Allo Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2018 Je to přesně jak píšeš, Sphinxi. Mě spíš překvapilo to, že v signálu z družice takhle informace není. Což je asi věc bližšího neporozumění podstaty problematiky z mé strany. Pro mě je to signál jako signál. Takže družice musí mít tedy čas v tuto chvíli o 37 s mimo...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2018 V signálu z družice to ale je! Nejdřív to tam ale musí nacvakat nějaký pracovník tady dole. Fakt. Pokud vyvoláš nemanuální změnu LS u citizenů, hodinky si info stáhnou z orbitu. GPS Seika dokonce začínají lovit info o LS s měsíčním předstihem, protože už tehdy to družice díky tomu pozemskému pracovníkovi vědí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allo Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2018 Jo, napsal jsem volovinu... samozřejmě že to tam je, vždyť jsem to sám chytil... podržet 7 s , pak chvíli počkáš (déle než obvykle, jak jsi psal) a je to. Jdu spát:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
husakmartin Odesláno 21. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2018 Už jsem se setkal s pojmem přestupné sekundy, když jsem si před časem prohlížel návod z webu, protože jsem uvažoval o koupi Citizenů s GPS.Jestli jsem to správně pochopil, tak se nás Allo ptal na to proč GPS hodinky ukazují špatný čas a ony byly jen špatně nastavené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 Srdečné pozdravy z Bavorska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 Viele Grüße aus Bayern. Übrigens, niemand hier? Kein Bürger? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 doch, aber erst in Weiden/Opf. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 23. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2018 Es gibt noch einen Bürger in Traunstein, Oberbayern. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2018 V Traunsteinu jsem byl v úterý... Jinak krásný hodinky!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2018 Já tam v úterý přijel 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2018 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2018 Jsou super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2018 Ahoj, nebyl by prosím k mání CZ manuál ?Pdf jsem na netu nic nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2018 Teď se dívám, že jsem spletl vlákno. Chtěl jsem ten dotaz fkáknout do vlákna k f900, ale sem možná aspoň chodí víc lidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2018 (upraveno) Tak se nás v tom Bavorsku nakonec sešlo docela dost.Už sedím doma na jižní Moravě, ale přivezl jsem si suvenýr. Ta jejich pšenica, to je prostě něco! Jo a ten škopek na klávesnici, to je teda prasárna. Já to dávám vedle. Upraveno 24. srpna 2018 uživatelem 5etter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 24. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2018 (upraveno) Vo co de? Prostě Russisches Roulette mit Bier und Apfel. Bayern - Hoffenheim 1:1, 67:10 edit: Míra - pěkný! Já jsem trochu alergickej na ty letištní nesmysly, když už, tak by tachy stupnice byla lepší, ale fajn. (Jsou to chrona, žejo) Upraveno 24. srpna 2018 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter_s Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2018 Jsou super!Mal som ich na ruke, su to krasotinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 25. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2018 Mal som ich na ruke, su to krasotinkyNemůžu než souhlasit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drejv Odesláno 2. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2018 Tak já se musím přidat také. Jsem tu nový. A jsem také docela vedle z těchto automatů. Pohled v neděli na 3 červené body... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se