Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

@karpro Moc gratuluji k novému přírůstku, jsou parádní! 👍 Je na nich toho tolik, že bych na ně musel pořád koukat. A co mě přímo dostalo, jsou ty šroubované kovové rámečky okolo subciferníků, to je pecka!!

Odesláno (upraveno)

ono to v realu neni takova hitparada, abyste si nemysleli. BN nebo NY jsou radove jinde, tahle chrona jsou srovnatelna tak s orient mako. az pustim komp, tak to sem dam.

edit - ale zase jsou to prvni chrona, ktery mi na rozdil od predeslych asi nejakou dobu vydrzi. moc povedeny hodinky.

Upraveno uživatelem lub
Odesláno

Jedna podvodnická... Jinak jsem vypozoroval, že pod vodou jsou vždy nabitý naplno, jak se člověk vynoří, tak zase spadnou na ty cca 2/3. Takže ten článek prostě tím ležením někde v krabici prostě pozbyl část kapacity.

IMG-20220618-WA0008.jpg

Odesláno

No trochu si mě nahlodal ale skoro jsem, pod velkou ručičkou se schovávají ještě 2 malý, který jsou na tohle, což já na to svoje plácání se šnorchlem nepotřebuju, jen se mi to líbí, takže jsem návod neštudoval, ale myslím, že je to skutečně ukazatel nabití.

IMG-20220324-WA0007.jpg

Odesláno

Aha, no asi to tak bude - Empty-Ready by tomu nasvědčovalo. Jak je ale možné, že ručička reaguje na ponoření pod vodu a po vytažení zase spadne? Ta by teoreticky neměla reagovat na nic jiného, než stupeň nabití baterie.

Odesláno

Tohle asi tak nemá fungovat. Reklamuj to a popiš i tuhle "vlastnost", třeba je nějaká závada na tom ukazateli a článek je OK, nebo je to celé rozbité a je potřeba vyměnit strojek nebo celé hodinky.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...