Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, máte někdo zkušenosti se zonky, hlavně tedy z pohledu investora? Zatím stále drží příliv investorů přes promo kody, jak to tam vypada s dostupnými projekty? Promo kod navíc byste někdo měl? 

Díky

Pavel

• Odpovědi 83
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Zdravotně osvěžující nápoj z heraltické vody, tím jsem odkojen... pole, kde je jeden z vrtů, patřilo pradědovi, dokud nepřišli komáři...

Odesláno

Přesně, už jsem si myslel, že jsem tu jedinej ignorant co zná jen tyhle limonády. Ještě to existuje?

Jo, pořád se držej. Sice se snaží o různý prapodivný příchutě, ale dělají i poctivý kombajnérky. A pořád drží tu svou tradiční typickou flašku.

Odesláno (upraveno)

Je za tím PPF a Home Credit, takze to není nic na koleně, ale jestli na tom lze vydělat......těžko říct.

Upraveno uživatelem Frantik
  • po měsících...
Odesláno

:lol2:  Ze zvědavosti jsem začal brousit po netu, že si o tomhle něco najdu... Ejhle! Odkaz na chronomag... No ale vidím, že se tady sešla velmi plodná debata s množstvím hodnotných rad :lol2:  

Odesláno

Jsem rozdal na Zonky deset litrů asi před týdnem, ale ještě jsem nezbohatnul, tak nevím - asi to bude dlouhodobější záležitost...

Odesláno (upraveno)

Tak kdyz v tom jede Kellner, tak ono to vynosny urcite bude :-D

Jojo, pro Kellnera ;-)

edit: Osobne se mi hnusi ta jejich reklamni kampan, ktera z lidi dela idioti.

Upraveno uživatelem utrejch

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...