Přejít na obsah

Robotický vysavač

pavča

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 396
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jakej je nejvyraznejsi rozdil mezi tim zakladnim (Mi Vacuum) a vyssim (Roborock)? Koukam ze cenove je tam docela podstatnej rozdil, tak jeslti to stoji za priplatek nebo ne.

Roborock S5 má oproti Mi Vacum

- väčší sací výkon

- je menej hlučný

- väčšiu nádobu na prach

- zvláda koberce s dlhším vlasom

- má funkciu vytierania

-13 senzorov (o jeden viac ako MI)

-umývateľný HEPA filter

-nižšiu hmotnosť

- vie no go zóny

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja môžem NEodporucit Samsung VR05R5050. Povysava, saje dobre, to je bez vyhrad.

Ale

-priechodnost mizerna

-zere kable

-mopovanie akokeby ani nebolo

-appka pomala, problemy s pripojenim

-nemapuje priestor

Mozem ho porovnat so 160 eurovym cinskym Alfawise V8S pro. Vo vsetkom sa Samsungu vyrovnal, v mopovani a priechodnosti ho predbehol. Zaostaval však v kvalite a ako spravny cinan sa po cca 4 mesiacoch pokazil.

Sent via IPoAC

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

My máme tenhle a je vážně skvělý https://www.roboticky-vysavac.cz/xiaomi-roborock-sweep-one-s55-black?gclid=Cj0KCQjwyJn5BRDrARIsADZ9ykGfIPV4wpkjTClEdDjx8wqIRxC1ZPylFSGxDhAoY5y2zkPrb85xFIMaAiSrEALw_wcB

S tím mopováním to není zase tak horký to si nemysli. Prostě stáhne z povrchu prach, ale pokud bude někde nějaká zaschlá kapka např. Zubní pasty, polívky atp. Tak to nevezme. 

Odkaz ke komentáři

Jo, ja od toho necekam zadnej mega zazrak. Ale pri dennim uklidu by to predpokladam mohlo do tydenniho rucniho mopovani udrzet aspon zdani poradku. :D Ta V3 ma "Y" pattern na vytirani, takze by to mohlo fungovat trosku lip, ale bez moznosti zakazat tomu, alespon manualne, koberce je to pro me no-go. 😕 Potrebuju neco, co lze pridat do Mi home appky. Takze neco z Roborock rady, co jsi zminil, Mi Robot, nebo prave to Viomi..

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Můžete mi prosím poradit, měl jsem před asi 9 lety nějakou vyšší Roombu (stála kolem 20KKč), ale moc mi nevyhovovala - narážela do nábytku a byla poměrně hlučná. Posunuly se robotické vysavače nějakým zásadním způsobem, nebo to bude +/- to samé?

Upraveno uživatelem Andrew
Odkaz ke komentáři

před 56 minutami, Andrew napsal:

Můžete mi prosím poradit, měl jsem před asi 9 lety nějakou vyšší Roombu (stála kolem 20KKč), ale moc mi nevyhovovala - narážela do nábytku a byla poměrně hlučná. Posunuly se robotické vysavače nějakým zásadním způsobem, nebo to bude +/- to samé?

Posunuli. Velmi zasadne. Ale asi nie Roomby. Pozri Xiaomi s laserovym navadzanim.

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Ahoj panove, jsem tady zase. Puvodne jsem chtel Roborock S6, ale docetl jsem se, ze ma problemy s vice podlazi. Pry rad zapomina a musi mistnosti v patrech skenovat znovu a znovu.  Potreboval bych neco na tri konkretne. Mame to doma rozdelene par schodama a jedno patro, tak bych ho vzdy jen poprenesl. Docela se mi libi Robzone Doutro Xcontrol Profi. Nemate nekdo nahodou zkusenost? Diky.

Jiri

Odkaz ke komentáři

Nakonec to teda padlo na iRobot Roomba i7. Docetl jsem se, ze ten Robzone je pekna kravina, coz mi i prodavac potvrdil. Rozhodoval jsem se tedy mezi S6 a i7 a diky moznosti az deseti map a fajn aplikaci vyhrala Roomba. Tak jsem zvedav, jak bude fungovat.

Odkaz ke komentáři

Ja jsem nakonec poridil Roborock S5 Max a jsem docela happy. Vysava to paradne, pohyb robota je bez komplikaci, krasne objizdi veskere prekazky. Aplikace mi vyhovuje, pekny je treba prehled stavu spotrebaku - filtr, kartac atd. Fajn je detekce kobercu, kdy zapne "turbo" mod. Mopovani je spis vlhke stirani, ale to jsem vedel a pro moje ucely to funguje dle ocekavani. Kdybyste nad nim nekdo uvazoval kvuli mopovani, je dobry vedet, ze no-mop zony jsou pouzitelny jen na cele mistnosti. Respektive se na celou mistnost da vypnout mopovani. Loznici mam s kobercem, takze tam zajede prvne, dokud ma mop suchy. Potom jede dal cely byt i s mopem. Maly koberec v obyvaku, ktery je oznacen jako no-mop zona v mistnosti, vysava jen tehdy, pokud neni mop nainstalovan. 

Upraveno uživatelem lykan
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...