petik16 Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 (upraveno) This year also marks the 80th anniversary of the IWC Pilot?s Watch so if you are expecting a lot of changes on the watch, you will just be disappointed. We still see the 43 mm wide stainless steel case capable of withstanding 60 m of water depth.The IWC Big Pilot Watch still uses the same automatic 51111 Calibre with frequency of 3 Hz and 7-day full power reserve. Za mňa jednoznačne jeden z TOP od IWC! a áno, všimol som si už jeden kúsok v inom vlákne, akurát chýbajú ostatné ref. tak som to len doplnil no vo full-gold sú naozaj bezchybné ? Upraveno 26. ledna 2016 uživatelem petik16 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Proč je tam na tom subciferníku ta čárka nakřivo?? Z toho bych se poblil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 To není čárka, ale jednička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 26. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 (upraveno) Neviem prečo ale určite by mi to nevadilo nemôže byť tá "čiarka" súbežná s ručičkou (keby tam bola)?? Upraveno 26. ledna 2016 uživatelem petik16 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Aha, jednička, to mně nedošlo. No ale stejně bych se poblil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Lepší by bylo tu jedničku vynechat. Pak by to blití nemuselo nastat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Já nějak nevim - ta ciferníková unifikace klasiky, spitfajru a malého prince se mi asi nelíbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 (upraveno) Strojovna klekne na 168. hodině po plném natažení a to z důvodu předcházení nepřesnosti jeho chodu v době poklesu hnací síly...ta jednička je tam fakt podivná ... ale zkousnul bych ji. doplním: průměr 46mm, výška 16mm Upraveno 26. ledna 2016 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 (upraveno) Tak 43 nebo 46 mm? Uz jsem se tesil, ze zmensili prumer.Edit: nasel jsem..46 Upraveno 26. ledna 2016 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petik16 Odesláno 26. ledna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2016 Hľadal som veľa ale mienku o 46 som nenašiel nikde... Preto ma tiež teší vedomosť o 43-ke... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 (upraveno) Tak 43 nebo 46 mm? Uz jsem se tesil, ze zmensili prumer.Edit: nasel jsem..46možná se pletu, kdyby sem zakladatel vlákna dal alespoň odkaz zdroje, třeba IWC Big Pilot?s Watch Spitfire není IWC Big Pilot?s Watch, mám v tom ve 3 ráno trochu hokej http://www.deployant.com/sihh-2016-iwc-pilot-spitfire-collection-with-pricing/ IWC Big Pilot?s Watch SpitfireFeatures:Mechanical movement, Pellaton automatic winding, Power reserve display, Date display, Centralhacking seconds, Glucydur?* beryllium alloy balance, Breguet spring, Soft-iron inner case forprotection against magnetic fields, Screw-in crown, Glass secured against displacement by dropsin air pressure, Special back engravingMovement: IWC-manufactured calibre: 51111Frequency: 21,600 A/h | 3 HzJewels: 42Power reserve: 7 days (168 h)Winding: AutomaticMaterial: 18-carat red gold case, slate-coloured dial, brown calfskin strapby Santoni, 18-carat red gold folding claspGlass: Sapphire, convex, antireflective coating on both sidesWater-resistant: 6 barDiameter 46 mmHeight: 16 mm Upraveno 27. ledna 2016 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 Ten font cisel je proste divnej, prijde mi takovej "nedustojnej" k temhle ikonickejm hodinkam.Priste pouzijou comic sans ne, aby se jeste vice priblizili masam.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 http://www.masterhorologer.com/2016/01/iwc-schaffhausen-big-pilots-watch-ref.html Tak to uvedeme na správnou míru: Big Pilot?s Watch (Ref. IW500912) Diameter: 46 mm Height: 16 mm IWC Schaffhausen Big Pilot?s Watch Spitfire, Red Gold (Ref. IW500917) Diameter: 46 mm Height: 16 mm IWC Schaffhausen - Big Pilot?s Heritage Watch 55(Ref. IW510401) & Big Pilot?s Heritage Watch 48(Ref. IW510301) Diameter: 55 mm Height: 13.5 mm & Diameter: 48 mm Height: 14.5 mm http://www.horbiter.com/en/iwc-big-pilot-watch-edition-le-petit-prince/ IWC Big Pilot Watch Edition Le Petit Prince ... 1000 pieces ... soft iron inner case to protect it against magnetic fields and is encased into a 46mm wide and 16mm thick stainless steel case. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 Jsou famózní. Mě by ta jednička vůbec, ale vůbec nevadila. A z tohoto bych se i po..al - IWC Big Pilot Watch Edition Le Petit Prince ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 Až udělají BP 46 s velkou vteřinovkou a ručním nátahem, tak mám problém. Potom bvch musel začít připravovat dopis Ježíškovi. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 https://monochrome-watches.com/iwc-big-pilots-watch-big-date-spitfire-edition-mission-accomplished-iw510506-review-price/#:~:text=On%205%20August%202019%2C%20the,Flight%E2%80%9D%20precisely%20four%20months%20later. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Bože, to je hnus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Před hodinou, Frantik napsal: Bože, to je hnus +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Mne sa okrem klasickej verzie BP nepáči žiadna edícia/limitka, takže tieto nijak nevybočujú. Plus kukám, že aj keď pridám v USA sales tax, tak sú o tam dosť lacnejšie než v EU. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Tak na nich je zajimavej ten rucni natah s osmidenni rezervou, ale vzhledove se mi taky nelibi. Bronzovy hodinky mi nic nerikaji a radobyvintazni lumi je ted tak popularni, az me vubec nebavi. Cifr je proporcne hezky vyvazenej, ale Big Piloty jsou proste jen jedny, klasika je klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se