Daniel.chyt Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Odesláno 5. února 2016 Ahoj,Udělal radost a koupil jsem si k 18. narozeninám svoje prví lepší hodinky. Představu o prvních hodinkách jsem měl úplně jinou. Jako se mi zalíbily Casia řízené rádiem se solárním nabíjením. Už jsem je měl dokonce objednané, ale na poslední chvíli jsem si je nevyzvedl... Rozhodně tohoto rozhodnutí nelituji. Po pár týdnech, co jsem o hodinky začal více zajímat jsem se rozhodl pro mechaniky. Mají něco do sebe, líbí se mi jak jsou "živé". Nejdříve jsem se díval po nějakých potápkách a už jsem měl dokonce vybrané. Po týdnu jsem ovšem v chlubícím vlákně shodou okolností narazil na tyto Sarby. Hned jsem se do nich zamiloval, byla to láska na první pohled... Nespustil jsem z nich oči.Začal jsem číst různé recenze a celkově jsem se o ně dost zajímal. Potom jsem si řekl, že to musí být ony. Rozhodně toho nelituji. Všem těm, co přemýšlí nad koupí těchto hodinek vzkazuji: "jdete do toho!!"Na závěr bych chtěl poděkovat za tuto super komunitu. Opravdu smekám, kolik skvělých chronomagorů se zde najde Přikládám pár fotek, snad se budou líbit
brownwld Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Odesláno 5. února 2016 Gratulace a chvalim vyber. Vitej do klubu nas náctiletych chronomagoru
Toblin Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Odesláno 6. února 2016 Pridavam se ke gratulaci k prvnim hodinkam. Sarby jsou skvele. Pekne wristshoty
Jiribartl Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Odesláno 6. února 2016 Na poprvé velmi dobrá trefa, takovéhle hodinky obvykle vydrží na hodně dlouho, ne-li nastálo
MíraMíra Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Odesláno 6. února 2016 Supr volba.. Gratulace Já jsem jako první koupil SARX015 a SARB033 mám zrovna na cestě. SARXy pujdou asi k prodeji. Jsou to sice super a moc krásný hodinky, ale pořád se mi zdá, že jsou mi trošku velký.Je to i tím, jakej mají poměr pouzdra vůči cifru, bo jak to říct. Myslím, že SARBY budou určitě sedet líp a taky sem se do nich aktuálně zakoukal. Uvidíme, jak to bude live.
hanes123 Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Odesláno 6. února 2016 gratulujem,skvely vyber a krasne fotky.
habadej Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Odesláno 6. února 2016 Já si myslím,že v daný cenový relaci a volbě stylu hodinek patří Sarby k tomu nejlepšímu co lze pořídit.
Arthur N. Odesláno 6. února 2016 Nahlásit Odesláno 6. února 2016 Dobry zasah, gratuluji k podarenemu kousku.
HondzaX Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 Danem tak v tomto případě lze celkem trefně konstatovat, že to byla "trefa do černého". S nimi jsi rozhodně neprohloupil. a když se rozhlédneš zde po fóru zjistíš, že ti členové, které je mají, tak je málokdy přepustí jinému. Věřím, že ti budou dělat radost také pěkně dlouho. Gratuluji.
nickolas Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 Chtel bych mit v osmnacti tolik rozumu Klobouk dolu
Jörg8X Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 Jako první jsou Sarby rozhodně dobrá volba. Gratulace a ať ti dlouho dělají radost
Marhys Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 Ahoj a vítej. Skvělej výběr. I já jsem jako prvné hodinky měl Seiko. Mám je dodnes, chodí se mnou do práce. Myslím, že spousta z nás na této značce začala. Ono taky za ty prašule kde jinde budeš mít in-house
stosi Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Odesláno 7. února 2016 K 18 narozeninám (a nejen k nim) super volba! Gratuluju, jsou to krásné hodinky. Ať dělají radost.
Daniel.chyt Odesláno 8. února 2016 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2016 Děkuji všem, jsou opravdu parádní. Nemůžu si je vynachválit. Pokusím se vyfotit více fotek a hodit to sem jako inspiraci pro ostatní
Valderek Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Odesláno 8. února 2016 Krasne hodinky Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk
slice Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Odesláno 9. února 2016 k osemnástke sarby? tak to gratulujem. jak k narodkám, tak aj k super dospelému výberu. už nejakú dobu po nich pokukujem. sú v najužšom výbere pre ďaľšie hodiny..
Romis Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Odesláno 9. února 2016 Gratuluji,hodně dobrá volba,at dlouho dělají radost.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se