Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak myslim, ze uz modi mohou v klidu tohle vlakno sloucit s tim ?Co pijete?? a nesmysl typu Suchej unor si take odskrtneme jako neco, co v Cechach vedlo jepici zivot :-)

Radek Pulkrábek to zase vyřešil po svým :D

post-17600-0-88904500-1549437277_thumb.jpg

• Odpovědi 528
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

To je Beroun? Tam byla také taková vinotéka se svéráznými vývěskami, měl jsem to tam rád :)

EDIT: Tak koukám na web že není, nevadí...

Upraveno uživatelem Drooz3R
Odesláno

O tom jsem taky přemýšlel. Jak moc je to sladký ? Na mě je už třeba Don Papa moc velký tutti frutti, ale Pyrat XO je tak akorát...

Ja bych skoro rekl ze ten Bumbu byl zatim nejsladsi co jsem pil, Don Papa tak sladky nebyl (ale uz je to nejaky patek co jsem ho pil naposled). Pyrat zatim neznam. Urcite mi Bumbu prisel v primem srovnani sladsi nez trebas Millonario Solera 15.

Chut mi prisla nejvic po vanilce a bananech a jeste nejake kyticky.

Jak pise Lion, stoji za to ho zkusit.

ps. ja osobne jsem si ho v prvnim kole vytipoval podle toho, ze me zaujala jeho flaska

Odesláno

To je Beroun? Tam byla také taková vinotéka se svéráznými vývěskami, měl jsem to tam rád :)

EDIT: Tak koukám na web že není, nevadí...

Ne, má to kamarád tady u nás v Litomyšli. Ale cedulema se baví, to je fakt :D

post-17600-0-67862300-1549440033_thumb.jpg

Odesláno

Tu 100 si dokazu predstavit, vypit ne, ale predstavit jo. Ale 1000? To je 2,7 litru denně. Pokud budu pocitat 6 hodin spanku tak je to panak kazdejch 20 minut. Jako zpusob sebevrazdy po velice kratky cas mozna. Ale spis ani to ne.

Znal jsem ji asi 20 let. Mnohokrát, ale opravdu mnohokrát jsem ji zažil chlastat celý den. Ona byla taková korpulentní, takže vydržela jako kůň. Několik akcí mezi chlapama s přehledem končila jako poslední. Posledních pár let měla hospodu, takže ráno otevřela a celý den v lihu. Takového pijana jsem už v životě nepotkal. Dlouhá léta žila s jedním mým soukmenovcem který ji naučil pít z decáků. V Bulharsku žádná jiná míra není, pouze 100 ????? (zeptejte se Murphyho). Ale hlavně u nás nikdo nepije bez jídla, nikdy. Rakije bez salátu a lukanky se prostě nepodává.
Odesláno

Mě se tomu pořád nechce věřit. Zkusil sem to jen tak pro legeaci hodit do takový tý webový kalkulačky. Uznáván chybovost, ale stejně. Ženská, 85 kilo. Začala pít v 7 ráno, vypila tři rumy (37%) za hodinu. Skončila ve 23:00. Vypila tak 2,4 litru rumu. To je o něco míň alkoholu než tvrdíš. Maximalně měla skoro 12 promile. Vystřízlivěla za 4 dny. V sedm ráno, kdy měla nastoupit další kolo, by do toho šla s cca 7 promilema. Tak ti nevím, Bulhaři jsou určitě v pití bohatýři, ale tohle je hodně daleko za možnostma lidskýho organismu. Jednorázově se takle zrichtovat, dejme tomu. Je to na maximech známejch případů, ale dejme tomu. Ale udržet to rok? Tak tomu nevěřím.

Odesláno (upraveno)

........V Bulharsku žádná jiná míra není, pouze 100 ????? (zeptejte se Murphyho)....

V nekterych ohledech byly ty ctyri roky v Bulharsku malo. Asi bych tam jeste dokazal cestovat a poznavat.

V nekterych to ale bylo i dost. Treba pit uz jsem nemohl....

:-)

Edit: souhlasim ale, ze i pri osobni zkusenosti je to uvadene mnozstvi ponekud vyssi, nez k uvereni...

Upraveno uživatelem Murphy97
Odesláno

Mě se tomu pořád nechce věřit. Zkusil sem to jen tak pro legeaci hodit do takový tý webový kalkulačky. Uznáván chybovost, ale stejně. Ženská, 85 kilo. Začala pít v 7 ráno, vypila tři rumy (37%) za hodinu. Skončila ve 23:00. Vypila tak 2,4 litru rumu. To je o něco míň alkoholu než tvrdíš. Maximalně měla skoro 12 promile. Vystřízlivěla za 4 dny. V sedm ráno, kdy měla nastoupit další kolo, by do toho šla s cca 7 promilema. Tak ti nevím, Bulhaři jsou určitě v pití bohatýři, ale tohle je hodně daleko za možnostma lidskýho organismu. Jednorázově se takle zrichtovat, dejme tomu. Je to na maximech známejch případů, ale dejme tomu. Ale udržet to rok? Tak tomu nevěřím.

Každej příběh s časem roste :D 

Odesláno

Já vím o chlapovi co pije denně tak 1-2 flašky tvrdého a k tomu dá za týden 3-5 takových těch 5l boxů vína. Střízlivého jsem ho neviděl. Z vesela to zajídá prášky.... Je to dost smutný, jinak umí 5 jazyků. Dělal pro Rotschilds v UK a následně různé pozice od CFO, CEO atd větších firem. Posledních cca 8 let dělá už jen tohle (chlastá). Jinak celkem dobrý film: https://www.csfd.cz/film/536245-usmevy-smutnych-muzu/prehled/

Viděl jsem to i u prastrýce když naši stavěli barák. (on byl zedník) Táta mu chtěl pomoc a borec třeba našel alkohol, co tam otec měl schovaný. A dal 5l tvrdého. Našli jsme ho ležet pochcaného..... vedle těch prázdných flašek. Už něžije.....

Jo a jinak jsem to chtěl zkusit, ale už jsem se tento měsíc 3x ožral. Takže na to kašlu stejně jako na veganství  :lol2:

Odesláno

Úsměvy smutných mužů také můžu jen doporučit! Je to to fakt síla, zvlášť když se ve vašem blízkém okolí někdo upil...

Co se týče suchého února, zatím nemám na pivo ani chuť. Musí to bejt ještě něčim podpořený (řidič, denně chodit cvičit, apod) jen pro ten pocit si odepřít by mě štvalo.

• po měsících...
Odesláno

Jak jste letos na tom? Já to budu mít 12/1 - 14/2. 15/2 je totiž jedna akce co letos připadla "blbě" na únor.

Už se ale na ten měsíc těším - ke konci roku už toho bylo hodně a mám navíc pocit že se to každej rok stupňuje.

Odesláno

Mám takovou otázku, vždycky mě to napadne když suchej únor přijde. Snad to nikoho neurazí, vážně mě to zajímá:

Vy co ho držíte, tak vám to během roku normálně vychází tak, že nemáte měsíc v kuse bez alkoholu? Nebo v čem je ten smysl?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...