sashator Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 Založil teda někdo chronomag tým jako tomu bylo poslední dva roky? Když jsem se přihlásil tak mi to vyhodilo jestli chci aktivovat tým Chronomag z Movemeber 2014, takže ho klidně zase můžu založit
decebal Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 Letos bohužel nemůžu :-(. Mrzí mě to ale každopádně aspoň pošlu prachy. Dejte sem pak název skupiny.
paia Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 Já si teda svůj pracně pěstěný plnovous holit nebudu, ale myšlenku podporuji.
Sborez Odesláno 3. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 Založen tým Chronomag 2015. Tak kdo jde do toho?
Sborez Odesláno 4. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2015 no já už tam semSuper, vidím tě a skvělej příspěvek, trošku jsem od tebe tu částku očekával :-) Co další?
redd Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2015 Já, ač participovat s knírem nebudu, tak akci chápu a myslím, že marketingově funguje. Moc ale nechápu ty, kteří chtějí participovat, aktivně se k akci hlásí, ale nejedou podle pravidel (viz nechám si narůst plnovous). To je jako říkat: budu měsíc abstinovat, ale pivo pít budu.
Sborez Odesláno 4. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2015 (upraveno) Tady je to s některejma jak s malejma dětma, fakt. Někdy mám pocit že se k akci ani nemůžete připojit, protože vám prostě fousy ještě nerostou. Upraveno 4. listopadu 2015 uživatelem Sborez
redd Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2015 (upraveno) Proč zakládáš vlákno o akci, jejíž pravidla cíleně porušuješ? Upraveno 4. listopadu 2015 uživatelem redd
Sborez Odesláno 4. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2015 (upraveno) Proč zakládáš vlákno o akci, jejíž pravidla cíleně porušuješ?Proč si to po sobě pořádně nepřečteš, než to odpálíš do diskuze. Protože kdyby jsi to udělal, tak bys pochopil, že to rozhodně není k tématu, proč bylo tohle vlákno založeno a že nejde o to jestli si já nechám narůst knír nebo plnovous. Notabene nechápu proč se k tomu vůbec vyjadřuješ.Každý průměrně inteligentní očkovaný běloch, kterého tyhle věci nezajímají, by tohle vlákno minul, nebo napsal něco ve stylu "Já se nepřipojím, ani nepřispěju, ale chápu a chlapi ať se vám podaří vybrat co nejvíc, páč je to na dobrou věc." Výlevy typu komentářů, které jsi předvedl vypovídají jen něco o tvém rejpačství a o dalších věcech, které dál nehodlám rozebírat.Založ si vlastní vlákno, ve kterém budeš plakat nad tím, jak ostatní lidé úplně strašně krutě porušují pravidla různých dobročinných akcí, že se třeba nepolejou úplně ledovou ale mírně vlažnou vodou a zabývej se tam dalšími k*k*tinami. Myslím, že najdeš dost uživatelů, kterým nahraješ a můžete se tam tejrat s ostatními. Upraveno 4. listopadu 2015 uživatelem Sborez
redd Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2015 Přečíst své příspěvky po sobě bys měl v první řadě ty. Já, pokud něco nechápu nebo něčemu nerozumím, tak se zeptám. To jsem také udělal. Rozhodně jsem nikoho neurážel, jak to děláš ty. Odpovědět mi neumíš, jen urážet. Jakmile dojdou argumenty, přejde se k urážkám. Jak typické...
organic Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2015 Každý průměrně inteligentní očkovaný běloch...WTF?
African Odesláno 5. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2015 Tak do této kategorie já nespadám, chybí mi inteligence a očkování, běloba už také není co bývala Jinak já si myslím, že je to pro vcelku dobrou věc, knír upozorní, prašule pomůžou. Já posílám peníze na různé dobročinné kace každý rok, i na výzkum raka už jsem něco poslal, ale s knírkem vypadám jak šulin, nedá se svítit, ale účastnit se nemůžu jelikož by na mě někde hodili síť Ale fandím tomu nápadu.... WTF?
Sborez Odesláno 5. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2015 Tým má čtyři členy a vybral už hezkých 1.666,- CZK Děkuji všem přispěvatelům a budu se těšit na další ChronoMOmagory v týmu. Zatím 77. místo v celonárodním žebříčku. Díky.
farkyostrava Odesláno 6. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2015 Tak jsem zalozil knira Tombed se smal ze vypadam jako mexickej snatkovej podvodnik. Fotnu se az to bude vypadat jeste vic mexicky... ty jo sborez tebe bych s tim plnovousem nepoznal .. rumcajs jaxvina..
Thomas Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2015 Tak jsem přispěl, ale kníra ne. Vypadal bych jak Udo z NDR...
jaruna73 Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2015 Tak jsem přispěl, ale kníra ne. Vypadal bych jak Udo z NDR...Je to pro dobrou věc tak se to dá vydržet i když vypadám jako debil.
Sborez Odesláno 10. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2015 Tak jsem přispěl, ale kníra ne. Vypadal bych jak Udo z NDR...Díky za příspěvek. Na kntě už máme 2.166,- CZK Jen tak dál. Škoda malé účasti, ale třeba budeme platným týmem. Díky všem.
Street Glide Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2015 .....ty voe kucí,....tady se to nějak rozvohnilo :-))))).......já to beru tak,že pošlu prachy a stvrzenkou je můj bomba knír Helmut,.....kdo se ptá pak na důvod mého počínání,rád mu to vysvětlím,........a o tom to je,.....spousta z nás tady s tím jednou bude bohužel bojovat doopravdy :-(
Thomas Odesláno 13. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2015 Už je tam dost peněz. V dolarech... Po AHOJ THOMAS SHRNUTÍ ČINNOSTI NA VAŠEM MO SPACE. ZKOUNĚTE CO SE DĚLO. Kč100 SHROMÁŽDĚNÉ PROSTŘEDKY $2,166 SHROMÁŽDĚNÉ PROSTŘEDKY TÝMU VÁŠ MO SPACE
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se