geometr Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 Jak zhruba velké, kolik by tak měly max stát, světlé/tmavé? A co děláš za práci? Nemyslím konkrétně, ale třeba kancelář nebo něco náročnějšího venku v terénu nebo nějaké dílně... Vybrat se toho dají mraky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sirHumphrey Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 Spíše světlejší. Max 5000,- přeci jen jsou do práce. Tak půl na půl dělám u PC nebo něco rukama kde můžou k úhoně přijít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 On 5/4/2021 at 9:14 AM, Ondrej83 said: Tak jsem včera rozjel koupi nových Rolex OP, zvolil jsme klasickou velikost 36 a bright blue číselník. Tento měsíc se pojedu napsat na wish list a uvidíme, jak dlouho to bude trvat. Pán z HB, který mi volal, tvrdil, že to možná bude trvat rok, což mi teda u OP přijde docela dost, aspoň podle toho, co jsem tady na fóru četl. Ja bych nejspis v tom rocnim mezicase vzal ty IWC, ktery se daji koupit a budou delat radost. Co takhle procitam komentare na YouTube, tak to lidi delaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej83 Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 před 26 minutami, chief napsal: Ja bych nejspis v tom rocnim mezicase vzal ty IWC, ktery se daji koupit a budou delat radost. Co takhle procitam komentare na YouTube, tak to lidi delaj. Nakonec jsem si za ten rok koupil IWC Pilot mk. XVII a Rolex DJ 36 Ale už se zase dívám po něčem novém. Chtěl bych nějaké tenké "oblekovky". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 1 hour ago, Ondrej83 said: Nakonec jsem si za ten rok koupil IWC Pilot mk. XVII a Rolex DJ 36 Ale už se zase dívám po něčem novém. Chtěl bych nějaké tenké "oblekovky". Aha Super! jasne je to nekonecny boj. Me se moc libi tyhle IWC pilotky https://www.carollinum.cz/cs/hodinky/iwc-big-pilot-s-watch-43-mm-iw329301 a nebo tyhle https://www.carollinum.cz/cs/hodinky/iwc-big-pilot-s-watch-43-top-gun-iw329801 Ale v tomhle zivote to asi nedam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 před 5 hodinami, sirHumphrey napsal: Spíše světlejší. Max 5000,- přeci jen jsou do práce. Tak půl na půl dělám u PC nebo něco rukama kde můžou k úhoně přijít. A co ta velikost? To je dost zásadní údaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej83 Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 před 3 hodinami, chief napsal: Aha Super! jasne je to nekonecny boj. Me se moc libi tyhle IWC pilotky https://www.carollinum.cz/cs/hodinky/iwc-big-pilot-s-watch-43-mm-iw329301 a nebo tyhle https://www.carollinum.cz/cs/hodinky/iwc-big-pilot-s-watch-43-top-gun-iw329801 Ale v tomhle zivote to asi nedam Tento pán je má všechny: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 4 hours ago, Ondrej83 said: Tento pán je má všechny: Diky moc! Uz na to cumim, pred spanim idealni. Treba jednou vsechno prodam, a budu mit jen 1 hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 17. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2023 Zatoužil jsem po hodinkách a po zkušenostech s výběrem sluchátek, kde mi pomohlo fórum avmanie, jsem našel Chronomag. Hlubokým průzkumem fóra a projížděním videí na YT jsem si udělal docela obšírný obrázek. Největší problém se samozřejmě ukazuje, že vlastně nevím co chci a tak nezbývá než zkoušet. Už teď vím, že budu trochu za exota a to tím, že se mi moc nelíbí potápky, směr který mě nadchnul jsou oblekovky, field watche a jednoduché aviatické. Moje první hodinky jsem čerstvě pořídil zde na Chronomagu a jsem nadšený. Jedná se o Seiko Presage, bledě modré koktejky a nemůžu se jich vynadívat. Subtilní, nápadité a ten ciferník je opravdu nádherný a i okolí si toho všimá. Ciferníky Seika se mi teda dost líbí i podle fotek a videí. Z jiných značek pokukuji po Longines Spirit, ty mi taktéž přijdou úchvatné a jsem na ně v reálu velmi zvědavý. Dále se mi líbí i zdejší komunita, jeví se velmi přátelská. Děkuji všem přispěvatelům zde na fóru za jejich příspěvky a možnost čerpat ze zkušeností jiných. Těším se na další přírůstky do nového koníčku. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 (upraveno) V 17. 1. 2023 v 23:34, Balthus napsal: Zatoužil jsem po hodinkách a po zkušenostech s výběrem sluchátek, kde mi pomohlo fórum avmanie, jsem našel Chronomag. Hlubokým průzkumem fóra a projížděním videí na YT jsem si udělal docela obšírný obrázek. Největší problém se samozřejmě ukazuje, že vlastně nevím co chci a tak nezbývá než zkoušet. Už teď vím, že budu trochu za exota a to tím, že se mi moc nelíbí potápky, směr který mě nadchnul jsou oblekovky, field watche a jednoduché aviatické. Moje první hodinky jsem čerstvě pořídil zde na Chronomagu a jsem nadšený. Jedná se o Seiko Presage, bledě modré koktejky a nemůžu se jich vynadívat. Subtilní, nápadité a ten ciferník je opravdu nádherný a i okolí si toho všimá. Ciferníky Seika se mi teda dost líbí i podle fotek a videí. Z jiných značek pokukuji po Longines Spirit, ty mi taktéž přijdou úchvatné a jsem na ně v reálu velmi zvědavý. Dále se mi líbí i zdejší komunita, jeví se velmi přátelská. Děkuji všem přispěvatelům zde na fóru za jejich příspěvky a možnost čerpat ze zkušeností jiných. Těším se na další přírůstky do nového koníčku. Zdejší komunita přátelská není vůbec. Všichni klameme, jak můžeme, ale "přátelsky" rádi pomůžeme s dalsim a dalším a dalším výběrem. Proto radím dobře, uteč dokud je čas, nebo zjistíš, že místo nového auta máš krabici plnou hodinek  Seika a řadu Presage chválím Super volba (na začátek). Tak teď ještě Longines, Tudor, Omega, JLC a ROLEX. Ale ono to časem přijde, nebudeme po tobě chtít zázraky hned  PS: přesně takhle to tu funguje Upraveno 19. května 2023 uživatelem DarylVanHorne 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 Před hodinou, DarylVanHorne napsal: Zdejší komunita přátelská není vůbec. Všichni klameme, jak můžeme, ale "přátelsky" rádi pomůžeme s dalsim a dalším a dalším výběrem. Proto radím dobře, uteč dokud je čas, nebo zjistíš, že místo nového auta máš krabici plnou hodinek  Seika a řadu Presage chválím Super volba (na začátek). Tak teď ještě Longines, Tudor, Omega, JLC a ROLEX. Ale ono to časem přijde, nebudeme po tobě chtít zázraky hned  PS: přesně takhle to tu funguje Nie všetci sú tu ako ty, niektorí z nás sa vedia ovládať Proste si povieme, že ďalšie hodinky si nekúpime a za týmto rozhodnutím si stojíme - minimálne týždeň, či dva 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 19. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2023 před 1 hodinou, Willie McBride napsal: Nie všetci sú tu ako ty, niektorí z nás sa vedia ovládať Proste si povieme, že ďalšie hodinky si nekúpime a za týmto rozhodnutím si stojíme - minimálne týždeň, či dva Píše ten, kdo během 12ti měsíců zvládl limitku od Omegy a Tagu. A poslední nelimitovaná akvizice byla od AP. No od tebe bych si fakt radit nenechal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 20. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2023 před 6 hodinami, DarylVanHorne napsal: Píše ten, kdo během 12ti měsíců zvládl limitku od Omegy a Tagu. A poslední nelimitovaná akvizice byla od AP. No od tebe bych si fakt radit nenechal Ale koľko pekných hodiniek ostalo v obchode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balthus Odesláno 22. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2023 Zdejší komunita přátelská není vůbec. Všichni klameme, jak můžeme, ale "přátelsky" rádi pomůžeme s dalsim a dalším a dalším výběrem. Proto radím dobře, uteč dokud je čas, nebo zjistíš, že místo nového auta máš krabici plnou hodinek  Seika a řadu Presage chválím Super volba (na začátek). Tak teď ještě Longines, Tudor, Omega, JLC a ROLEX. Ale ono to časem přijde, nebudeme po tobě chtít zázraky hned  PS: přesně takhle to tu funguje Tak můžu potvrdit, že je to v loji. Ty Longines jsem vzal a zase poslal do světa, aktuálně jsem na třech hodinkách od Seika (kotejlky, samuraje a alpinisty) ze švýcarů mě to táhne asi nejvíc k Omegam, tam bych to viděl do budoucna na moonwatche, ale zatím jsem ve fázi blbnutí než se uchýlím k těm "jedněm" pravým Odesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CubaT Odesláno 8. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2023 Ahojky všem, máte nějaké tipy na dětské hodinky? Pro holku. Ale musí to být dobrý hodinky. Min. 10 ATM. Zatím my padly do oka Primky Klaun. Ale od jiného lepšího výrobce jsem nikde nic nenašel. Děkuji https://www.hodinky-365.cz/prim-klaun-w05p13075d-x1176359?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMI1vfX183_ggMViZKDBx3-DAm9EAQYGiABEgI1k_D_BwE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 11. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2024 Otázka je, co si představuješ pod pojmem dobrý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 11. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2024 Tyhle např. jsou "dobrý" a na výběr určitě je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 11. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2024 (upraveno) Tyhle dětský? Mají průměr 40mm....kupoval jsem je ženě Upraveno 11. ledna 2024 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2024 V 22. 5. 2023 v 8:12, Balthus napsal: Tak můžu potvrdit, že je to v loji. Ty Longines jsem vzal a zase poslal do světa, aktuálně jsem na třech hodinkách od Seika (kotejlky, samuraje a alpinisty) ze švýcarů mě to táhne asi nejvíc k Omegam, tam bych to viděl do budoucna na moonwatche, ale zatím jsem ve fázi blbnutí než se uchýlím k těm "jedněm" pravým Odesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk Dobrej start, měl jsem to před víc jak 12 lety stejně, taky to byly 1,2,3,4 seika a různě sem je střídal, pak přišly Omegy PO a pak IWC, Tudory, Panerai, Rolex, Tudor, Tudor, Tudor:-D Teď mám jenom Pelagosy a jsem fakt šťastnej, ráno neřeším co vezmu a nemám v tom taky takový prachy, což samozřejmě někomu jinýmu nemusí vadit:-D Tak držím palce, ať tě to hlavně baví a ať se kvůli tomu nerozvedeš;-) Jo a taky se tu říká jeden fórek: "Tvl. se bojím, že až umřu, tak manželka prodá moje hodinky za ceny, který sem jí řekl, že mě stály" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 12. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2024 před 10 hodinami, Gustaf napsal: Tyhle dětský? Mají průměr 40mm....kupoval jsem je ženě Já taky ale o velikosti tam není nic, jen aby hlavně byly dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se