morbo Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Puvodni verze byla mesic nechlastat = suchej humor, pak to nekdo zkomolil na suchej unor a nekteri se toho zrejme chytli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Synci nebuďte zbabělci - chlastejte dokud to jde. Než vám to zakážou doktoři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 Synci nebuďte zbabělci - chlastejte dokud to jde. Než vám to zakážou doktoři.Má pravdu, předsedo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 Synci nebuďte zbabělci - chlastejte dokud to jde. Než vám to zakážou doktoři. Moudrá to slova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 11. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2018 Tak svoji challenge jsem dotáhl do konce - 100 dní bez alkoholu. Teď už tomu nechám volný průběh. Ale zatím mi to pivo nechybí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Tady do toho vlákna nikdo nepřispívá, nebo co? Hlásím, že letošní suchý únor byl dneškem zahájen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Tak já se třeba zatím pečlivě připravuju. Akorát mám problém, že v únoru má kámoš kulatiny navíc jedeme na 5 dní na hory. Už teď mám pocit, že tydle akce by bez alkoholu nebyly nic moc. Ale jinak věřím svý pevný vůli ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 To mas dobre, treba ja mam silne vyvinutou slabou vuli a to se pak nechlasta tezko ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Já se klepu po víkendu ještě teď, jak jsem mocně slavil ... Vím, že loni mi celý únor bez alkoholu těsně unikl už druhého snad... Tak uvidíme jak úspěšný budu letos... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Já včera ve vlaku viděl film Úsměvy smutných můžu a vypil k tomu 4 piva. Tak a teď nevím, jestli se mám marně pokoušet to omezit nebo se raději rovnou oběsit a vyhnout se nepříjemnostem kolem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Já včera ve vlaku viděl film Úsměvy smutných můžu a vypil k tomu 4 piva. Tak a teď nevím, jestli se mám marně pokoušet to omezit nebo se raději rovnou oběsit a vyhnout se nepříjemnostem kolem :-)Měl jsem audio knihu a bavilo mě to, díky za tip, dneska prubnu večer u sklenky vína . Jinak k tomu chlastu, od té doby co jsem si přečetl Když víno léčí - Milan Šamánek, Zuzana Urbanová, tak piji skoro každý den. Jen abych to shrnul, pít rozumně (nikoliv chlastat) každý den je prospěšnější pro tělo jak nepít vůbec dle statistických průzkumů a nejhorší co je, tak chlastat kvartálně, tj. např. 3 týdny čistý a 1 den výplach mozku. Ze srandy jsem si udělal průzkum na suchejunor.cz a patřím do kategorie: Rizikové nebo škodlivé pití, rezerva tam je, ještě je škodlivé a problémové . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Já jsem si dal předsevzetí, že od nového roku budu pít s limitem max. 0,5l čistého alkoholu týdně. Už teď mám prochlastanou celou první polovinu února.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Měl jsem audio knihu a bavilo mě to, díky za tip, dneska prubnu večer u sklenky vína . Jinak k tomu chlastu, od té doby co jsem si přečetl Když víno léčí - Milan Šamánek, Zuzana Urbanová, tak piji skoro každý den. Jen abych to shrnul, pít rozumně (nikoliv chlastat) každý den je prospěšnější pro tělo jak nepít vůbec dle statistických průzkumů a nejhorší co je, tak chlastat kvartálně, tj. např. 3 týdny čistý a 1 den výplach mozku. Ze srandy jsem si udělal průzkum na suchejunor.cz a patřím do kategorie: Rizikové nebo škodlivé pití, rezerva tam je, ještě je škodlivé a problémové . Mě to napsalo toto: Problémové pití: Řadíte se mezi problémové konzumenty alkoholu, a proto bychom Vám doporučili návštěvu specializovaného pracoviště: Léčebny, Psychiatrické léčebny Tak nevím, já žádnej problém nevidím Do práce jsem nepřišel nalitej nikdy, za volantem jsem vždycky střízlivý, tak mi přijde že to s těma 5 dvanáctkama denně a pár kořalkama o víkendu trochu přehánějí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Já třeba se bavit delší dobu s někým jako Nešpor, tak do sebe hodím litr vodky skoro na ex a to vodku nepiju. Někteří jsou magoři. Jinak jsem si jednou stáhl appku, která mi měla říct, kdy můžu cca řídit dle zadaného množství alkoholu a vypadalo to takto:21:00 - Jste silně opilý, řídit můžete za 28h22:00 - nejspíše budetemít otravu alkoholem, doporučujeme vyhledat lékařskou pomoc23:00 - požil jste smrtelnou dávku alkoholu a obrázek s lebkou.Tak jsem jí smazal Ale piju moc a to beru prášky díky kterým 3 dny v týdnu nesmím pít vůbec a 2 do 2 piv nebo jedné sklenky vína. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Voni jsou na té stránce nějací hysteričtí...Mám to jako Tomas_2002 ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 to maji zeny opravdu tak rozdilny metabolismus, ze maji doporucenou denni davku 1/2 toho co muzi? kde je nejaka rovnopravnost??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Cistej alkohol je tusim 96 %, pocitas to doufam tak.... :-) Já jsem si dal předsevzetí, že od nového roku budu pít s limitem max. 0,5l čistého alkoholu týdně. Už teď mám prochlastanou celou první polovinu února.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Cistej alkohol je tusim 96 %, pocitas to doufam tak.... :-) Takže tenhle drink nemá 240%, já měl minule pocit, že ano Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Voni jsou na té stránce nějací hysteričtí...Mám to jako Tomas_2002 ;o)Budu se muset zejtra stavit taky na psychiatrii, je to vážnější než sem myslel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se