Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
Odesláno

Děkuju za super nákup! V pondělí objednáno, teď je má manželka na ruce. Rychlá komunikace a nebývalá ochota. Hodinky přišly se zkráceným tahem dle mé prosby, jsou krásné a za bezva cenu. Díky Helveti :)

Odesláno

Přidávám se ke spokojeným zákazníkům obchodu Helveti.cz.

Nejen Jirka, ale i jeho kolegové ochotně pomohou s výběrem, doporučí, poradí.. Super přístup a velmi příjemná zkušenost s nákupem. Díky

• po 4 týdnech...
Odesláno

Perfektní komunikace a rychlé vyřízení objednávky.
Je vidět, že klukům na jejich obchodě záleží.

Odesláno

Včera objednáno a dnes dodáno, takže doporučuji a chválím všude kudy chodím:). Děkuji Jirko

• po 2 týdnech...
Odesláno

Vcera jsem si zde zakoupil Seiko Sumo, hodnotim tento obchod i pristup na 1 s hvezdickou. Urcite doporucuji ;) .

• po 3 týdnech...
Odesláno

Za mě 100 a 1! 

Nebývalá ochota a perfektní domluva s Jirkou Štenckem. V podstatě okamžitá expedice, rychlé dodání.. Jen škoda, že takových prodejců není víc. S čistým svědomím můžu říct, že až budu kupovat další hodinky, Helveti.cz bude první shop kam nakouknu.

Děkuji za obchod!  :thumbsup_anim:

Odesláno

Za mě vše OK, jen prodejna by chtěla trochu zrenovovat :)

Pracujeme na tom. Právě teď je to u nás trošku "rozbourané" a vitríny dostanou nový polep, atd. Snad to zákazníci ocení a teď vydrží :)

Díky!

Odesláno

Za mě 100 a 1! 

Nebývalá ochota a perfektní domluva s Jirkou Štenckem. V podstatě okamžitá expedice, rychlé dodání.. Jen škoda, že takových prodejců není víc. S čistým svědomím můžu říct, že až budu kupovat další hodinky, Helveti.cz bude první shop kam nakouknu.

Děkuji za obchod!  :thumbsup_anim:

Děkuju za hodnocení Jirko! Jsem rád, že jsem mohl pomoct. Ať ti Sea Forcy dělají radost :)

Jirka

Odesláno

Opět díky Jirkovi z Helveti za super přístup při nákupu pánskejch a dámskejch Wengerů...příkladné jednání a ochota!! :)

• po 2 týdnech...
Návštěvník YPO
Odesláno

Vstřícnost, ochota, příjemné setkání i když šlo o hodinky které standardně neprodávají. Jeden z mála obchodů, kam se rád kdykoli vrátím.

Dík

Odesláno

Ponesu drivi do lesa, ale patri to sem.

Diky Jirkovi za velkou ochotu a trpelivost! Zprostredkovaval jsem nakup pro kamarada, ktery nakonec cuknul a byl jsem za blbce, ale Jirka to bral, rekl bych, sportovne a snad se ani moc nezlobi ;)

Diky!

Odesláno

Jirko diky tobe i tvym kolegum za dnesni setkani a prijemny nakup, v podstate bych rekl, ze to byly prvni hodinky koupene v CZ krame  :lol2:

Servis a ochota 110%, jednoznacne doporucuju. Jo a mohli byste mit prodejnu v Ostrave at to mam bliz  :whistling: kdybych si jeste rozmyslel ty Pepsiny, modraky uz jsou na tahu ze Strapcode a vypadaji super

At se vam dari

Odesláno

Včera jsem se mimo civilizaci rozhodl, že chci solární hodinky, neuběhlo ani 24 hodin a od dnešního rána je mám na ruce. Naprosto úžasný, přátelský a ultra rychlý obchod, za který patří mé velké díky. 

Díky Jiří.

Odesláno

Tak pridavam dalsi velmi pozitivni zkusenost, vcera odpoledne sem objednal hodinky a dnes kratce po poledni na ruce.

Bezvadne zabaleno, okamzite odeslano...zkratka vse, jak ma byt.

Dekuji!

• po 3 týdnech...
Odesláno

Dnes jsem si byl s bráchou vyzvednout očekávanéSeiko PADI. Děkujeme za bezchybné a vstřícné jednání! Určitě to nebyl poslední nákup :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...