African Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Já jsem zjistil, že to není nic pro mě. Zkusil jsem nepít aspoň v tejdnu, a o víkendu jsem byl jak utrženej ze řetězu. Co by se stalo prvního března, kdybych nepil celej únor, to si nedovedu představit Mám to stejně :-) Každý večer sklenku, dvě a ožratý jsem nebyl ani nepamatuji. Včera mě komplet v nemocnici proklepli a doktor nadšený, navíc mě to bílé každý večer i posvětil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Po třech dnech v Belgii, jsem rád, že jsem suchej únor nedržel...Ochudil bych se o hromadu poznatků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Suchej únor...to by mohla bejt prima soutěž v důchoďáku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Ja drzim vpohode, jen jak je hezky tak mam nutkani vyexovat nekde na zahradce plznicku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Sis to nějak zkrátil, ne ;-). Já tak zjišťuju, že už se docela teším na točený a nějaký to víno doma večer, nícméně to celkově ujde. Nezkrátil. Jen jsem začal později. ;-) Takže první pivko bude nejdříve 20.3. Ale já to mám i s úpravou stravy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Já už nechlastám od 24.11. takže ten suchej únor asi dám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2017 Nezkrátil. Jen jsem začal později. ;-) Takže první pivko bude nejdříve 20.3. Ale já to mám i s úpravou stravy.Tak to jóóó :-). Sice už se celkem těším na konec, ale celkově docela dobrej pocit, asi si z toho udělám každoroční tradici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 Březen! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 Březen! To vypadá dobře. Já šel na oběd, k tomu si dal po měsíci malý pivo a zapomněl přitom, že tam točej Zlatopramen. Tvl to je lepší ta sodovka, co jsem pil celej měsíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 1. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2017 Ja jdu jeste další dva "suchý" mesice zatim cajk, ale občas na to pívo chuť je kdyz to vidim rosit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 Mam dva mesice za sebou, jeste to protahnu. Musim setrit na hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 Ja jdu jeste další dva "suchý" mesice zatim cajk, ale občas na to pívo chuť je kdyz to vidim rosit. Ty voe. Tak to držím palce a máš můj obdiv. Mam dva mesice za sebou, jeste to protahnu. Musim setrit na hodinky. To je nápad!! Takhle šetřit na hodinky mě ještě nenapadlo. Já aktuálně jedu jedenáctý den.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2017 Beet: njn, musim si urvat od huby abych nemusel jist konzervy Drzim palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2017 Tak já dnes po 31 dnech ukončil "suchej únor". Když se kámošovi narodila ta dcerka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Suchý leden za mnou......suchý únor může začít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 (upraveno) U mě letos bude asejc zase určitě únor tzv. mokrouš, leda že by zavedli lepší léčebné procedury jako kdysi bejvávalo :-) Upraveno 31. ledna 2018 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Mě se to vůbec nehodí... Zítra máme hodinkovy sraz... Tak letos to zase nevyjde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 (upraveno) Mě se to vůbec nehodí... Tak letos to zase nevyjde...Vidím to stejně..Stačí, že už skoro nežeru a snažím se nějaké kilo sundat. Upraveno 31. ledna 2018 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 (upraveno) Vidím to stejně..Stačí, že už skoro nežeru a snažím se nějaké kilo sundat.Tak jsem se nad tím zamyslel, a zjistil jsem , že hubnu od patnácti kdy jsem začal závodně boxovat.. A úspěšně! Začínal jsem na 72kg a dostal jsem to na 90kg :-DEdit: a je to už drahně dvacet roků... Upraveno 31. ledna 2018 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 (upraveno) Jako chtel sem, jo, ale kdyz uz sem to pretah vo 13 minut, tak se na to i letos vyseru. Treba priste. Edit: vo 14. Vo duvod vic! Upraveno 31. ledna 2018 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se