brutulus Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Přes eshop koupeny levnější quartzky. Byl pod sklíčkem chloupek. Ten Helveti na vlastní náklady nechal odstranit. Výborná komunikaci a ochota. Doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Pánové, moc děkuji za takové reference Pravidelně je čtu kolegům a děláte nám tím radost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2016 Děkuju za super nákup! V pondělí objednáno, teď je má manželka na ruce. Rychlá komunikace a nebývalá ochota. Hodinky přišly se zkráceným tahem dle mé prosby, jsou krásné a za bezva cenu. Díky Helveti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2016 Přidávám se ke spokojeným zákazníkům obchodu Helveti.cz. Nejen Jirka, ale i jeho kolegové ochotně pomohou s výběrem, doporučí, poradí.. Super přístup a velmi příjemná zkušenost s nákupem. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 10. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2016 Perfektní komunikace a rychlé vyřízení objednávky.Je vidět, že klukům na jejich obchodě záleží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 Včera objednáno a dnes dodáno, takže doporučuji a chválím všude kudy chodím:). Děkuji Jirko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 Rád se připojuji .Tomuto obchodu a všem zaměstnancům veliký dík . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 25. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2016 Vcera jsem si zde zakoupil Seiko Sumo, hodnotim tento obchod i pristup na 1 s hvezdickou. Urcite doporucuji . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blackthorne Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Za mě vše OK, jen prodejna by chtěla trochu zrenovovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Za mě 100 a 1! Nebývalá ochota a perfektní domluva s Jirkou Štenckem. V podstatě okamžitá expedice, rychlé dodání.. Jen škoda, že takových prodejců není víc. S čistým svědomím můžu říct, že až budu kupovat další hodinky, Helveti.cz bude první shop kam nakouknu.Děkuji za obchod! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Za mě vše OK, jen prodejna by chtěla trochu zrenovovat Pracujeme na tom. Právě teď je to u nás trošku "rozbourané" a vitríny dostanou nový polep, atd. Snad to zákazníci ocení a teď vydrží Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Štencek Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Za mě 100 a 1! Nebývalá ochota a perfektní domluva s Jirkou Štenckem. V podstatě okamžitá expedice, rychlé dodání.. Jen škoda, že takových prodejců není víc. S čistým svědomím můžu říct, že až budu kupovat další hodinky, Helveti.cz bude první shop kam nakouknu.Děkuji za obchod! Děkuju za hodnocení Jirko! Jsem rád, že jsem mohl pomoct. Ať ti Sea Forcy dělají radost Jirka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 16. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2016 Opět díky Jirkovi z Helveti za super přístup při nákupu pánskejch a dámskejch Wengerů...příkladné jednání a ochota!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Vstřícnost, ochota, příjemné setkání i když šlo o hodinky které standardně neprodávají. Jeden z mála obchodů, kam se rád kdykoli vrátím.Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 29. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2016 Ponesu drivi do lesa, ale patri to sem.Diky Jirkovi za velkou ochotu a trpelivost! Zprostredkovaval jsem nakup pro kamarada, ktery nakonec cuknul a byl jsem za blbce, ale Jirka to bral, rekl bych, sportovne a snad se ani moc nezlobi Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 2. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Jirko diky tobe i tvym kolegum za dnesni setkani a prijemny nakup, v podstate bych rekl, ze to byly prvni hodinky koupene v CZ krame Servis a ochota 110%, jednoznacne doporucuju. Jo a mohli byste mit prodejnu v Ostrave at to mam bliz kdybych si jeste rozmyslel ty Pepsiny, modraky uz jsou na tahu ze Strapcode a vypadaji super At se vam dari Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 3. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2016 Včera jsem se mimo civilizaci rozhodl, že chci solární hodinky, neuběhlo ani 24 hodin a od dnešního rána je mám na ruce. Naprosto úžasný, přátelský a ultra rychlý obchod, za který patří mé velké díky. Díky Jiří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 5. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2016 Tak pridavam dalsi velmi pozitivni zkusenost, vcera odpoledne sem objednal hodinky a dnes kratce po poledni na ruce.Bezvadne zabaleno, okamzite odeslano...zkratka vse, jak ma byt.Dekuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2016 Dnes jsem si byl s bráchou vyzvednout očekávanéSeiko PADI. Děkujeme za bezchybné a vstřícné jednání! Určitě to nebyl poslední nákup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 27. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2016 Byl jsem si také pro Padi osobně a rád bych poděkoval sl.Vokrojové za ochotu a milé jednání ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se