Přejít na obsah

suchej unor

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 528
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsících...

Já včera ve vlaku viděl film Úsměvy smutných můžu a vypil k tomu 4 piva. Tak a teď nevím, jestli se mám marně pokoušet to omezit nebo se raději rovnou oběsit a vyhnout se nepříjemnostem kolem :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já včera ve vlaku viděl film Úsměvy smutných můžu a vypil k tomu 4 piva. Tak a teď nevím, jestli se mám marně pokoušet to omezit nebo se raději rovnou oběsit a vyhnout se nepříjemnostem kolem :-)

Měl jsem audio knihu a bavilo mě to, díky za tip, dneska prubnu večer u sklenky vína :).

Jinak k tomu chlastu, od té doby co jsem si přečetl Když víno léčí - Milan Šamánek, Zuzana Urbanová, tak piji skoro každý den. Jen abych to shrnul, pít rozumně (nikoliv chlastat) každý den je prospěšnější pro tělo jak nepít vůbec dle statistických průzkumů a nejhorší co je, tak chlastat kvartálně, tj. např. 3 týdny čistý a 1 den výplach mozku. Ze srandy jsem si udělal průzkum na suchejunor.cz a patřím do kategorie: Rizikové nebo škodlivé pití, rezerva tam je, ještě je škodlivé a problémové  :cheers: .

Odkaz ke komentáři

Měl jsem audio knihu a bavilo mě to, díky za tip, dneska prubnu večer u sklenky vína :).

Jinak k tomu chlastu, od té doby co jsem si přečetl Když víno léčí - Milan Šamánek, Zuzana Urbanová, tak piji skoro každý den. Jen abych to shrnul, pít rozumně (nikoliv chlastat) každý den je prospěšnější pro tělo jak nepít vůbec dle statistických průzkumů a nejhorší co je, tak chlastat kvartálně, tj. např. 3 týdny čistý a 1 den výplach mozku. Ze srandy jsem si udělal průzkum na suchejunor.cz a patřím do kategorie: Rizikové nebo škodlivé pití, rezerva tam je, ještě je škodlivé a problémové  :cheers: .

Mě to napsalo toto: 

Problémové pití: Řadíte se mezi problémové konzumenty alkoholu, a proto bychom Vám doporučili návštěvu specializovaného pracoviště: Léčebny, Psychiatrické léčebny

Tak nevím, já žádnej problém nevidím :D Do práce jsem nepřišel nalitej nikdy, za volantem jsem vždycky střízlivý, tak mi přijde že to s těma 5 dvanáctkama denně a pár kořalkama o víkendu trochu přehánějí...

Odkaz ke komentáři

Já třeba se bavit delší dobu s někým jako Nešpor, tak do sebe hodím litr vodky skoro na ex a to vodku nepiju. Někteří jsou magoři. Jinak jsem si jednou stáhl appku, která mi měla říct, kdy můžu cca řídit dle zadaného množství alkoholu a vypadalo to takto:

21:00 - Jste silně opilý, řídit můžete za 28h

22:00 - nejspíše budetemít otravu alkoholem, doporučujeme vyhledat lékařskou pomoc

23:00 - požil jste smrtelnou dávku alkoholu a obrázek s lebkou.

Tak jsem jí smazal :) 

Ale piju moc a to beru prášky díky kterým 3 dny v týdnu nesmím pít vůbec a 2 do 2 piv nebo jedné sklenky vína. 

Odkaz ke komentáři

Cistej alkohol je tusim 96 %, pocitas to doufam tak.... :-)

Já jsem si dal předsevzetí, že od nového roku budu pít s limitem max. 0,5l čistého alkoholu týdně. Už teď mám prochlastanou celou první polovinu února....

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Voni jsou na té stránce nějací hysteričtí...

Mám to jako Tomas_2002 ;o)

Budu se muset zejtra stavit taky na psychiatrii, je to vážnější než sem myslel.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...