siwi Odesláno 30. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2019 Titan, EcoDrive, skvělá čitelnost... Co chtít od hodinek víc? Jaký mají průměr pouzdra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 30. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2019 ja bych treba chtel, aby ecodrive obecne nemel tak prtavou a utopenou datumovku. vypada to priserne a je to skoro necitelny.jinak ale zajimave bytelne hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2019 Jo, ta datumovka by mohla být větší. To je fakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 30. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2019 @Siwi - jsou to 40mm, idealni velikost. Pouzdro je titanovy monokok, podobne jak treba MM300. Datumka je na hovno, uznavam. Navic cislo v policku neni presne uprostred. Nekdo jim vytyka moc tlustou humpolackou lunetu. Mne nevadi. Lumi super, lehce do modra. WR300. Spravne vojenske hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2019 Díky za info. Já měl troje EcoDrivy s takhle malým datem a nijak zvlášť jsem to neřešil. Tyhle vypadají moc pěkně. Citizen titanovky umí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 2. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 20190502_093749.jpg pekne automaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 ja som sa konecne dokopal k Promastrom ktore som chcel este v casoch ked to bol aktualny model.. vzdy to tak nejako vyslo ze nic, az teraz. Nie su to sice pandy, ale aj na tie pride cas za tie prachy su to paradne hodinky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 to jsou ty soláry s mechanickým chronomodulem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Já chvíli uvažoval o těch aktuálních (se stejným strojkem s jinou orientací), ale po tak pěti minutách jsem je zavrh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 ja som sa konecne dokopal k Promastrom ktore som chcel este v casoch ked to bol aktualny model.. vzdy to tak nejako vyslo ze nic, az teraz. Nie su to sice pandy, ale aj na tie pride cas za tie prachy su to paradne hodinky..když jsem je viděl v inzerci, tak mi cukalo. parádní budíky. na můj vkus sice dost složitý, ale vždycky se mi hrozně líbily jak jsou svébytný a luxusně zpracovaný.a ta lumibradavka na rezervě je taková třešnička na dortu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 Tak tak. Aj tie bullheady su gut. Citizen tieto orloje umi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 (upraveno) Já chvíli uvažoval o těch aktuálních (se stejným strojkem s jinou orientací), ale po tak pěti minutách jsem je zavrh.Screen Shot 2019-05-03 at 18.48.29.png Zas ak by si mal v hodinkách strojček s inou orientáciou, bol by si v dnešnej dobe celkom in. edit: asi by sa jednalo o strojček samičku Upraveno 3. května 2019 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2019 instant - výborné Citizeny, kedysi som nad nimi uvažoval, ale vzal som inú radu z Promasterov (AS... ale bez logára). Mne sa na nich páči to, že aj keď povedzme, pre niekoho prídu ako preplácané, tak to tak nie je, lebo v reále tam všetko pasuje, všetko krásne usporiadané. A už spomenutý výrazný lumi bod na dvanástke v kombi s ukazovateľom rezervy, tak to je pecka detail, to myslím ani nikto iný nemá. Ak si dobre pamätám, tak na tvojich je červená ručička ukazovateľ alarmu. Ako to je s čiatateľnosťou tej ručičky vs. indexov v hornej časti, kde to ide popod indikátor reservy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 Teraz som si uvedomil, to je kaliber E260? Len že už dlhé roky pokukujem po AV1000-57, alebo po ich príbuzných. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 Dlouho jsem neprovětral Wingmany... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 Kľud, mimo sezóny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 instant - výborné Citizeny, kedysi som nad nimi uvažoval, ale vzal som inú radu z Promasterov (AS... ale bez logára). Mne sa na nich páči to, že aj keď povedzme, pre niekoho prídu ako preplácané, tak to tak nie je, lebo v reále tam všetko pasuje, všetko krásne usporiadané. A už spomenutý výrazný lumi bod na dvanástke v kombi s ukazovateľom rezervy, tak to je pecka detail, to myslím ani nikto iný nemá. Ak si dobre pamätám, tak na tvojich je červená ručička ukazovateľ alarmu. Ako to je s čiatateľnosťou tej ručičky vs. indexov v hornej časti, kde to ide popod indikátor reservy? neviem, v zivote som tak skoro nevstaval z postele.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 6. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2019 Nezaprší a nezaprší. Tak sneží. Fugu v bezpečí izby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se