Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ty Bullheady jsou komplet špatně.

Ciferník neobsahuje modrou barvu, která má být okolo datumu a na subcifrech, luneta, tah a ručky AM, prostě šunt a von tam dá blbec ještě fotku, jak to pěkně svítí :lol2:

Takhle by to mělo vypadat, když je to původní..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

A ten zbytek co nabízí na tom bude asi dost podobně. :death:
Upraveno uživatelem Tikal
Odesláno (upraveno)

Naprosto souhlasím. Kdysi se tam daly sehnat fantastické vintage kousky, dneska aby člověk hledal jehlu v kupce sena. Nabídka klesá, poptávka a s ní ceny rostou.

Že já pitoma si nenechal ty 105.012 moony v šupleti pro příští generace :( Ale to bych zas neponosil Ingenieury...

Upraveno uživatelem organic
Odesláno

Hmm, můj rok narození. Ale počítám, že skončí nad 4 kilodolary...

Řekl bych tak 3200-4000 usd, ale nevím. Na tyhle aukce bych nechtěl sázet. Můžou se prodat za míň, ale taky se tam můžou potkat 2 kohouti a je vymalováno.

Odesláno

Naprosto souhlasím. Kdysi se tam daly sehnat fantastické vintage kousky, dneska aby člověk hledal jehlu v kupce sena. Nabídka klesá, poptávka a s ní ceny rostou.

Že já pitoma si nenechal ty 105.012 moony v šupleti pro příští generace :( Ale to bych zas neponosil Ingenieury...

To se bohužel stává. Kdyby člověk věděl, které kousky se budou zhodocnovat nejvíce, to by bylo super.

Tady jedny 105.012:

http://www.ebay.co.uk/itm/201592247949?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Odesláno

Ad Dzos: Tady si myslím, že tu cenu dělá nápis "Meister". :)

Stejně jako Comex a Tiffany & Co u Rolexu či Fisher, Abercrombie & Fitch u Heueru.

Nebo i Meister u Heueru. Viz tohle vlákno.

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/16165-heuer-autavia-tzv-jo-siffert-model-reference-1163/?hl=siffert

By mě zajímalo kde je jim konec... Kžp. když kouknete na to vlákno, tak ty ceny jsou taky k pláči. :D

A to je 8 let zpátky. Dneska by šly přinejmenším za 300k.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

"Stainless steel back". Nikdy by mě nenapadlo, že se v tomto období dělaly Heuery s jiným než nerezovým pouzdrem. A ta korunka a tlačítka taky nevypadají moc originálně, což jaksi prodejce zapomněl zmínit.

EDIT: Josef01: Tak to by musel být ultramagor, aby šroubovací dýnko podebíral malým šroubovákem a snažil se otevřít...

Upraveno uživatelem malda

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...