Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jake pouzivate vune v bytech,koupelnach, WC, atpod.

Jiz delsi dobu v koupelne ve ktere prochazi "stoupacky" od kterych je citit ruzny zapach zkousim nejakou opravdu dlouho trvajici vuni ktera vydrzi a nevyprcha za par dni.

Vonne svicky, olejove aroma lampy, vune ve spreji ci do elek. zasuvky vyrazuji.

Odesláno

Já jsem( blahé paměti bydlení na paneláku) vypěnil díry ve stupačkách. Rozdělal jsem dekly , vymetl staletý bordel ještě ze stavby a pěnou objel stoupací trubky. Byly tam mezery 1-2 cm, a huliči ( v lepším případě) zespoda jako by seděli u nás. Razantní změna, potom to dělali i sousedi a fakt dobré. na chodbě jsme měli prostup elektra a to samé. Trochu rýpačka, ale výsledek OK. 

Odesláno

.. ale pokud nemá panelak aktivní odsávání, tak ti smrad stejně poleze z ventilace (WC, koupelna, kuchyň).

Jojo, to je asi základ. Zpětná klapka je samozřejmostí+ kvalitní = tichý - ventilátor.

Odesláno

Dekuju za rady.

Zatim jsem to vyresil takto (vyrizl jsem z 2cm extrudovaneho polystyrenu do rvirek jeste jedny jakoby dvirka a okolo odpadni trubky vyplnil zatim papirem) a zda se, ze 95% zapachu je pryc.

Ted uz muzeme resit jen vuni ktera je number one. ;).

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Chodim po putikach denne a prosedim tam skoro ctvrt dne, ale lepsi je vonet vcetne veci.

Jinak doma ci v koupelne mam odskouseno: ambi pour gel crystals, vonne bilinkove sacky, air wick Fresh'n Up, air wick Decosphere,air wick gel a mnoho dalsich. Vsechny tyto vune vydrzi vonet i kdyz jsou plne okolo 3dni mozna mene nebo jen v na dosah 0,5 metru az na jednu ktera docela vonela air wick Decosphere.

Do budoucna jeste zkusim panacka GEORGE pricemz pri nespokojenosti jej do 14dni vratim prodejci.

+1

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Chodim po putikach denne a prosedim tam skoro ctvrt dne, ale lepsi je vonet vcetne veci.

Jinak doma ci v koupelne mam odskouseno: ambi pour gel crystals, vonne bilinkove sacky, air wick Fresh'n Up, air wick Decosphere,air wick gel a mnoho dalsich. Vsechny tyto vune vydrzi vonet i kdyz jsou plne okolo 3dni mozna mene nebo jen v na dosah 0,5 metru az na jednu ktera docela vonela air wick Decosphere.

Do budoucna jeste zkusim panacka GEORGE pricemz pri nespokojenosti jej do 14dni vratim prodejci.

To fakt nekdo dobrovolne vdechuje nejaky chemicky sracky?
Odesláno

To fakt nekdo dobrovolne vdechuje nejaky chemicky sracky?

IMHO to je super byz. Spousta lidí si dává různé vůně do auta, domů atd. a myslí si, jak je to super :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...