozdě dozvěděl, neviděl
Honza.manta Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Odesláno 31. října 2015 Chutnalo - sushi opravdu skvělé a pastva pro oči byla taky víc než dostačující.
odjinud Odesláno 31. října 2015 Nahlásit Odesláno 31. října 2015 Kolik jich pak zmizelo? :-) Kolik bylo k vidění modelů ?
Chumpus Odesláno 31. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 31. října 2015 Tak hlavně, že chutnalo. Chutnalo, sushi bylo naprosto vynikající, ostatně jako vždy od tohoto kuchaře. Díky všem, kteří dorazili a omlouvám se těm, s nimiž jsem se nestihl rozloučit a také těm několika, se kterými jsem se nestihl ani přivítat.Akce to byla výborná, ostatně jako vždy, když něco pořádá Koscom a Honza Lidmaňský. Patří jim poděkování. Mrzí mě, že to nevyšlo všem, ale snad v dohledné době uspořádáme další Seiko sraz.
StefanM Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 Dakujem Chumpusovi za pozvanie a Koscomu za pekny vecer. Prisli sme trochu neskor a odisli skor. Podla hodiniek som spoznal aj jedneho miestneho clena a medzi prezentovanymi GSkami nasiel svoje dreamwatch.
Návštěvník dabelM Odesláno 1. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2015 Rozšíří se nabídka značky Grand Seiko v Koscomu i o další modely ?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se