papen Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 U mě to začalo timhle fešákem (který při SMS zobrazil jen číslo - neuměl to spárovat s seznamem kontaktů)..to byla doba :-)) Doma už ho nenajdu - foto ilustrační.
martar Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 Přehled mých mobilních veteránů, včetně těch, co teď používám...(1999) Siemens C25 - (2001) Motorola V50 - (2003) Motorola T722i - (2005) Motorola Razr - (2010) Nokia E72 - (2010) HTC Desire - (2011) HTC Desire HD. Pět let staré kombo Nokia E72 s několikadenní výdrží a HTC DHD s Gingerbread, upgrade na dual sim a 64GB používám k naprosté spokojenosti dodnes, asi už stárnou nebo co. Výrobky Apple jsem nikdy neměl, ani po nich latentn? netoužím, to je jen svačinka.
klobadysek Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 Bohužel moje historické kusy již v šuplíku nemám, vlastně ani nevím kam se všechny poděly, tak jen fotky z netu... psal se rok 98 a já se obtěžkal tímto strojem se SIMkou velikosti kreditní karty, ... jako reakci na příliž velký mobil jsem v roce 2001 šel do druhého extrému do mobilu tak malého že nebylo možno na něm psát SMS... 2002 - přišlo Sony J70 s kolečkem, můj první s Lithiovkou a polyfonním zvukem. Kolečko pro ovládání palcem na levé strasně bylo super. Bohužel odešel...
jožko Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 Iba čast mojích bývalých spolupracovníkov.
nAscA Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 Ja zacinal Boschem 509, pak 3310, T38 atd, prvni smartphone Motorola MPX200, Vario, Universal, atd..
gougy Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 Už v šuplíku není, ale tenhle byl můj první. Pamatuju, že když mi někdo zavolal a já zrovna jel v šalině, někteří mysleli, že je to jenom "jako" (rok tak 1996-7?)(a přitom já byl tak rád... ) Dnes jsem naopak rád, když mobil nemusím mít... foto z webu
student Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 Při návratu z hostince jsem našel v trávě Nokii 3110,k mému překvapení po vložení karty mobil fungoval.Vypadalo to tak,že ho někdo jako starý krám vyhodil,a děcka ho vytáhla z kontejneru na hraní.Chybí u něho zadní kryt.S.
michal_l Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 Funkční Nokia 5210. Občas jede na vodu....
Gustaf Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 tak začínal jsem na Siemensu C10, pak Byl Phillis Savy - ten měl snad jako první mobil xichty jako smajlíky, pak další Siemens C35 a pak nějakej s barevným displayem, ale největší bomba na tehdejší dobu byl tenhle Bosh...to čuměl snad každej
CEGY Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 Philips Fizz. Tuším něco kolem 1997. Tady pěkná recenze.
lorch Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 Tak jsem taky přebral šuplík, jenom samej Siemens, C10 jako první, ani do kapsy se to strčit nedalo :-)
ivan_989 Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 pekne:) moj prvy gsm mobil bol tento nizsie, pamatam si ze na zaciatku bol v euroteli vyber tusim z troch typov (philips, siemens a este daco)
Bullet Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 Na zacatku byly: Eurotel-Dancal, Nokia 2110 fotka tu je nekde vyse...to byla pecka kdo ji mel, pozdeji prave Philips Fizz a Pegas mel dotovanej Siemans S6 s peckovou Lion baterii, to byl muj prvni dotovanej za 7000kc :-).Mam nekolik specialnich kousku z te doby, az se k nim dostanu, tak trochu nafotim....jinak co vim, ze stale mam (vetsinou skoro nove a funkcni kousky): Siemens SL45Nokia 6110 (chameleon)Nokia 6150 (ta uz sla pouzit v pasmu na Oskara, nyni vodafone)Nokia 6510 (myslim ze zlata varianta)Siemans S6Ericsson R310s (modrej, "zraloci ploutev")a asi jeste nejake kousky, jak rikam nafotim a postnu.... :-)
Roland Sands Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 Průřez moji mobilní kariérou. Poslední dva kousky jsou iPody, používám na internet a emaily. Nokia E72 je se mnou každý den, hledal jsem nástupce ale zatím bez výsledku.
SCIFI Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 První Dancal a Philips Fizz ale na ty se.e bilej tesak. Nejlepší mobil historie co byl kdy vyroben a jediný který když ležel na stole v restauraci tak se zastavovali lidi a často ženy a ptali se jakej je atd tak byla Motorola Startac. Už nikdy mi zadnej mobil neudělal takovou radost a zadnej neměl takovej MI.Fotka z webu. Už ho bohužel nemám.
martar Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 Jo, StarTac byla těžká frajeřina, pamatuju, jak ho nosil syn majitele "U Fleků" a všichni jsme z toho byli na větvi To byly starosti
Návštěvník LukeD Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 Začínal jsem s telefonem Sagem RC 922 z Twist sady. Dávno už je v křemíkovém nebi. Chvíli jsem měl také Sony CMD-J6, co už tu zmiňoval USER47. Ale hrozně jsem toužil po manažerském a tehdy pekelně drahém Ericssonu R520m. Nakonec jsem ho sehnal z druhé ruky. A se slzou v oku na něj vzpomínám dodnes. Byl to pořádný kus železa! O následujícím Ericssonu T65 jsem svého času dokonce napsal článek na Mobilmanii a dostal za něj zaplaceno. Tehdy jsem ty mobilní technologie fakt žral. Měl jsem ještě jeden další lowend Sagem. Ale v podstatě jsem se bezvýhradně zamiloval do mobilů fy Ericsson (později Sony Ericsson). V "šuplíku" mám aktuálně následující utržená sluchátka (viz přiložená fotka focená stříbrným W995 [černý je záložní], který je aktuálně mým hlavním). 3 z 5 ale stále ještě používám, protože mimořádně chytrým dotykovým telefonům, které mají problém vejít se do kapsy, a na které se blbě podíváte a praská jim displej, jsem stále ještě na chuť nepřišel. Jedinou Nokii jsem nikdy nepoužíval - kupoval jsem ji relativně nedávno coby fanda filmu Matrix. Jinak Nokia pro mne pochopitelně jako pro fanouška Ericssonu byla de facto "třídním nepřítelem".
AKUC Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Odesláno 2. února 2016 môj prvý bol Nokia 720 NMT potom nasledovalo Nokia 1610 a postupne skoro všetky Nokie, dnes ma to už neťahá hlavne aby som vedel zavolať a prečítať mail ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se