Přejít na obsah

Co je kde vintage na prodej

Pege1012

Doporučené příspěvky

Já vím, ale na Jomashopu nebo kde jsem narychlo najel, mi tyto značky vyběhly, tak jsem je tam naplácal.

A mám tu jednu zajímavost, když už se v chrono vláknu probírá nový Maldův příspěvek. Takže se také jedná o Brajtle, které však neprošly testem na ohnivzdornost :). Jsem zvědavý, jaká bude výsledná cenovka.  Btw. mám dojem, že tento prodejce už dřív prodával několik podobně testovaných hodinek. To asi muselo bolet vidět ten ohýnek :( :(.

http://www.ebay.co.uk/itm/272218836444?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To by mě docela zajímalo, jestli se fakt prodaly. Tenhle prodejce má kousky v krásným stavu, ale když se na jeho nabídku jednou za čas kouknu, má tam vždycky minimálně z 50% ty samý hodinky a přitom jsou na ně strašně vysoký příhozy. Buď toho má na kila a nebo jsou ty prodeje fake a točí pořád to samý v naději, že je jednou za tolik prodá... Jak aukro.

Že se ještě vracím k tomuhle tématu, asi ten prodejce má fakt reálný ceny. Sice se už zase jedny Pogue v dobrým stavu draží, ale podle barvy ruček a místech, kde je odřená luneta to bude jinej kousek.  A zase kopice příhozů a vysoko, takže nejspíš dobře už bylo...

Edit: Odkaz na aktuální Pogue

Upraveno uživatelem VojtaB
Odkaz ke komentáři

Celkem pěkné Chrono suisse s Landeron 248, myslím za rozumnou cenu..

http://www.eantik.eu/cz/detail.aspx?did=93689

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

(a i něco pro dámu s kamínkama mají :) - už ne za tak pěknou cenu 

http://www.eantik.eu/cz/detail.aspx?did=85056

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

)

Odkaz ke komentáři

...mi taky Rolls-to je supr úlet, Karmann VW a Heinkel tříkolka. Kdysi jsem měl Citroen CX 2,5TD kombi...dovezl jsem si ho z Belgie od pohřebáků...dvě sedadla, vzadu mahagonové obložení a podlaha, kůže, záclonky, klima nezávislé topení...nápis funerárium jsem tam nechal...žádná pokuta...nikdy. Pak jsem koupil dům a auto muselo jít (zase k pohřebákům)...tak třeba někdy.

Upraveno uživatelem Sacíbagr
Odkaz ke komentáři

Ty hodinky jseou přebroušený, pouzdro je origo celé leštěné (nikoliv kartáčované) a je dost osekané, stav tedy nic moc.

Ty hrany jsou hrozné, ale jinak si dovoluji oponovat. Hodinky rozhodně nejsou leštěné, nýbrž luneta má být jemně kartáčkovaná shora dolů...či naopak. :)

Odkaz ke komentáři

Asi jsem to špatně napsal, origo (myslel jsem tím nové hodinky) nejsou kartáčované, mají leštěnou lunetu.

P.S. Teď koukám na zvětšeninu co jsem kupoval mají opravdu jemně kartáčovanou lunetu, ovšem ne tak hrubě jako je na odkazu.

Upraveno uživatelem Josef01
Odkaz ke komentáři

Asi jsem to špatně napsal, origo (myslel jsem tím nové hodinky) nejsou kartáčované, mají leštěnou lunetu.

P.S. Teď koukám na zvětšeninu co jsem kupoval mají opravdu jemně kartáčovanou lunetu, ovšem ne tak hrubě jako je na odkazu.

JJ jemně, jak říkáš, ale je kartáčovaná. 

Odkaz ke komentáři

Taky slušná pálka za kousek pomalovaného plechu:

4 900 ? a kupec se našel...

http://www.chrono24.cz/rolex/dial-for-daytona-6239-black-singer-big-daytona--id4308622.htm

Chjo, čím dál víc na mě doléhá, že staré Daytony nikdy mít nebudu...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...