M3maniac Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Odesláno 1. března 2016 Jde v podstatě vo ho...no, jen by mě zajímalo, jak dlouho vám vydržela psát stará fixa. Mi se totiž zdá neuvěřitelný, že fix kterej mi dál kámoš někdy v roce 1988 dodnes píše.... Mu ho dovezla teta z Francie.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeremy Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Odesláno 1. března 2016 To vis, tydle stary veci byly jeste kvalitni - neco jako Golf 4 :-)))))
M3maniac Odesláno 1. března 2016 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2016 Golf4 se po třech letech rozpadl, todle je aspoň fixa no mi to do hlavy nejde, českej fix prostě dopsal po roce po dvou.....
bobi Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Odesláno 1. března 2016 Souhlas,ta kvalita dostává pěkně na frak téměř všude.Když mně např. soused (přes auta ,soudní znalec) asi před 3 roky vysvětloval jak se šulí auta,tak jsem koukal jako puk.Přibližně od r.2007 jdou auta s kvalitou do zádele.Jsou to víceméně jen takové leštěnky nabouchané elektronikou.A je to tak bohužel se vším.Někde se tady taky probírá kvalita 6R15 (Seiko),to je něco podobného.Nedělám si iluze,že by se to snad hodinkám vyhnulo.O "žrádle" se radši ani zmiňovat nebudu .Kvalita jde prostě do zádele - bohužel.
Ohm-Aztec Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Odesláno 1. března 2016 Někde jsem četl, že u těch fixů taky docela záleží, jak moc s něma píšeš. Ale nevim, no...
Maxel Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Odesláno 1. března 2016 To sem taky někde viděl, ale myslim že to tvrzení nebylo ničim podložený. Já bych tomu ale věřil.
bobi Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Odesláno 1. března 2016 Ano,to bude taky dost podstatná věc ...
Hasič Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Odesláno 1. března 2016 Mám ruskej fix vod Lenina a píše doteď.
RedAce666 Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Odesláno 1. března 2016 A hlavně když tyhle fix dopsaly, tak si to zvládnul doplnit každej Pepa doma v kuchyni lihem. Dneska to musí k AD na diagnostiku, nebo rovnou vyhodit a koupit novej. Prostě na kkt.
SCIFI Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Odesláno 1. března 2016 (upraveno) Zadele je prd.ele? Upraveno 1. března 2016 uživatelem SCIFI
Liqid Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Odesláno 1. března 2016 Taky si ale vem, že dneska fix stojí asi jako tři rohlíky. Kdo by se patlal s doplňováním, ještě k vůli tomu mít doma líh.
JaRooN Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Odesláno 1. března 2016 Já ten svůj fix sebou vláčím už téměř 45 let a pořád píše...
martar Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Odesláno 1. března 2016 Když už jsme u těch barviček, nedávno jsem koupil dětem vodovky a po několika malováních se ukázalo, že to, co se jevilo jako vysoká kolečka se solidní vrstvou barvy, jsou kruhové výstupky s okrajem 0,5 mm a v nich je půlmilimetrová vrstvička barvy, kterou tam možná nelijí, ale jen tisknou Rozdíl nadmořské výšky uvnitř a vn? kroužku po odmytí barvy: 3,5 mm. Vyfotil bych to, ale v záchvatu vzteku jsem vodovky vyhodil.
bohus76 Odesláno 1. března 2016 Nahlásit Odesláno 1. března 2016 Já ten svůj fix sebou vláčím už téměř 45 let a pořád píše... Jak říká můj známý: "Píšeš ? " Vypíšeš . Nepíšeš ? Vyschne :-)
mondeo2 Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Odesláno 3. března 2016 Mám ruskej fix vod Lenina a píše doteď. Tak to je snad i logický, bo Lenin je nezničitelnej.........................
Gustaf Odesláno 3. března 2016 Nahlásit Odesláno 3. března 2016 Lenin je vecnej......ale tady si v zitnej :D
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se