Koza_c Odesláno 17. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2015 Jake pouzivate vune v bytech,koupelnach, WC, atpod.Jiz delsi dobu v koupelne ve ktere prochazi "stoupacky" od kterych je citit ruzny zapach zkousim nejakou opravdu dlouho trvajici vuni ktera vydrzi a nevyprcha za par dni.Vonne svicky, olejove aroma lampy, vune ve spreji ci do elek. zasuvky vyrazuji.
VS Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 Není lepší větrat, než přerazit jeden smrad jiným?
Koza_c Odesláno 18. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 Koupelna bez okna. .Není lepší větrat, než přerazit jeden smrad jiným?
StefanM Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 Zmiernit smrad pohlcovacom pachov?
Zlý Jabko Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 Soda+voda+vonnej olej (já mám nejradši pomeranč). Protřepat, nemíchat v rozprašovači a vesele pocákat kolem. Jako pohlcovač pachů a zpříjemňovač života mi to vždycky fungovalo.
Radimk Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 Já jsem( blahé paměti bydlení na paneláku) vypěnil díry ve stupačkách. Rozdělal jsem dekly , vymetl staletý bordel ještě ze stavby a pěnou objel stoupací trubky. Byly tam mezery 1-2 cm, a huliči ( v lepším případě) zespoda jako by seděli u nás. Razantní změna, potom to dělali i sousedi a fakt dobré. na chodbě jsme měli prostup elektra a to samé. Trochu rýpačka, ale výsledek OK.
Radimk Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 .. ale pokud nemá panelak aktivní odsávání, tak ti smrad stejně poleze z ventilace (WC, koupelna, kuchyň).Jojo, to je asi základ. Zpětná klapka je samozřejmostí+ kvalitní = tichý - ventilátor.
Koza_c Odesláno 18. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 Dekuju za rady.Zatim jsem to vyresil takto (vyrizl jsem z 2cm extrudovaneho polystyrenu do rvirek jeste jedny jakoby dvirka a okolo odpadni trubky vyplnil zatim papirem) a zda se, ze 95% zapachu je pryc.Ted uz muzeme resit jen vuni ktera je number one. . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rodriguez Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 Pokud se jedná o bytovou vůni, tak používáme toto: http://www.bytove-parfemy.cz/aroma-pristroj-george-soft-touch-white Brácha to má doma taky a chválí si to. Je to dražší, ale funguje to.
Tondaa73 Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 Pokud se jedná o bytovou vůni, tak používáme toto: http://www.bytove-parfemy.cz/aroma-pristroj-george-soft-touch-white Brácha to má doma taky a chválí si to. Je to dražší, ale funguje to.Za ty prachy už si skoro najmeš chlápka, co smraďocha sejme...
Rodriguez Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 Jo, tak bavíme se o provonění bytu ne jen koupelny . A tenhle kouzelnej panáček umí .
gandalf Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 Nic tak neprovoní interiér jako když přijdeš ze zakouřený putiky zhulenej a hadry hodíš na křesla ...... Zvláště před svátky /jdu na to :-)/
bohus76 Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 Nějaký dobrý doutník či dýmka ?
Gustaf Odesláno 18. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 18. prosince 2015 Nic tak neprovoní interiér jako když přijdeš ze zakouřený putiky zhulenej a hadry hodíš na křesla ...... Zvláště před svátky /jdu na to :-)/+1
Koza_c Odesláno 19. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 Chodim po putikach denne a prosedim tam skoro ctvrt dne, ale lepsi je vonet vcetne veci.Jinak doma ci v koupelne mam odskouseno: ambi pour gel crystals, vonne bilinkove sacky, air wick Fresh'n Up, air wick Decosphere,air wick gel a mnoho dalsich. Vsechny tyto vune vydrzi vonet i kdyz jsou plne okolo 3dni mozna mene nebo jen v na dosah 0,5 metru az na jednu ktera docela vonela air wick Decosphere.Do budoucna jeste zkusim panacka GEORGE pricemz pri nespokojenosti jej do 14dni vratim prodejci.+1
straspol Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 Nějaký dobrý doutník či dýmka ?Konečně rozumnej nápad !
Návštěvník Zmizík Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 Chodim po putikach denne a prosedim tam skoro ctvrt dne, ale lepsi je vonet vcetne veci.Jinak doma ci v koupelne mam odskouseno: ambi pour gel crystals, vonne bilinkove sacky, air wick Fresh'n Up, air wick Decosphere,air wick gel a mnoho dalsich. Vsechny tyto vune vydrzi vonet i kdyz jsou plne okolo 3dni mozna mene nebo jen v na dosah 0,5 metru az na jednu ktera docela vonela air wick Decosphere.Do budoucna jeste zkusim panacka GEORGE pricemz pri nespokojenosti jej do 14dni vratim prodejci.To fakt nekdo dobrovolne vdechuje nejaky chemicky sracky?
Jörg8X Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 To fakt nekdo dobrovolne vdechuje nejaky chemicky sracky?IMHO to je super byz. Spousta lidí si dává různé vůně do auta, domů atd. a myslí si, jak je to super
Koza_c Odesláno 19. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 A proto tu je toto tema co je vhodne, nevhodne, lepsi ci nejlepsi atpod. .
Zlý Jabko Odesláno 19. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2015 To fakt nekdo dobrovolne vdechuje nejaky chemicky sracky?Inu, tak každej úplně dobrovolně dejchá ten chemickej ksindl a známou žíravinu O2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se