Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No jo, to je jiná. To chceš mít hodinky, který si nehrajou na to, co nejsou. To budou jedinečné originály. Něco zdánlivě typově podobného tady na fóru bylo od L. Seryna. Fullgold pouzdro a cal.12. Samozřejmě provedení, které bylo hodně specifické.

To pouzdro i ciferník z toho inzerátu je dost špatná kvalita, přitom na dýnku je vyrytý nápis Heuer a to s tím nemá nic společného.

Odesláno

Zajímavá úprava:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

http://www.chrono24.cz/omega/mark-ii-dlc--geschwaerzt--id4510076.htm

Odesláno

Už jsem je taky viděl, ale moc mě to nebere. Klíčová je životnost té PVD úpravy nebo jak to tam nanášeli.

Ale kupce si to nejspíš najde.

Dnes jedny hodinky pro pobavení. Podobnou šílenost jsem ještě neviděl. :)

http://www.ebay.co.uk/itm/RARE-70-039-S-RADO-CALENDAR-BLACK-DIAL-DAYDATE-AUTOMATIC-MAN-039-S-WATCH-/191894495233?&_trksid=p2056016.l4276

Odesláno

Panove, mohli byste se mi mrknout na tohle? Seiko UFO, cena je 595usd. Vic fotek mi borec slibil poslat zitra, zatim jen tahle instagramovka. Je tam neco zasadne spatne? Dival jsem se na ruzne fotky ufo na porovnani. Ten tah je minimalne zajimavej, nikde jsem takovej nevidel. Ale tah se da pripadne vymenit. Nektere modely maji pod napisem Seiko napis "Speedmaster", jine proste "Automatic Chronograf", jako tyto. Takze proste premyslim, jestli mi stoji za to placnout se pres kapsu... Na ebayi je jich par jak levnejsich, tak drazsich. Takze cena mi prijde tak nejak ok.

https://www.instagram.com/p/BGo4OChwLfQ/

Odesláno

Přijde mi to podezřele moc zachovalé, z téhle fotky to nepoznám, možná něco ve větším rozlišení.

Pásek je Seiko Fisch bone, patří na Kakume,Bullhead a Helmety, ale podle fotky také není poznat jestli jde o aftermarket

Původní mají méně jásavé barvy na ciferníku a i na lunetě viz. moje :

Odesláno

Podle mě bude to pouzdro přebroušené,otázka jestli to vadí, na první pohled to vypadá dobře. Kdyby bylo v původním stavu, tak to je pěkně zachovalý kousek. díly vevnitř vypadají původní. Tah je buď přebroušený,nebo jak píše Tikal, aftermarket ... Každopádně na UFO patří trochu jiný - proč by, pokud je to pouzdro zachovalé, nenechal i původní tah? 600 babek je podle mě zatím ještě docela dost.

Odesláno

Diky panove. Uvidim, jestli bude vic fotek. Zajima me hlavne strojek v jakem je stavu. Prebrousene pouzdro mi v zasade nevadi, pokud je to udelane rozumne. Asi ale jeste s nervama vydrzim

Odesláno

Clo funguje dost podobne. Nestudoval jsem presne limitni castky. Co jsem objednaval z Asie, tak slo vetsinou bez cla. Ze Svajcu to slo tusim s Fedexem. Dorucili mi hodinky a za tri dny jsem mel ve schrance dopis, ze za mne zaplatili asi 250usd na VAT a celnim rizeni, tak at jim to zaplatim. Nevim, co by se delo, kdybych nezaplatil

Zasilka z UK za nemalou castku prosla bez povsimnuti.

Odesláno

Clo funguje dost podobne. Nestudoval jsem presne limitni castky. Co jsem objednaval z Asie, tak slo vetsinou bez cla. Ze Svajcu to slo tusim s Fedexem. Dorucili mi hodinky a za tri dny jsem mel ve schrance dopis, ze za mne zaplatili asi 250usd na VAT a celnim rizeni, tak at jim to zaplatim. Nevim, co by se delo, kdybych nezaplatil

Zasilka z UK za nemalou castku prosla bez povsimnuti.

Zásilka z UK nepodléhá DPH neb je v rámci EU. Švýcarsko nikoli.

Odesláno z mého SM-N915FY pomocí Tapatalk

Odesláno (upraveno)

Souhlasim.

Otazka ovsem byla, jak to funguje se clem v USA a to je mimo EU ;)

(V soucasne dobe ziju v NY, proto ta otazka byla smerovana mym smerem).

Edit: Anela byl rychlejsi...

Upraveno uživatelem AndyAaron
Odesláno

Panove, mohli byste se mi mrknout na tohle? Seiko UFO, cena je 595usd. Vic fotek mi borec slibil poslat zitra, zatim jen tahle instagramovka. Je tam neco zasadne spatne? Dival jsem se na ruzne fotky ufo na porovnani. Ten tah je minimalne zajimavej, nikde jsem takovej nevidel. Ale tah se da pripadne vymenit. Nektere modely maji pod napisem Seiko napis "Speedmaster", jine proste "Automatic Chronograf", jako tyto. Takze proste premyslim, jestli mi stoji za to placnout se pres kapsu... Na ebayi je jich par jak levnejsich, tak drazsich. Takze cena mi prijde tak nejak ok.

https://www.instagram.com/p/BGo4OChwLfQ/

attachicon.gifufo.png

Ten rozdíl popisu na cifru je v pohodě - je to rozdíl 6138-0010 vs. 0011 vs. 0017.

Chtělo by to více fotek a v lepší kvalitě. Pouzdro se mi nezdá nějak moc brutálně přebroušené. Ale vložka lunety moc svítí - to vypadá na aftermarket.

600,- babek je hodně to se platí za MINT kousek a s původními díly. Můžeš požádej člena lucid, myslím, že se vyzná - vybírali jsme spolu svého času Ufo na ebay pro mě.

Odesláno

Ten rozdíl popisu na cifru je v pohodě - je to rozdíl 6138-0010 vs. 0011 vs. 0017.

Chtělo by to více fotek a v lepší kvalitě. Pouzdro se mi nezdá nějak moc brutálně přebroušené. Ale vložka lunety moc svítí - to vypadá na aftermarket.

600,- babek je hodně to se platí za MINT kousek a s původními díly. Můžeš požádej člena lucid, myslím, že se vyzná - vybírali jsme spolu svého času Ufo na ebay pro mě.

Dik za info. Vic fotek uz zverejnil tady: http://www.killervintagewatches.com/store/p77/1977_Seiko_Ref._6139-0040_Bullhead_Chronograph.html

Pravdepodobne je o ne zajem, protoze cena nam stoupla Z dalsich fotek to na lestenky nevypada a fotka strojku ani neni. Takze zatim vyckavam...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...