Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nevím teda, ale proč mají někteří pocit, že všechny hodinky s černým cifrem musí být vojenské.

Není tam dýnko, kde podle mě stejně žádné vojenské značení nebude.

Navíc podle pásku, a taky jak je nasazený, soudím, že nebudou moc velké.

Cena je imho mimo. Toť můj pohled na Eterny. ;)

Odesláno

Nevím teda, ale proč mají někteří pocit, že všechny hodinky s černým cifrem musí být vojenské.

Není tam dýnko, kde podle mě stejně žádné vojenské značení nebude.

Navíc podle pásku, a taky jak je nasazený, soudím, že nebudou moc velké.

Cena je imho mimo. Toť můj pohled na Eterny. ;)

Promiň cenu jsem přehlídl, měl jsem v paměti nějakou z předchozího inzerátu co jsem měl otevřený předtím. Za těch 1500 by mi přišly v pohodě....

Odesláno

Monopusher Primera. Borec tam měl napsaný Zenith, protože když zadáš do google Primera Chronograph, tak ti to převážně vyhazuje El Primera. :D

http://www.ebay.com/itm/De-Coleccion-Primera-uno-empujador-Cronografo-Reloj-suizo-militar-de-gran-tamano-37mm-35s-/281988052524?_ul=AR&nma=true&si=F0OoJWWpj9VkHqrQ2gTwTuTc2rQ%253D&orig_cvip=true&rt=nc&_trksid=p2047675.l2557

Odesláno

ahoj, sháním původní 16mm sponu na autavie, můžete prosím mrknout na fotky a posoudit/poradit..? ta první mi přijde ok, nicméně druhá/třetí je jiná i když prodejce deklaruje, že se jedná o tu samou.. děkuji..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Jsem na mobilu, ale třetí fotka bude fejk. Ten nápis swiss se zleva doprava ztrácí a to je poznávací znamení pro fejk.

Odesláno (upraveno)

Ahoj, ty spony z Itálie z eBaye jsou všechny fejk, pozor na to.

Dá se to taky poznat podle jazýčku - je takový křivý jak je žlábek.

EDIT: Tady je původní. Připrav se na větší částku, jak deklaruje ten Ital. :)

http://chronocentric.com/forums/chronotrader/index.cgi?md=read;id=49787

Upraveno uživatelem VintageLover
Odesláno

ahoj, ta cena mi přišla hodně nízká a na té jedné fotce jsem nebyl schopnej poznat jestli je ok, ale když mi poslal ty tři - každou jinou tak je to jasný.. děkuji..

na chronocentric jsem poptal papíry.. :) a cena mě teda usadila..

Odesláno

Ahoj,

uz delsi dobu hledam tmave Seiko 6139 - 6002. Ted jsem narazil na tyhle: http://oblecenie.bazos.sk/inzerat/61327644/Predam-original-hodinky-SEIKO-6139-6002-automatic-chronograf.php

Mam doma i detailnejsi fotky, ale bez svoleni prodejce je sem davat nechci.

Indexy jsou dost smazane, napis seiko je uplne tmavy, rucky taky nic moc, pouzdro by chtelo prebrousit a modra barva na lunete se mi zda, jakoby mela dva ruzne odstiny (je mozne, ze to je puvodni stav nebo jde o odreni?). Navic je sklicko vymenene za plastove a samozrejme nemam fotku strojku.

Protoze nemam dost znalosti o techto hodinkach, tak je to pro me dost riskantni nakup. Nedokazal byste nekdo prosim orientacne odhadnout, jaka by byla cena renovace? Pripadne budu rad i za jakoukoliv jinou radu tykajici se techto hodinek. Dekuju.

Odesláno

Ahoj,

vypadají origo ale počítej s tím, že budou potřebovat renovaci. Tzn. 30-40 eur sklo, ciferník min 20 eur (nejspíš neoriginální, originál bude za draho), ručičky budou taky aspoň 10 eur, no a pouzdro, tah a servis strojku za 100 eur nejspíš taky nebude. Ke všemu připočítej poštu a starosti. Suma sumárum to asi moc dobrý kup nebude. Ve zdejší inzerci se letos prodaly dvoje pěknější a levněji.

Odesláno (upraveno)

http://www.kralovstvihodin.cz/seiko-automat-chronograf-1232

Tu máš jedny nejspíš v lepším stavu, (to musíš posoudit dle Tvých lepších fotek) zkus vyjednat slevu a byl by jsi na tom asi líp. ;-)

Ps. Ale jak jsem psal, zde by jsi je teoreticky mohl koupit levněji, pokud Ti je někdo pustí....

Upraveno uživatelem guzmic
Odesláno

Diky za radu :) neco podobneho jsem cekal, i kdyz treba puvodnost jsem nebyl schopny posoudit. Pockam na nejake v lepsim stavu. Jeste jednou dekuju.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...