Přejít na obsah

Rolexové poprvé

ondralbc

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak po necelých 3 letech na foru jsem se postupně propracoval k chuti koupit Rolex :) Ze začátku by mě to ani ve snu nenapadlo :) Aktuálně střídám TH Grand Carerra, Nomos Atlantik, IWC 7days. Asi půl roku jsem si pohrával s myšlenkou na Milgy (modré), ale aktuálně spíš pokoukávám po klasice - Submariner, Sea-dweller. Jeden z mých základních požadavků vždy byla datumovka, ale mám velký otazník co se kyklopa týká. Proto bych možná volil spíš Sea-dweller. Budget mám kolem 150k.

Nejsem fluktuant, hodinky neprodávám, takže ani tyto předpokládám nepůjdou hned do světa :)

Do čeho jít? :)

• Odpovědi 91
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Pokud R poprvé, přihodil bych 10-15KKč (nebo jak si dnes ty ceny stojí) a vzal 116610 LN (keramický suby)...až k nim najdeš cestu, třeba budeš experimentovat dál.

Odesláno

Bud SD, nebo zelene Suby.

Odesláno

A ja bych se vykaslal na to se ptat, sebral bych se, jel do poradnyho kramu za hranice vsednich dni, pozkousel a jedny pak vzal. Stejne ti kazdej doporuci co se libi jemu a ne tobe... ;)

Odesláno

A ja bych se vykaslal na to se ptat, sebral bych se, jel do poradnyho kramu za hranice vsednich dni, pozkousel a jedny pak vzal. Stejne ti kazdej doporuci co se libi jemu a ne tobe... ;)

Amen!

Já jen přidám, že kyklop, jak se na první pohled může zdát hnusnej, tak má obrovské kouzlo.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...