Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 179
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník dabelM
Odesláno (upraveno)

Bohužel budu mimo ČR :wallbash:

Upraveno uživatelem dabelM
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Berte ahoj,

doufal jsem, že mi to vyjde, ale budu bohužel pracovně na opačném konci republiky, takže mám smůlu. Každopádně doufám, že jsem si ji na letošek vybral a další chrono/cigar srazy už zvládnu.

Přeji uvolněnou atmosféru všem zúčastněným, Prischerovi pevnou ruku na spoušti a dobré světlo, a tobě jako organizátorovi potěšení z akce!

:cheers:

Odesláno

Zdravím, budu se muset omluvit- díky "kalamitě" na mě ve středu vyšel pojízdnej úřad a z toho se dřív prostě nedostanu. Je mě to líto.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Tak nejenom mantak, nividic a kuncak7, ale i Bert to odpískal. Má rýmičku. Takže celá akce je ZRUŠENA, na novém termínu se dohodneme později.

Odesláno (upraveno)

Ach jo, tihle neotužilí češi, leští potápěčský military hodinky v přetopených vysušených domovech ....... uzdravte se brzy, pánové !!

Upraveno uživatelem cigi
Návštěvník Kamil
Odesláno
  V 19. 1. 2016 v 10:56, cigi napsal:

Ach jo, tihle neotužilí češi, leští potápěčský military hodinky v přetopených vysušených domovech .......

V 19. 1. 2016 v 12:28, Tikal napsal:

To je bordel, tohle, bych ho vykurýroval, nastydlýho potápěče :furious:

:lol2: :lol2: :lol2:

Odesláno

Objevil jsem vlákno dnes, pohledal termín, už si zajistil možnou účast protože s Bertem se stejně musím potkat (a Orlíky  všechny viděti = zážitek)

no a on se nechá nakazit,  tož se dej do kupy chlape!

Odesláno

Jestli jsem to přivolal já, tak se všem omlouvám. Ale já su zdravej, mladej potápěč :)

A snad dá Bert nějaký rozumný datum s předstihem, ať se dá plánovat.

Odesláno

Kamil píše o novém termínu, jako by bylo jistý, že to Bert přežije... Rýmička, to není žádná p.del. Nedávno jsem jednu měl, vím o čem mluvím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...