tombas Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 před 9 minutami, AndyAaron napsal: Na ten prvni typ reminku pozor, at jsi schopny ho nacpat mezi nozky. Nektere nozky maji vrtani vic k pouzdru a tenhle remen tam nacpat nejde, nebo hodne blbe. Online bych ho nekupoval. Lepsi jit do hodinarstvi a nechat tam primo nasadit. To mě taky napadlo, když jsem koukal, jak mám nasazený ten stávající řemen a že ty dírky pro stěžejky jsou dost blízko pouzdru. Ale zdá se, že by to zakončení na řemenu neměl být problém trochu upravit - zaříznout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 No tady ten s tím vykusem se mi moc nezamlouvá. Zatím to nechám tak jak to je a už umře Hirsch, tak si nechám udělat černý, cerne prošitý 20 mm v celé délce a bude. Ten dírkovaný co jsem tady dával, je fakt, že by byl akorát tak na bordel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fordik Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 Před hodinou, AndyAaron napsal: Na ten prvni typ reminku pozor, at jsi schopny ho nacpat mezi nozky. Nektere nozky maji vrtani vic k pouzdru a tenhle remen tam nacpat nejde, nebo hodne blbe. Online bych ho nekupoval. Lepsi jit do hodinarstvi a nechat tam primo nasadit. Přesně tak. Konkrétně se jedná o typ s tahem. Jediná možnost jsou zahnuté stěžejky, ale to zase netuším já, zda půjdou i na tento řemen a následně na hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 19. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2021 Tak jsem přezul na hnědý Rochet a myslím že jim sluší mnohem víc než origo karbonbuchvíco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 19. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2021 Zdravím všechny na tomto skvělém foru. To vkládání mi ještě nejde. Jsem tu nový ,ale chtěl bych vyjádřit svůj pocit z těchto hodinek. Dle mého jsou neskutečně koukatelné. Jedna z mých podmínek při koupi je to ,aby mě danný typ nepřestal po půl roce bavit. Tyto však mají takové zvláštní kouzlo,že to u nich opravdu nehrozí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 20. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2021 Tož vítej na fóru, Bulovy jsou dobrý začátek sbírky a určitě skvělé a přesné hodinky i na denní nošení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 21. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 Neví někdo, kde by se daly v Brně kouknout naživo? Bojím se těch rozměrů na mé 17cm zápěstí Díky za odpověď pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 21. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 Třeba u mě. jestli chceš kouknout. Jedny matný s datumem bych měl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 21. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 V 14. 10. 2021 v 14:37, tombas napsal: Víc mi k těm hodinkám pasuje hnědý řemen, s tím černým je to takové smutné. Např.: Řemínek Di-Modell Nevada K.N. 1215-28 | Helveti.cz nebo světlejší Řemínek Di-Modell Nevada K.N. 1215-18 | Helveti.cz Souhlas, ten Di-Modell byl udelan presne pro ne. Za me je neskutecne posunul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 22. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2021 Toz este na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 23. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2021 to tombas, Děkuju za přivítání na fóru, a jak jsi správně napsal, jsou to hodinky startovní a už pokukuju po nějakých pilotkách, neb se mi ten design líbí ale těch kandidátů a kritérii je taková spousta , že se v tom trochu ztrácím. No každopádně diagnoza je jasná. Asi krize středního věku. Ach jo. Jsou i levnější záliby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harrior Odesláno 24. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2021 V 21. 10. 2021 v 18:55, Dushakx napsal: Neví někdo, kde by se daly v Brně kouknout naživo? Bojím se těch rozměrů na mé 17cm zápěstí Díky za odpověď pánové Ahoj, ještě nedávno (pár týdnů zpět) byly ve výloze v klenotnictví/hodinářství v Olympii u výtahu pod Burger Kingem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 24. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2021 Corial Olympia Brno dle webu skladem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 24. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2021 Vcera jsem tam na ne taky narazil nahodou Bohuzel jsou na mě moc veliké Diky za pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 23. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2021 Tak už jsou v nabídce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 23. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2021 Včera objednaná klasika bez dátumu, leštená s nato. Počkajú pod konár . Uvidíme či si sadneme...Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaktus22 Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 Zdravim chronomagy, mohl bych Vas pozadat o radu kde by se dali vyzkouset Moonwatche v Ostrave a okoli? Nejsem si totiz jisty svou sirkou zapesti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2021 Ahoj, není problém se někde v OV potkat, mám je zrovna na ruce . Pokud bys měl zájem, tak napiš SZ, nějak se domluvíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvnr Odesláno 28. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2022 V 22. 10. 2021 v 10:20, Postal80 napsal: Souhlas, ten Di-Modell byl udelan presne pro ne. Za me je neskutecne posunul Historie na dýnku vepsaná - pro mě je to pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se