straspol Odesláno 18. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2019 Já měl poslední alkoholy 1.1., vod tý doby jsem suchej.Tak řekni pápá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 18. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2019 (upraveno) njn, co nadělám...v úterý jsem měl rande, dvě piva k tataráku a od tý doby pocucávámslečna ke svýmu tataráku vytáhla čtyři dvojky bílýho, dobrá partie.. teda né slečna, paní inženýrka Upraveno 18. ledna 2019 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 18. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2019 Měl jsem kamarádku, velmi vzdělaný a inteligentní člověk. Vypila za rok 1 000 litrů vodky, sice nějaké 35° ale i tak mazec. Pila asi 15 let, protože se ji zabil syn v autě. Už tu není, škoda, byla to fajn ženská. Tu vodku kupovala v nějakém velkoobchodě v plastových 5l kanystrech, jako nemrzka do auta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 19. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2019 Vypila za rok 1 000 litrů vodky, sice nějaké 35° ale i tak mazec. tvl...Já si dnes udělám SS (Suchou Sobotu), anžto se v pátek slavilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 Já měl suchej pátek- normálně jsem si večer zapomněl dát obvyklou sklenku červeného. Včera jsem to dohnal a předehnal. Tyhle nepravidelnosti jsou nebezpečné. Suchý celý měsíc je naprostá utopie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 Bylo mi blbě, nějaký střevní problémy, měl jsem suchejch pět dní a úplně mi to stačilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 Já dneska taky na suchu, prostě když cesta do práce + šichta zabere cca 18 hodin, tak nezbývá moc prostor. Ale na zítra už mám připravenou lahvinku Martini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 (upraveno) Já zatim suchej celej leden, resp. krom prvních pár hodin. Takle soubr sem nebyl ani nepamatuju. Jak sem lemtal celý svátky, ani nejni moc chuť. Má to i negativa. Drahá tudle povídala, že teď semnou nejni prdel. Takže nejni vo co stát vlastně. Večer si asi dam do trumpety. Rači. Upraveno 20. ledna 2019 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 Já jsem jenom zjistil, že mi po těch svátcích tolik netáhne pivo. Fakt jsem ho vypil mraky. Ale otevřel jsem lahvinku vína a je to zas jako úplně jinej svět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2019 Tak pivo v zime moc netahne, clovek da tak jedno-dve. Ale pockej na leto... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Já jsem vstup do února zahájil v pátek návštěvou rumotéky a odnesl si tento příjemný sladký kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Bumbu nam velico chuti tiez:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Já jsem vstup do února zahájil v pátek návštěvou rumotéky a odnesl si tento příjemný sladký kousek. O tom jsem taky přemýšlel. Jak moc je to sladký ? Na mě je už třeba Don Papa moc velký tutti frutti, ale Pyrat XO je tak akorát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pelli Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Nepamatuji si návrat z noci na 2.2., takže v tom pojedu letos asi taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 (upraveno) O tom jsem taky přemýšlel. Jak moc je to sladký ? Na mě je už třeba Don Papa moc velký tutti frutti, ale Pyrat XO je tak akorát...Tohle je tak nejak uprostred... V chuti je vanilka, kafe, na vuni pro me nejvic banany... Tech vjemu je tam opravdu hodne, ale neni to dominantni jednou prisadou (pomrdanče) a neni to uplnej mismas jako don papa... Rozhodne to stoji za vyzkouseni, navic ta lahev je opravdu krasna, nechal sem si ji jako dvorni na slivovici a hodne navstev se o ni zajimalo Upraveno 5. února 2019 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Měl jsem kamarádku, velmi vzdělaný a inteligentní člověk. Vypila za rok 1 000 litrů vodky, sice nějaké 35° ale i tak mazec. Pila asi 15 let, protože se ji zabil syn v autě. Už tu není, škoda, byla to fajn ženská. Tu vodku kupovala v nějakém velkoobchodě v plastových 5l kanystrech, jako nemrzka do auta. Sorry za pozdní reakci, ale jako že vypila denně 2,7 litru 35% alkoholu? I kdyby to bylo za rok 100l je to docela hodne. 1000l se zdraham uverit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Tak 1000 l je obrovsky cislo, 100l je prepocteno 5 velkych panaku denne... No... Na stovce asi nebudu, ale kdybych si to poctive psal, mozna bych se za rok divil ))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Tu 100 si dokazu predstavit, vypit ne, ale predstavit jo. Ale 1000? To je 2,7 litru denně. Pokud budu pocitat 6 hodin spanku tak je to panak kazdejch 20 minut. Jako zpusob sebevrazdy po velice kratky cas mozna. Ale spis ani to ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Celý suchý únor a podobné píčoviny mi přijdou jako přetvářka od herců a podobných týpků, kteří mají s chlastem opravdu problém.Panáky fakticky nepiju, pivo si dám jednou za měsíc k jídlu a když otevřu láhev vína vydrží nám ve dvou týden.Co bych měl tedy jako omezovat ?Věřím a opravdu si to myslím, že když vypiju každý den ( což dělám) dva litrové hrnky čaje, je to pro moje tělo horší než to víno nebo jiný alkohol :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Tak myslim, ze uz modi mohou v klidu tohle vlakno sloucit s tim ?Co pijete?? a nesmysl typu Suchej unor si take odskrtneme jako neco, co v Cechach vedlo jepici zivot :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se