Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 3 hodinami, Josef01 napsal:

Řekl bych, že to je důsledek emancipace, od té doby, co se starají muži o děti, uklízí a mejou nádobí, to stoji za hovno, sorry....

Ještě bych dodal, že mateřství není synonymum pro ztrátu zájmů a rezignaci na kariéru...

Odesláno

Dohadování jak tetky na trhu .... A to je celý problém,komunikace. Čím víc technologií, tím méně hledání společné řeči mezi partnery.... Jeden ( jedna) si chce užívat ( budovat kariéru....) a druhý ( druhá) aby se staral o vše ostatní.... 

Odesláno

Lidi jsou ekonomicky mnohem sobestacnejsi nez driv, penize uz casto nejsou nutnost v setrvani vztahu, rozvod uz neni bran jako selhani, ale reseni nefunkcniho vztahu, vysoke naroky, ocekavani od partnera-ky, neustaly shon, stres a malo casu na udrzbu vztahu. Ziti v dobe, kdy veci kdyz nefunguji, tak se vyhazuji a kupuji nove...at mi nikdo nerika, ze se to nejak podvedome neprenasi i na vztahy 🙂, malo energie a casu do opravy, radeji jdeme o dum dal...

Socialni site, srovnavani s ostatnima, hmm ti se maj, me doma neco chybi...

Pocit ze seznamka to vyresi, urcite me tam ceka nekdo mnohem lepsi.

Neschopnost komunikace, reseni bez vycitek, neschopnost ustat nejakou miru nepohodli ci kompromisy.

Ty vztahy proste vyhnijou a casem si lidi uz nemaji ani co rict.

V necem je to trochu jine nez kdysi, ale ne o moc, lidi jsou porad stejni, ale dnes k tomu rozvodu mame mnohem vetsi svobodu, vic odvahy a vic penez a uz odmitame lecos snaset ten velky kus zivota.

• Like 5
  • Dát hlas 1
Odesláno

menší update.. princezně došla žádost o rozvod...( s čímž očividně nepočítala )..

abych Vás lehce zatáhl do děje, ono se to "cizím" někdy vykládá snáze, než osobám blízkým..

vloni se mi vrátil z ozdravného pobytu zcela jiný člověk, z toho "miluji tě" najednou úplný chlad, bez emocí. Najednou jakoby si řekla " tak kašlu na to co mám, chci něco jiného ".. 14 let spolu, 2 děti, jeden silný ADHD, vývojová dysfázie, hraniční autismus, druhý pro změnu 6x týdně na ledě, ZUŠka klavír, výtvarka.. prostě obě děti spořádaly kupu času a o energii ani nemluvím.., ještě jsem nějaký čas, zhruba rok bojoval o záchranu vztahu, manželství, ale dostavil se jen chlad, ignorace, nezájem.. místo aby byla s námi, začala běhat po horách.. už jsem několikrát zjístil, že tam nechodí sama...

byla jednoduše připoutána k někomu jinému, s kým utíká od starostí, povinností, od reality..

o to smutnější bylo zjištění, že si nabrnkla o 20 let staršího, o kterého by si s prominutím člověk kolo neopřel.. pána s rodinou, který si hold nahonil ego na ani ne 30tce... shit happens bro..

Nakonec z toho chce vyváznout jako chudák on, i ona.. 

(možná mě někdo bude považovat za morální odpad, ale přišlo mi moudré, aby jeho partnerka se kterou má taktéž dvě děti, věděla, koho má doma).. Proto jsem jeho družku informoval, za což se mi od pána v nejlepších letech dostalo vynadání, že jsem trapný ubožák, který se mu snaží zničit rodinu..

Když jsem vyhodil (ještě pořád) manželku z domu, hrála to na to, že ona sama odešla, že ona už semnou být nechtěla, a blablabla...  no.. co Vám budu povídat...

její stanovisko za tu dobu ? 

" neomluvím se, nemám za co, omluvím se až se mi omluvíš ty "... asi bych se omluvil jen za to, že jsem jí nevyhodil dřív no...

nějaký ten úbytek na váze.. šulnul něco málo přes 20 kilo, nějaká ta terapie.. ale pome zpátky, život jde dál, že jo...

bohužel teď nastane teprve to peklo... 

Když vidím, jak dneska ženské rády běhají po horách, protože se chtějí " cítit svobodné ".. 

na jednu stranu chtějí muže tradičních hodnot, ale už nechtějí být ženami právě těch tradičních hodnot...

možná se v mnohém pletu, možná semnou někdo nebude souhlasit...

s ženami je život mnohdy na hovno, ale bez nich taky. ( samozřejmě se to může týkat i mužů... )

tak klidné úterý, pardon.. asi jsem to potřeboval ze sebe trošku vyblít.

F.

• Like 5
  • Dát hlas 8
Odesláno

Kluci kdo mate stridavku, kolik je normalni dnes platit do "fondu" na výdaje typu skolni potreby, osaceni, prazdniny...? Bez jidla, bez mhd. Na dve 14 lete holky bez specialnich potreb? Oba rodice normalni prijmy kolem medianu. Diky

Odesláno

Já střídavku teda nemám, platím na holky cca 10000 (pár dní můžou být u mě) věk 18 a 15. K tomu pulku z jednorázovek,   a navíc sám nějaké oblečení, výlety atd - ještě mají teda bezplatně moji půlku bytu ... . Kamarádi co mají střídavku, tak platí vždy půlku z konkrétních plateb - kroužky, stravování ve škole, sport atd. Často to ani nechtějí - platí to sami a prdí na to. Ta částka se bude odvíjet od zájmů ... jestli dělá hokej nebo plavání je velky finanční rozdíl ... nikdo ti tu částku neřekne - je to hodně individuální. 

Odesláno
před 6 hodinami, Filip eM napsal:

menší update.. princezně došla žádost o rozvod...( s čímž očividně nepočítala )..

abych Vás lehce zatáhl do děje, ono se to "cizím" někdy vykládá snáze, než osobám blízkým..

vloni se mi vrátil z ozdravného pobytu zcela jiný člověk, z toho "miluji tě" najednou úplný chlad, bez emocí. Najednou jakoby si řekla " tak kašlu na to co mám, chci něco jiného ".. 14 let spolu, 2 děti, jeden silný ADHD, vývojová dysfázie, hraniční autismus, druhý pro změnu 6x týdně na ledě, ZUŠka klavír, výtvarka.. prostě obě děti spořádaly kupu času a o energii ani nemluvím.., ještě jsem nějaký čas, zhruba rok bojoval o záchranu vztahu, manželství, ale dostavil se jen chlad, ignorace, nezájem.. místo aby byla s námi, začala běhat po horách.. už jsem několikrát zjístil, že tam nechodí sama...

byla jednoduše připoutána k někomu jinému, s kým utíká od starostí, povinností, od reality..

o to smutnější bylo zjištění, že si nabrnkla o 20 let staršího, o kterého by si s prominutím člověk kolo neopřel.. pána s rodinou, který si hold nahonil ego na ani ne 30tce... shit happens bro..

Nakonec z toho chce vyváznout jako chudák on, i ona.. 

(možná mě někdo bude považovat za morální odpad, ale přišlo mi moudré, aby jeho partnerka se kterou má taktéž dvě děti, věděla, koho má doma).. Proto jsem jeho družku informoval, za což se mi od pána v nejlepších letech dostalo vynadání, že jsem trapný ubožák, který se mu snaží zničit rodinu..

Když jsem vyhodil (ještě pořád) manželku z domu, hrála to na to, že ona sama odešla, že ona už semnou být nechtěla, a blablabla...  no.. co Vám budu povídat...

její stanovisko za tu dobu ? 

" neomluvím se, nemám za co, omluvím se až se mi omluvíš ty "... asi bych se omluvil jen za to, že jsem jí nevyhodil dřív no...

nějaký ten úbytek na váze.. šulnul něco málo přes 20 kilo, nějaká ta terapie.. ale pome zpátky, život jde dál, že jo...

bohužel teď nastane teprve to peklo... 

Když vidím, jak dneska ženské rády běhají po horách, protože se chtějí " cítit svobodné ".. 

na jednu stranu chtějí muže tradičních hodnot, ale už nechtějí být ženami právě těch tradičních hodnot...

možná se v mnohém pletu, možná semnou někdo nebude souhlasit...

s ženami je život mnohdy na hovno, ale bez nich taky. ( samozřejmě se to může týkat i mužů... )

tak klidné úterý, pardon.. asi jsem to potřeboval ze sebe trošku vyblít.

F.

Pod to se podepisuju. Souhlas. 

Odesláno
před 9 hodinami, Filip eM napsal:

Myslím, že teď nebude mít čas řešit pichoviny, ale rodinu. Jeden člověk kdysi prohlásil, čím více má žena času pro sebe, tím větší kravinu dokáže vymyslet.

Odesláno
před 3 hodinami, CHOZEXY napsal:

Já střídavku teda nemám, platím na holky cca 10000 (pár dní můžou být u mě) věk 18 a 15. K tomu pulku z jednorázovek,   a navíc sám nějaké oblečení, výlety atd - ještě mají teda bezplatně moji půlku bytu ... . Kamarádi co mají střídavku, tak platí vždy půlku z konkrétních plateb - kroužky, stravování ve škole, sport atd. Často to ani nechtějí - platí to sami a prdí na to. Ta částka se bude odvíjet od zájmů ... jestli dělá hokej nebo plavání je velky finanční rozdíl ... nikdo ti tu částku neřekne - je to hodně individuální. 

Diky. Vim ze otazka byla mirne pitomá :)

Odesláno
před 6 hodinami, Josef01 napsal:

Myslím, že teď nebude mít čas řešit pichoviny, ale rodinu. Jeden člověk kdysi prohlásil, čím více má žena času pro sebe, tím větší kravinu dokáže vymyslet.

To platí všeobecně, i na chlapy, řekl bych. Jak člověk nemá zápřah, tak začne vymejšlej kokotiny.

• Like 4
  • Dát hlas 2
Odesláno
před 11 hodinami, skalis napsal:

To platí všeobecně, i na chlapy, řekl bych. Jak člověk nemá zápřah, tak začne vymejšlej kokotiny.

Přesně, třeba kupovat hodinky na který nemá a který nepotřebuje 😂

• Haha 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...