Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Začínají kolovat klasické Heuer Autavia 73363 s manuálem Valjoux 7733

ilustrační foto

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

V celku slušném stavu, v levo na pouzdře hluboký ťukanec, přeskakuje péro, cifr,ručky tlačítka ok, vše nuluje,stopuje jak má, dokonce původní kožený pásek se sluníčkovou sponou/nasazen tah z Orientů/, origo červená krabička.

Požadovaná cena je 80t, což se mi nechtělo dát...

Odesláno

Hezké vlákno tady, ale hodně nebezpečné... Ještě, že jsem stále nenašel odvahu obchodovat s hodinkama přes eBay :-)

Jinak kde začínají kolovat ty Autavie 73363? Ty na obrázku vypadaj moc pěkně - mám ty samé, ale hlavně ty ručky by u mých potřebovaly restaurovat (zatím jsem se k tomu nedostal a ani nevím, kam se nejlépe obrátit). Jinak moje fungují do teď dokonale (no přesnost není úplně OK, ale v rámci natahování je to jde zkousnout), akorát bych na ně chtěl sehnat origo tah - mám ještě origo řemen se sponou.

Ta cena za ně je fakt peklo dneska.

Odesláno

Aha - díky za objasnění Karle :-) Asi se budeme muset někdy sejít, abys mi vysvětlil rozdíly... A vůbec udělal přednášku o vintage hodinkách - já si vysnil jen Daytony 6263 (který mít nikdy nebudu), ale podobně úchvatných se dělalo spousty.

Odesláno

Sám jsem v tom měl kdysi guláš, jen oranžový Autávie se dělaly v řadě provedení

horní řada (korunka vpravo) - 73663 Villeneuve, 73363 a 73463

dolní řada (korunka vlevo) - kal. 12 11630 a 11063.

Na samostatném obrázku je 1163 orange boy s kal. 12 a plastovým sklíčkem

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Teda ten stav je nádhernej MaraThon!

Zkusim tady najít nějaké vlákno s radami,kde / u koho nechat takové vintage kousky restaurovat...

Odesláno

škoda, že nemají signovanou sponu, ale i takové se prodávaly a originál to je. :)

spíš jsem měl za to, že jako "viceroy promotion" chodily na kožence se sluníčkovou sponou.

je ale fakt, že na letácích mají i jinou tachymetre lunetu, takže možná bylo více verzí (us verze a zbytek světa).

u nás se totiž prodávaly přesně takové MH luneta s lumibodem a 1163V - sám je mám. :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...