Přejít na obsah

suchej unor

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 528
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

njn, co nadělám...

v úterý jsem měl rande, dvě piva k tataráku a od tý doby pocucávám

slečna ke svýmu tataráku vytáhla čtyři dvojky bílýho, dobrá partie.. :D

teda né slečna, paní inženýrka

Upraveno uživatelem Horhe
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Měl jsem kamarádku, velmi vzdělaný a inteligentní člověk. Vypila za rok 1 000 litrů vodky, sice nějaké 35° ale i tak mazec. Pila asi 15 let, protože se ji zabil syn v autě. Už tu není, škoda, byla to fajn ženská. Tu vodku kupovala v nějakém velkoobchodě v plastových 5l kanystrech, jako nemrzka do auta.

Odkaz ke komentáři

Já zatim suchej celej leden, resp. krom prvních pár hodin. Takle soubr sem nebyl ani nepamatuju. Jak sem lemtal celý svátky, ani nejni moc chuť. Má to i negativa. Drahá tudle povídala, že teď semnou nejni prdel. Takže nejni vo co stát vlastně. Večer si asi dam do trumpety. Rači.

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

O tom jsem taky přemýšlel. Jak moc je to sladký ? Na mě je už třeba Don Papa moc velký tutti frutti, ale Pyrat XO je tak akorát...

Tohle je tak nejak uprostred... V chuti je vanilka, kafe, na vuni pro me nejvic banany... Tech vjemu je tam opravdu hodne, ale neni to dominantni jednou prisadou (pomrdanče) a neni to uplnej mismas jako don papa... Rozhodne to stoji za vyzkouseni, navic ta lahev je opravdu krasna, nechal sem si ji jako dvorni na slivovici a hodne navstev se o ni zajimalo

post-13209-0-66926000-1549407008_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Lion
Odkaz ke komentáři

Měl jsem kamarádku, velmi vzdělaný a inteligentní člověk. Vypila za rok 1 000 litrů vodky, sice nějaké 35° ale i tak mazec. Pila asi 15 let, protože se ji zabil syn v autě. Už tu není, škoda, byla to fajn ženská. Tu vodku kupovala v nějakém velkoobchodě v plastových 5l kanystrech, jako nemrzka do auta.

Sorry za pozdní reakci, ale jako že vypila denně 2,7 litru 35% alkoholu? I kdyby to bylo za rok 100l je to docela hodne. 1000l se zdraham uverit.

Odkaz ke komentáři

Celý suchý únor a podobné píčoviny mi přijdou jako přetvářka od herců a podobných týpků, kteří mají s chlastem opravdu problém.

Panáky fakticky nepiju, pivo si dám jednou za měsíc k jídlu a když otevřu láhev vína vydrží nám ve dvou týden.

Co bych měl tedy jako omezovat ?

Věřím  a opravdu si to myslím, že když vypiju každý den ( což dělám) dva litrové hrnky čaje, je to pro moje tělo horší než to víno nebo jiný alkohol :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...