Petr Svenda Odesláno 17. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2016 Ahoj, ja ti dám ducha. Člověk chvilku nestíhá a hned je pohrbenej. :-) Odesláno z mého HUAWEI P7-L10 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2016 Jestli to tak dneska mas i ty, tak mi volej... polarky nemam, jestli je to to, na co se ptas zvazoval sem je, ale nakonec budu mit misto nich bily blancpainy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2016 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2016 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2016 Víte,ty teda poslední dobou jedeš .Gratuluji k nádhernému kousku,ať ti dlouho dělá radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2016 Díky Jirko, ty to také pěkně střídáš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2016 Víte, velká gratulace. Je zajímavé, že když jsem se přihlásil na fórum, vnímal jsem Navitimery jako nezajímavé, přeplácané a nepřehledné hodinky. Časem jsem začal vnímat jejich osobitost a teď se mi moc líbí. Jaký průměr pouzdra mají ty Tvé ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 19. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2016 (upraveno) Víte, velká gratulace. Je zajímavé, že když jsem se přihlásil na fórum, vnímal jsem Navitimery jako nezajímavé, přeplácané a nepřehledné hodinky. Časem jsem začal vnímat jejich osobitost a teď se mi moc líbí. Jaký průměr pouzdra mají ty Tvé ? Jojo, také jsem to měl tak (podobně s Rolexem a Panerai), kdeže ty blažené doby jsou ...Průměr je 41,5mm - na mé ruce (obvod 17,5 až 18cm) působí snad větším dojmem než Lum Tec M8, které mají 44mm.Za naprosto úžasné pokládám to, jak se jim podařilo zastavět tak vysoký chronografový strojek do krásných výškových proporcí pouzdra (navíc je číselník celkem daleko od skla). Upraveno 19. února 2016 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Nemůžu se zbavit pocitu, že mi sedí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 To proto, že Ti vážně sedí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2016 Díky. Je dvacátého (fotka se moc nepovedla, ale hodinky ano) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2016 Tato fotka mi připoměla slova klasika: ".. Proč zrovna my musíme být béčko ..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2016 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2016 Víte, ta poslední je parádní! Měl jsem je na ruce jen pár minut, ale jsou to tak skvělé hodinky, až se mi z toho rozklepaly ruce (proto nemam jedinou pořádně ostrou fotku).Zcela upřímně Ti řeknu - závidím Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Dneska jsem osobně vyzkoušel s "obezřetným" okem majitele, aby nedošlo k úhoně.... Za sebe musím konstatovat = dobrá volba (Vítku... jsou božíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 A ještě dodám, že ty fotky jsou "vykočičkované" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Díky kluci. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T1000 Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Paráda, budeš si k nim shánět aj tah ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 22. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Paráda, budeš si k nim shánět aj tah ? Jako ještě jeden? Rezervní? (Mám k nim i tah) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Tato fotka mi připoměla slova klasika: ".. Proč zrovna my musíme být béčko ..." Tento negativní konec vteřinovky u B miliuju, díky za super foto :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se