Spongebob Odesláno 18. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2022 Před hodinou, karpro napsal: Nový přírustek do sbírky Fuuuuu to je čísílek tak ať dělaj radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 19. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2022 Gratulace, taky jsem je zvažoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 19. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2022 @karpro Moc gratuluji k novému přírůstku, jsou parádní! Je na nich toho tolik, že bych na ně musel pořád koukat. A co mě přímo dostalo, jsou ty šroubované kovové rámečky okolo subciferníků, to je pecka!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olan Odesláno 20. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2022 NY0140-80E, cal.8204, safír, 44mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 21. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2022 Kdesi venku (Broumov) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 23. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2022 Tak a jdem dajvrovat... letos vyhraly jako dovolenkove hodinky quartzky, presnost holt musi byt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 letos v pořadí již třetí ecodrive Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 Teda čumím, jak parádně svítěj.... Tak by se mi to líbilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkovacik Odesláno 25. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2022 před 18 hodinami, lub napsal: letos v pořadí již třetí ecodrive Co to je za model ty černý svitivky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 25. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2022 před 6 minutami, pkovacik napsal: Co to je za model ty černý svitivky? CA7045-14E Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 25. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2022 (upraveno) ono to v realu neni takova hitparada, abyste si nemysleli. BN nebo NY jsou radove jinde, tahle chrona jsou srovnatelna tak s orient mako. az pustim komp, tak to sem dam. edit - ale zase jsou to prvni chrona, ktery mi na rozdil od predeslych asi nejakou dobu vydrzi. moc povedeny hodinky. Upraveno 25. června 2022 uživatelem lub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 25. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2022 4x citizen a pak s mako Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 26. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2022 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 Jedna podvodnická... Jinak jsem vypozoroval, že pod vodou jsou vždy nabitý naplno, jak se člověk vynoří, tak zase spadnou na ty cca 2/3. Takže ten článek prostě tím ležením někde v krabici prostě pozbyl část kapacity. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 A jsi si jistý, že je to ukazatel nabití článku a ne třeba tlakoměr/hloubkoměr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 No trochu si mě nahlodal ale skoro jsem, pod velkou ručičkou se schovávají ještě 2 malý, který jsou na tohle, což já na to svoje plácání se šnorchlem nepotřebuju, jen se mi to líbí, takže jsem návod neštudoval, ale myslím, že je to skutečně ukazatel nabití. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 Aha, no asi to tak bude - Empty-Ready by tomu nasvědčovalo. Jak je ale možné, že ručička reaguje na ponoření pod vodu a po vytažení zase spadne? Ta by teoreticky neměla reagovat na nic jiného, než stupeň nabití baterie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 No to jsem si taky říkal, že jsem asi ve fyzice chyběl, je možný, že ta voda zesiluje sílu těch paprsků? Něco jako lupa. Úplně stačí jen kousek ponořit v bazénu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 Tohle asi tak nemá fungovat. Reklamuj to a popiš i tuhle "vlastnost", třeba je nějaká závada na tom ukazateli a článek je OK, nebo je to celé rozbité a je potřeba vyměnit strojek nebo celé hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 28. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2022 Hele měl jsem to úplně stejně na těch předchozích černejch... Pořád přemejšlím, který byly hezčí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se