Honza.manta Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 U mně to začíná vypadat na práci mimo Prahu s ubytováním hotelového typu přímo v místě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 (upraveno) Bohužel budu mimo ČR Upraveno 4. ledna 2016 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 4. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Martar potvrzuje účast, 16 - 18 hod, pak musím mazat. Už se těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 13. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2016 Cigi - to není seznam výr. čísel na limitku :-))) Jasně, ale náhodou to tak vyšlo zase na 11 ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Berte ahoj,doufal jsem, že mi to vyjde, ale budu bohužel pracovně na opačném konci republiky, takže mám smůlu. Každopádně doufám, že jsem si ji na letošek vybral a další chrono/cigar srazy už zvládnu. Přeji uvolněnou atmosféru všem zúčastněným, Prischerovi pevnou ruku na spoušti a dobré světlo, a tobě jako organizátorovi potěšení z akce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2016 Zdravím, budu se muset omluvit- díky "kalamitě" na mě ve středu vyšel pojízdnej úřad a z toho se dřív prostě nedostanu. Je mě to líto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 Tak nejenom mantak, nividic a kuncak7, ale i Bert to odpískal. Má rýmičku. Takže celá akce je ZRUŠENA, na novém termínu se dohodneme později. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 (upraveno) Ach jo, tihle neotužilí češi, leští potápěčský military hodinky v přetopených vysušených domovech ....... uzdravte se brzy, pánové !! Upraveno 19. ledna 2016 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 To je bordel, tohle, bych ho vykurýroval, nastydlýho potápěče Hlavně se uzdrav Berte, kamaráde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 Ach jo, tihle neotužilí češi, leští potápěčský military hodinky v přetopených vysušených domovech .......To je bordel, tohle, bych ho vykurýroval, nastydlýho potápěče :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 Výjimečně jsem měl čas a plánoval jsem zítra účast. Počkám si na náhradní termín. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 Ty mladý dneska už hovno vydržej. Tak se budu těšit, doufám, že nový termín dám. A ať se rýmička brzi vytratí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 Objevil jsem vlákno dnes, pohledal termín, už si zajistil možnou účast protože s Bertem se stejně musím potkat (a Orlíky všechny viděti = zážitek)no a on se nechá nakazit, tož se dej do kupy chlape! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 Jestli jsem to přivolal já, tak se všem omlouvám. Ale já su zdravej, mladej potápěč A snad dá Bert nějaký rozumný datum s předstihem, ať se dá plánovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 Kamil píše o novém termínu, jako by bylo jistý, že to Bert přežije... Rýmička, to není žádná p.del. Nedávno jsem jednu měl, vím o čem mluvím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 Také jsme bystře zařadili doutníkový sraz DSPBCH , jako pietní vzpomínku na zdraví našeho přítele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 Ale dořiti, zrovna když mi to tak pěkně vycházelo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 19. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 Tak mi ani tolik nevadi, ze budu v Ostrave. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2016 No jo, tak to vyjde příště... zdraví má člověk jenom jedno a rýmičku neradno podceňovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Prahnu po náhradním termínu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se