VintageLover Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 Od potu v jediném místě na hodinkách?Pokud si s nimi dotyčný myl ruce a nosil je na levé, tak ta sůl s vodou udělá své i v jednom místě.Od šroubováku to určitě není, dýnko je šroubovací a nenese žádné stopy po násilí. Měl jsem dvoje Monzy black chrome (150.501 economy) a ty hodinky na to prostě trpí (Ty mé na tom ale byly podstatně lépe). Navíc mají jako jedny z mála referenci právě na dýnku kvůli chromovanému pouzdru. Vezmi si, co udělají právě zmiňované chromované Igeny na pouzdře v kombinaci pot + voda. A klidně i v jednom místě.
VintageLover Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 Jo a papíry, které jsou na aukru, tak jsou k jiným hodinkám. Jen taková poznámka... 110.511 (economy) se u nás za komančů prodávaly taky. Znám pár členů, co je mají. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
organic Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 Ciwe, jiný papíry...Takový šmé jsem na první pohled nečekal.
straspol Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 Jo a papíry, které jsou na aukru, tak jsou k jiným hodinkám. Jen taková poznámka... 110.511 (economy) se u nás za komančů prodávaly taky. Znám pár členů, co je mají. Myslím že se u nás prodávaly 150.511.
VintageLover Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 (upraveno) Myslím že se u nás prodávaly 150.511.Je to možné. Ty mas na dynku 150.511?Tady jeste jeden odkaz. Je v tom číslování trosku bordel.http://www.classicheuer.de/en/chronograph/heuer-en/monza-en/ Edit: nebo jsem to ja splet a proste 150.501 economy a 150.511 economy je to správne označeni. Upraveno 3. června 2016 uživatelem VintageLover
straspol Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 Ví Bůh. Asi se vozilo víc typů- předpokládám že ty české papíry na Aukru znamenají taky ten napsaný typ prodaný v Čechách.
financ Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Odesláno 3. června 2016 (upraveno) "Stainless steel back". Nikdy by mě nenapadlo, že se v tomto období dělaly Heuery s jiným než nerezovým pouzdrem. A ta korunka a tlačítka taky nevypadají moc originálně, což jaksi prodejce zapomněl zmínit. EDIT: Josef01: Tak to by musel být ultramagor, aby šroubovací dýnko podebíral malým šroubovákem a snažil se otevřít...zlacený a černý PVD pouzdra Heueru mají jako základ mosaz, není to ocel. Korunka bývala i nesignovaná, tlačítka origo nejsou. A je to sežraný od potu, mám dvoje (oboje jsou na dýnku značené 150.501) a jedny jsou taky tak poškozený edit: papíry by měly být v pohodě, někde na netu je k tomu článek. Hodinky měly katalogový číslo 110.511, tak byly ńafocený pro katalog, měl v nich původně být kal. 11. A protože doba byla divoká, použilo se pak ve výrobě dýnko z kal. 15. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. června 2016 uživatelem financ
AndyAaron Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Nejaky Seiko, nebo co... Za ty prachy by to snad melo byt origo, jinak si to neumim predstavit. Borec ma obecne ceny celkem vysoko. http://www.ebay.com/itm/SEIKO-professional-diver-300m-original-black-dial-Haibito-self-winding-1969-/252390341493?hash=item3ac3a2fb75:g:zBoAAOSwInxXOAPW
Josef01 Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Takový dojebaný pouzdro, za ty peníze bych si představoval lepší věc.
villain83 Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 Tohle jsou jedny z nejkultovnejsich vintage Seiko, co vubec existujou. Stav neni spatnej, cena proste odpovida raritnosti.MM300 (sbdx001) jsou de facto reedici techhle hodinek. Ja bych kvuli nim rok pil slanou vodu a zral rohliky.Pro me je tohle svatej gral.
Josef01 Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 V to je to krásný, jeden by to nenosil a druhej by vykradnul banku
VintageLover Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Odesláno 4. června 2016 (upraveno) zlacený a černý PVD pouzdra Heueru mají jako základ mosaz, není to ocel. Korunka bývala i nesignovaná, tlačítka origo nejsou. A je to sežraný od potu, mám dvoje (oboje jsou na dýnku značené 150.501) a jedny jsou taky tak poškozený edit: papíry by měly být v pohodě, někde na netu je k tomu článek. Hodinky měly katalogový číslo 110.511, tak byly ńafocený pro katalog, měl v nich původně být kal. 11. A protože doba byla divoká, použilo se pak ve výrobě dýnko z kal. 15. katalog.jpgČlověk se pořád učí. Tímto se omlouvám za mystifikaci ohledně papírů. Příště budu radši držet hubu. Článek jsem ještě nenašel, když ho někdo najde, budu rád. Akorát se něco řeší zde:http://orologi.forumfree.it/?t=72305358A možná to bude i tady:http://chronocentric.com/forums/heuer/index.cgi?md=read;id=31055 Další Monza klon je potom Heuer Modena, aby v tom byl ještě větší bordel. http://chronocentric.com/forums/heuer/index.cgi?md=read;id=2979 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. června 2016 uživatelem VintageLover
Tikal Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Odesláno 5. června 2016 Fakt doučování... A navíc Solunar ty mi unikly úplně...
Josef01 Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Odesláno 5. června 2016 Člověk se pořád učí. Tímto se omlouvám za mystifikaci ohledně papírů. Příště budu radši držet hubu. Nojo jenže to bychom se nic nedozvěděli. Tyhle jemné niance prakticky nikdo neví (možná ani samotný prodejce). Přítelkyně má taky u dámských RLX jiné číslo na dýnku, tam je to možná opravdu přehozené, ale to už asi nikdo nezjistí. Samotný prodávající o tom nevěděl, prý to takto koupil jako nové (účet přiložen), takže těžko říci, kde se stala chyba, no jí to v nošení nevadí, zrovna tak jako ostatním tah z jiného roku výroby.
Rodkopf Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Odesláno 5. června 2016 Fakt doučování... A navíc Solunar ty mi unikly úplně... Ty jsem taky ještě nikde v dražbě neviděl.
straspol Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Odesláno 5. června 2016 Nojo jenže to bychom se nic nedozvěděli. Tyhle jemné niance prakticky nikdo neví .Přesně. Proto se ty diskuse vedou, víc hlav víc ví a je málo příležitostí si ty vědomosti navzájem sdělit. Velebím Chronomag a lidi kteří se diskusí nebojí- pořád se učím. Dík.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se