ATOM Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna V 15. 8. 2026 v 15:55, misso napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tyhle třístovky se uz moc nevidi. Moc pekne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 1
misso Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna před 1 minutou, ATOM napsal: Tyhle třístovky se uz moc nevidi. Moc pekne Pár let zpátky mi v ONYXu vyměnili dosluhující kapacitátor, takže jich doufám čeká ještě spousta života
ATOM Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna před 4 minutami, misso napsal: Pár let zpátky mi v ONYXu vyměnili dosluhující kapacitátor, takže jich doufám čeká ještě spousta života Urcite ceka. Tenhle model se delal myslim uz v 90 letech. Jak stare jsou ty tve ?
misso Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna před 26 minutami, ATOM napsal: Urcite ceka. Tenhle model se delal myslim uz v 90 letech. Jak stare jsou ty tve ? Internety píšou 2008–2015 a podle sériového čísla jsou ty moje z roku 2015. Ale úplně se mi tomu nechce věřit, bo je mám někdy od roku 2017 a už tehdy ke mně došly hodně životem ošlehané. Měl jsem dokonce dvoje a jedny jsem tady kdysi pradávno prodal. 1
Corvus corone corone Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna (upraveno) V 19. 8. 2026 v 14:56, ladvach napsal: Při troše štěstí by se daly používat jako logaritmické pravítko. Mi se líbí ještě více ta pvd černá verze Je zajímavé, jak moc odlišně ty dvě verze působí . Já furt nevím, který se mi líbí víc. Možná ty tmavý. Ale ty bych neunosil, to je vyloženě "vojenská" verze. Upraveno 21. srpna uživatelem Corvus corone corone 1
Zlý vlk Odesláno 22. srpna Nahlásit Odesláno 22. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2
Jimko Odesláno 22. srpna Nahlásit Odesláno 22. srpna Citizen na ruce... pri pive Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
sodekcz Odesláno 22. srpna Nahlásit Odesláno 22. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5
L.J. Odesláno 23. srpna Nahlásit Odesláno 23. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
AndyAaron Odesláno 23. srpna Nahlásit Odesláno 23. srpna Kdyz mas maly deti, tak je program na nedeli jasnej… 6
lub Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
dragys27 Odesláno 24. srpna Nahlásit Odesláno 24. srpna V 22. 8. 2026 v 11:53, shaggy napsal: Furt mi dakto leze do zaberu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No ale pozadí je to hezké...
dragys27 Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna NY0141-10LE Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
sodekcz Odesláno 26. srpna Nahlásit Odesláno 26. srpna TAM by byly ve svém živlu. Jen ta energie by je asi rozcupovala na kolečka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3 1
Zlý vlk Odesláno 26. srpna Nahlásit Odesláno 26. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 4
Zlý vlk Odesláno 28. srpna Nahlásit Odesláno 28. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se