bandicoot Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 Ty jsou. Paráda. Legenda. Kult. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 Pridavam se ke gratulantum. Jednu chvilku jsem po nich taky pokukoval. Jsou neokoukane a vypadaji skvele. Tak at slouzi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 Nádhera. Pre tento typ hodiniek mám slabosť. Pár dní dozadusom Hanhart obzeral na chrono24. Ten dizajnje perfektne nadčasový. Ja som kúpil tietos manuálom 7760. Ideálne by bolo stretko na porovnanie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 9. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 (upraveno) Parádní, ten manuál má rozhodně něco do sebe. Já jsem bazíroval na tom monopusheru :-). Upraveno 9. února 2016 uživatelem habadej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosb Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Hosi paradne to mate. Toto su moje vysnene chrona.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Nádherný model. Aký je vlastne stisk monopusheru? Kladie výraznejší odpor, alebo je to taký jemnejší klik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 10. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Monopusher klade při spuštění a vynulování poměrně odpor. Ale ne, že by byl problém chrono spustit, chce to jen víc zatlačit. Zastavení chrona jde o poznání lehčeji. Jinak jsem s hodinkama spal a odečítatelné jsou po celou noc. Mrknul jsem na ně asi čtyřikrát. A první informace o vyladění strojku: za 20 hodin +1s. Moje radost nezná mezí :-)!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Tohle je velka parada! Uz tolikrat jsem je ocumoval. Ta cervena z nch dela takovy agresivni designovky a pritom porad decentni hodinky. Fakt krasny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 To je veliká krása tohleto. Přesně jak píše autor vlákna - ciferníku, rozložení indexů a sčítačů nelze na rozdíl od mnoha jiných pilotek nic vytknout. Upřímná gratulace. Mám dvě otázky:1. Ta červená barva na tlačítku a na lunet? - co je to zač? Hanhart to má určitě vymakané, jen mě zajímá typ povrchové úpravy a její odolnost vůči ot?ru.2. Neříká se tomuhle typu ruček spíš cathedral než mercedes? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 2. Bazilika? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 2. Minaret? Na tu červenou barvu jsem se ptal proto, že na ch24 jsou často k vidění kousky s tlačítky zcela bez barvy, tak mě zajímá, zda to majitelé sundali proto, že se jim červená nelíbila, nebo že už byla odrbaná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 (upraveno) 2. Hadi hlava? Ale moc pekna. Upraveno 11. února 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 11. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Pánové, díky za chvalbu. Hodinky i mně to velmi těší. Jsou to moje asi padesátý hodinky, co jsem na fóru. Většinou jsem sázel na jistotu, hlavně abych při dalším prodeji moc neprodělal. Teď byla moje volba od srdce, věřím, že je nikdá neprodám. Dokonce můj synek projevil zájem a řekl, že jsou to nejhezčí hodinky, co jsem kdy měl. Takže než abych je prodal, tak mu radši je věnuju k promoci. Co se týče tvaru hodinovky, tak co jsem pohledal o těchto hodinkách na netu, tak se o nich většinou vyjadřovali jako o "mercedes", i když katedrála, minaret, bazilika i hadí hlava se mi taky moc líbí a je fakt, že mercedes ručka je odlišná. Červený bod na lunetě je nějakej tuhej lak. To samé na tlačítku. Sundat to, abych nenapáchal nějakou škodu, bych si netroufl. Možná, že nějakej šikula by to zvládnul. Nemám ještě nastudovánu historii, ale zdá se, že řada modelů byla bez červenýho tlačítka, hlavně starší modely a manuální nátahy. No popátrám.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 (upraveno) Vidíš, to mě nenapadlo, nějak jsem měl zafixováno (pravděpodobně mylně), že červené tlačítko je takový rozpoznávací znak chronografů Hanhart, jak monopusherů, tak dvoutlačítkových s asymetrickým rozmíst?ním pusherů. Jinak k těm ručkám (sorry za OT) - cathedral watch hands je vážně poměrně frekventované a přesné označení tohoto typu ručiček. Ručky mercedes (Rolex) jsou mladší a modernější verzí ruček cathedral, podle mého názoru vznikly napůl přirozenou genezí a napůl odvahou výrobce změnit osvědčený tvar, protože ve své době byla hodinová ručka Rolex docela moderní a nadčasový designový počin. Bazilika a minaret je asi spíš legrace. Tanův návrh na snakehead watch hands také asi neprojde, tenhle výraz se sporadicky používá pro jiný typ ruček s rozšířeným koncem, ať už na hodinové (třeba Ermenegildo Zegna) nebo minutové (třeba JLC Polaris). Upraveno 11. února 2016 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Bazilika sa občas používa, ale ja netuším, či to je OK aj v našich končinách. U Nemcov pomerne bežné, ale to môže byť aj tým, že prehrali vojnu. http://uhrforum.de/basilika-zeiger-fuer-unitas-seagull-t35307http://uhrforum.de/tutima-grand-classic-havanna-t23765 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 ..prehrali vojnu Díky, na německé weby moc nechodím. Zdá se, že bazilika je plnohodnotná alternativa ke katedrále. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrak Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Krásný model! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Gratuluju.Jeden z nejhezčích bicompaxů, co se dnes dá koupit. Od té doby, co jsem si je vloni prohlídnul ve Vídni, jsem je nedostal z hlavy.Moc se mi ten retro styl líbí. Hanhart prostě umí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vietor007 Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 Nádherné. Výborná voľba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 (upraveno) Monopusher klade při spuštění a vynulování poměrně odpor. Ale ne, že by byl problém chrono spustit, chce to jen víc zatlačit. Zastavení chrona jde o poznání lehčeji....Díky. Našiel som jedno video, kde to je vidieť a počuť...tak či to sedí aj v reále. Edit: priloženie videa https://www.youtube.com/watch?v=v9VLbib7u60 Upraveno 12. února 2016 uživatelem StanoBare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se