Waya03 Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Už před nějakým časem se na Facebooku (a zřejmě i jinde) začaly objevovat útržky informací o novém projektu tohoto Polského malovýrobce. A tento týden už to přišlo a steel verze je v prodeji za 750 zlotých. Já osobně si zamiloval verzi PVD, ta ještě venku není. Pokud budou hodnocení těch co koupí normální verzi příznivá, budu hodně nalomený na koupi. Jen mě zaráží ta nízká přesnost pohonu ... asi jsem z GS +-10s/year trochu moc zhýčkaný. SpecifikaceStrojek:Quartz LED module LED-001GGPřesnost +/-60 s měsíčně při normální teplotěVýdrž baterie cca. 2 rokyPouzdro:Stainless steels pozdro 316LPrůměr pouzdra 40 mmŠířka řemene 20 mmSafírové skloVodotěsnost 100MFunkce:Hodiny, minuty, sekundy, víkend, datum, 12/24h indikace Zdroj: http://gerlach.org.pl/kosmonauta.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Ty vůbec nevypadají špatně. Že bych si zase pořídil lampičky? Dej vědět, až budou ty PVD k mání, mohli by jsme je objednat najednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 (upraveno) Mě se líbí, jen se obávám spotřeby baterky, hodinky svítí jen na zmáčknutí čudlu normálně budou vypadat takhle Ve zlatým PVD bych je vzal Upraveno 17. prosince 2015 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Perfektní, skoro jak od Kojaka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Do PVD bych šel taky. Tak se mnou počítejte . Baterka snad vydrží to, co deklarují. Dává se tam CR2032, která se obvykle používá v osobních váhách apod., má celkem vysokou kapacitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Mám jedny jiné, tam jsou CR2032 dvě a při dost intenzivním nošení vydrží tak půl roku, ale to taky není tak špatné a intenzivní nošení asi nehrozí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Ty jsou boží.Jdu do nich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Beru zpátky, v těch mých je dvakrát CR2016. Ale bude to pěkné kombo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2015 Mně se designově moc líbí, ale to, že mi čas ukážou jen při zmáčknutí čudlu, by mi zkrátka vadilo...škoda, je to taková správná retrodesignovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2015 Vypada to,ze se k tehle znacce zase vratim. Tyhle hodinky se me libej a ozelim i to,ze cas uvidim jen kdyz zmacknu cudlik. Pekne retro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 Všechno pěkný, ale obávám se o modul. Ta přesnost svědčí o něčem takovým: http://www.ebay.com/itm/Fashion-New-Women-Men-LED-Date-Sport-Silicone-Band-Digital-Unisex-WristWatch-/361437776344?var=&hash=item54275ec9d8:m:mizuvu8nOb5kmxs171W2w8AHodinky za 18 kč tam těch 60 sek za měsíc stratí, ale tady? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 21. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 Pěkný video, škoda jen že neumím po polski. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 Jo, tohle má historii a příbéh. Dovedu si je představit doma..Když už jsme u toho, nevíte, co za hodinky měl Remek při svém letu do vesmíru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 Přijde mi, že nic moc nesvítí. Aby byly odečitatelné ve slunečné dny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gepetto Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 Přijde mi, že nic moc nesvítí. Aby byly odečitatelné ve slunečné dny.to by mohol byť problém..zaujímalo by ma,aká je viditeľnosť na slnku na iných vintage led hodinkách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 No, je to opak slunečních hodin... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gepetto Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 To aby človek nosil jedny slnečné hodiny zo sebou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2015 Já mám dvoje retro LED a ty svítí dostatečně, tak by mne zajímalo, jak svítí tyhle. Na tom videu to nic moc nevypadalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gepetto Odesláno 22. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2015 Zistíme,až keď si ich niekto kúpi ,vyskúša a dá nám vedieť.Asi ich zatiaľ moc ľudí nemá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uhor99 Odesláno 3. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 Černý jsou o 100 drazši. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se