RedAce666 Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2015 (upraveno) Tak necháš spuštěný stopky Upraveno 8. listopadu 2015 uživatelem RedAce666 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rybiz Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2015 tak uvidime realny rozmer pouzdra, venku na forech pisou 45mm.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 Někdo nějaké novinky? Přece jen čas už se blíží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2016 Hledal jsem na netu a zatim jsem je k prodeji nikde nenasel. Jinak za sebe doufam v plynulou vterinovku v subcifru, jinak ten tachymetr ztraci smysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Tak na FB Bulovy v jednom komentáři potvrzeno datum: polovina února. Tak se těším :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Já jim tuhle psal email abych zjistil kde v Evropě budou k sehnání, od kdy a za kolik a nějakým omylem mi asi zapomněli odpovědět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 (upraveno) Už jsou na webu Bulova:http://beta.bulova.com/collections/mens-watches/products/96b251 96B251 Special Edition Moon Chronograph Watch High Performance Quartz movementCase diameter: 45 mmCase thickness: 13.5 mmWater resistance: 50M3-year limited warrantyUser manual #63 Škoda velikosti, pro mně (17cm) už to bude těžko nositelné. Lug-to-lug odhadem přes 52mm. Upraveno 30. ledna 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 31. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2016 (upraveno) To je ale nejaka beta bulova stranka, na ofiko jeste nejsou, ne? Zkusim se v tydnu jit zeptat nekam na prodejnu, jsem zvedav, co mi reknou...Jinak te lug to lug velikosti se taky bojim... Upraveno 31. ledna 2016 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 nasel jsem zatim toto :Expected release date is 15th Apr 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 a jak tak nad tím přemýšlím tak ja je fakt chci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 To jsou k.k.t. ! S takovým rozměrem to pro lidi s "normální" rukou nebude asi moc nositelné. Škoda, těšil jsem se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 Taky někdy sémo támo můžou udělat hodinky pro normální 150 kg lidi ( amerika a civilizovaná evropa), hodinek pro normální asiaty a podvyživené evroupany je hromady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 Co jsem se docetl na wus, tak to vypda, ze tenhle pouzitej kalibr nebude mit plynulou vterinovku! Hlavne kvuli tomu bych kupoval kvarcky. Tak pokud to tak je, tak hned po velikosti je to pro me hned druha prekazka v nakupu... Chjo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 Ondro na hodinkee pisou :The brand new watch, launching in January of 2016 for $550, takes the exact same look as Captain Scott's prototype watch, including the beautiful elongated pushers that are slotted into the full mid-case, and now adds a subtle date indication at 4 o'clock. Inside this new Bulova re-edition is their proprietary ultra-high frequency quartz chronograph movement. This movement, according to Bulova, allows for accuracy that is good to just seconds per year, and because of its high frequency, provides the smooth sweeping chronographs seconds hand that we are accustomed to with mechanical watches. Me teda s mou blbou anglinou prijde ze vterinovka pojede plynule ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 a ta vterinovka bude stejne pripravena na 12 a cumet na tebe jestli zmacknes cumplik nebo co bude a ty budes cumet na ni a no semo tamo ji pustis at nezapomene na co tam je :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 Kvartzky s "plynulým" (1/4s) chodem "chrono-vteřinovky" umí už léta za pár šupů i Seiko - tipuju že narážka zde mířila spíš na "malou vteřinovku" (sakra, bude to pozice 6 nebo 9?), tj. jestli i při běžném provozu bude těch božských 262kHz vůbec někde vidět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 Teda ještě nedávno jsem si myslel, že kupovat jejich docela zajímavý quartz jen kvůli plynulé vteřinovce je nesmysl, protože hodinky jsou to nevzhledné. A jen během dneška jsem se zamiloval hned do dvou modelů Bulova :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 Ondro na hodinkee pisou :The brand new watch, launching in January of 2016 for $550, takes the exact same look as Captain Scott's prototype watch, including the beautiful elongated pushers that are slotted into the full mid-case, and now adds a subtle date indication at 4 o'clock. Inside this new Bulova re-edition is their proprietary ultra-high frequency quartz chronograph movement. This movement, according to Bulova, allows for accuracy that is good to just seconds per year, and because of its high frequency, provides the smooth sweeping chronographs seconds hand that we are accustomed to with mechanical watches. Me teda s mou blbou anglinou prijde ze vterinovka pojede plynule ...Ja jsem zvedavej, jak to bude v realu. Vychazel jsem z teto informace na WUS:The Accutron II/UHF chrono movements don't have a smooth seconds hand in the sub-dial, it ticks in 1/2 second increments (i.e. 2 ticks/second). The 3 hander Accutron II's have the smooth sweep second hand but not this chrono movement. There was an owner of one of the new Bulova UHF military style chronos with the same movement as the upcoming Re-edition, he posted a YouTube video and had a discussion about it here: http://forums.watchuseek.com/f71/bulova-uhf-military-chronograph-96b231-review-2724993.html#post24031953 Zdroj: http://forums.watchuseek.com/f2/bulova-moonwatch-re-edition-2538186-29.html#post25307746Tak ted babo rad. Uvidime, jak to nakonec tedy bude v realu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 1. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2016 Když zkousnu že trouba to video spáchal na výšku(!), tak ta chrono vteřinovka mu jede "plynule" asi jak mně na solárních otloukánkách za půlku peněz - zatímco malá mu skáče po náhodně širokých půlsekundových intervalech (asi zápůjčka mechanického how-nou od Rondy). Sorry, ale až budu příště koukat po "UHF Bulova", radši se omezím jen na tříručky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 (upraveno) Velká vteřinovka mi přijde v pohodě a tu malou vem čert. U Unitasu s nízkou frekvencí je dost podobná. Je malá a nevýrazná, tudíž neruší. Spíš by mě zajímala výdrž baterie při zapnutém chronografu, když to měří i desetiny vteřiny a pravá ručka se vrtí jako na elektroměru v pěstírně konopí. EDIT: Poraďte kde nakoupit. Nejen budoucí "Moonwatch", ale i jiné Bulovy. Kdekoliv po světě. Upraveno 2. února 2016 uživatelem Mitak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se