Berny Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2015 Koupil jsem si hodinky Grovana chronograph 1511.9. Udělá jde dobře ?
financ Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2015 jestli by nebylo rozumnější investovat do studia
Maxel Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2015 (upraveno) Tomu se říká dobře se uvést Navíc pokud už je máš, není trochu pozdě ptát se, zda jsi udělal dobře? (tedy jestli jsem to správně pochopil)Nu což... alespoň přihoď foto, páč na zadaný dotaz ani strejda google nebyl zrovna sdílný. Upraveno 24. listopadu 2015 uživatelem Maxel
USER47 Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2015 (upraveno) Asi tohle:http://www.sbazar.cz/zdenka13012/detail/9955565-prodam-panske-svycarske-hodinky-zn-grovana-15119Coby odpověď na uvedenou otázku bych řekl, že udělá jde špatně, ale to už je teď stejně asi jedno, že jo... Upraveno 24. listopadu 2015 uživatelem USER47
tano Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2015 Hmmm, tak to je liga.Tak to je, jak jen to slusne napisat...
Maxel Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2015 (upraveno) Tak to je, jak jen to slusne napisat... Slušně? Tak to nvm... //edit: Už vim, jsou to Švícary Upraveno 24. listopadu 2015 uživatelem Maxel
USER47 Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2015 Je to děsnej šrot, ale třeba tu datumku maj vyřešenou celkem originálně:-D. Člověk musí hledat pozitiva.
Daemonultimate Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2015 (upraveno) V tom musí mít prsty translator...napitej translator.Já myslim, že už jen to, jak vypadaj stačí na odpověď. Ale taky jsem našel jedno plus ... safír, my to ještě dáme dohromady Upraveno 24. listopadu 2015 uživatelem Daemonultimate
Maxel Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2015 Je to děsnej šrot, ale třeba tu datumku maj vyřešenou celkem originálně:-D. Člověk musí hledat pozitiva. Ano, v tomto případě více než kdy jindy je potřeba se umět radovat z maličkostí Ikdyž mně se vlastně nelíbí ani to datum (elegantně na 4h to mají vyřešené třeba SportTauchery), takže ne, tady si asi nic nenajdu ; sry.
tano Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2015 To pozlaceni, boze muj a ten tah, to je ala TH starej, ne?
Daemonultimate Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2015 Váš čas je naše tradice
Frostie Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2015 Koupil jsem si hodinky Grovana chronograph 1511.9. Udělá jde dobře ?obávám se, že tady už nepomůže ani svěcená voda, spojená s radou tisíce vážených chronomagorů. Resp., všechno je totálně v p.deli
vladacr Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2015 Pánové, to jste gentlemani? To není pěkné si takto dělat legraci z nováčka. Vždyť už znovu nenapíše. To víš, že jsi udělal dobře, Berny. Moc dobře.
martar Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 Chtěl jsem napsat něco vtipného, ale pak jsem si vzpomn?l na svůj první den na chronomagu... takže jinak: Ahoj Berny, Řekl bych, že hlavním důvodem pro negativní reakce tady ve vlákn? je především design hodinek, který je poplatný době před ...já nevím... 15, 20 lety? Zkušenější mě opraví. Na hodinkách je všechno zaoblené. Dneska se oceňuje krása tvaru a povrchového zpracování pouzdra, které má často i pom?rn? ostré hrany, preciznost zpracování, kombinace lešt?ných a kartáčovaných ploch atd. Nic takového na tvých Grovanách nevidím. Druhým problémem je barevné provedení - hodně lidí tu nějak extra nemusí ani pravý bicolor (rozuměj bílý kov v kombinaci se skutečným zlatem), ale většina ho alespoň respektuje. Pokud je ale místo zlata jen zlacení, nepochválí ti to asi nikdo, to prostě patří na pouť a ke kolotočům. Další dva faktory hodinky také trochu sráží - podle rozmístění ciferníčků se jedná o bateriový quartz, a ne o zde především uznávané mechanické hodinky s automatickým nebo ručním nátahem. Druhým faktorem je samotná značka Grovana, která sice je hodinářská a švýcarská (a ne módní a čínská), ale nepatří mezi příliš respektované značky, protože příliš často napodobuje výrobky zaveden?jších značek (nebo přebírá některé jejich charakteristické designové prvky).
martar Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2015 To byla jen slabá chvilka. Právě prolejzám jejich aktuální modelový řady a utvrzuju se ve svém názoru...
Berny Odesláno 3. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 v tom uvodu jsem se trošku přepsal za to se omlouvám děkuji vám za vaše názory
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se