Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsi právě hodil vidle do posledního zbytku důvěry v náš právní systém... to je fakt otřes. To aby člověk chodil k soudu s kamerou a svědky...

No ještě si pamatuju, jak mi začala soudkyně říkat úplný kraviny, co jsem měl dělat. Už jsem byl tak vytočenej, že jsem na ni vypálil, že jí klidně podepíšu, že močim dceři do postýlky, protože jestli si náááhodou nevšimla, tak se mnou ex nechce být a nic s tim neudělám... Začala na mě ječet něco o pohrdání a pokutě, ale už mi to bylo egal. Venku se mi bejvalka akorát omluvila, že to napsat musela, že by nás jen tak nerozvedli. Jo a vlastně ještě aliky - chtěla raketu, ale soudkyně řekla Liduš nabízí dost, soud by mu vyměřil míň, nech to být...

Ale tobylo někdy v 94, určitě je to teď lepší, jak brzo zjistim :D

Odesláno

No ještě si pamatuju, jak mi začala soudkyně říkat úplný kraviny, co jsem měl dělat. Už jsem byl tak vytočenej, že jsem na ni vypálil, že jí klidně podepíšu, že močim dceři do postýlky, protože jestli si náááhodou nevšimla, tak se mnou ex nechce být a nic s tim neudělám... Začala na mě ječet něco o pohrdání a pokutě, ale už mi to bylo egal. Venku se mi bejvalka akorát omluvila, že to napsat musela, že by nás jen tak nerozvedli. Jo a vlastně ještě aliky - chtěla raketu, ale soudkyně řekla Liduš nabízí dost, soud by mu vyměřil míň, nech to být...

Ale tobylo někdy v 94, určitě je to teď lepší, jak brzo zjistim :D

Ja byt tebou tak nesmutim.. Ono clovek je kurva prisposobiva, a pokial sa nenecha polozit osudom na lopatky, dokaze aj z velmi mizernej situacie vytlct prekvapive vysledky. Nikdy nevies co dobre ti zivot prichystal na zajtra ;) Drz sa!

Odesláno

Doufal jsem, že sem příspěvek nevložím, ale bohužel mě to taky postihlo :) Manželství mi vydrželo půl roku. Nechci to zakřiknout, ale vypadá to, že se domluvíme. Děti nemáme, jde jen o majetek. Přeju všem ostatním hodně zdaru a hlavně šťastnou volbu při výběru. 

Odesláno

Ja byt tebou tak nesmutim.. Ono clovek je ....a prisposobiva, a pokial sa nenecha polozit osudom na lopatky, dokaze aj z velmi mizernej situacie vytlct prekvapive vysledky. Nikdy nevies co dobre ti zivot prichystal na zajtra ;) Drz sa!

Chlape jak jsem psal - ve 24 to bylo na pejču, ale seš mladej a nějak se z toho vyhrabeš. Ale ve 47, po 17 letym vztahu, s holou řití a hlavně s bezva osmiletejma dvojčatama, to bude boj to ustát

Odesláno

Chlape jak jsem psal - ve 24 to bylo na pejču, ale seš mladej a nějak se z toho vyhrabeš. Ale ve 47, po 17 letym vztahu, s holou řití a hlavně s bezva osmiletejma dvojčatama, to bude boj to ustát

Drzim pesti, protoze v zivote jde o deti vzdy na prvnim miste! To ostatni vem cert (at to boli sebevic).
Návštěvník YPO
Odesláno

ricousu ..... v sedumactyriceti sem si vyrobil dalsi dite a sem v pohode ...... vyrobil sem si vlastne takovyho vnoucka pac ty ostatni zmetci deti asi mit nebudou nebo co ...... takze nezoufej ..... najdi si nejakou rostenku a uvidis jak vomladnes ;)

Odesláno

Tak zamudrujem aj ja. Normalny chlap (taký sme tu všetci na chronomagu) vydrží veľa. Sakrakurvahodne. Aj keď sa mu xty raz rozpadne život, aj keď odlezi rok v spitali, aj keď dôjde o všetky hmotné statky. Aj keď to vypadá že už není sanca. Proste mi to nakoniec predsa zase dáme. Aj keď neveríme že to dokážeme. Aj tak to dáme. A nakoniec si potom uvedomíme,že to je dokonca ešte lepšie ako bolo predtým.

Odesláno

Mám 45, zivot sa mi rosypal ked som mal 33. Teraz po 6 rocnom vztahu sme sa vzali, pracujeme na miminu a verime v spolocny life. A nenormalne si uzivame vsetko. Drzim palce! Hlavne tie deticky to je luto. Zial taka je mrzka priroda a mava so vztahmi v ludskej risi. Kamara to preziva teraz po 18 rokoch finito. Caja si nasla kapa a 2 deti. Socialka rozhovory. No smutne. Musime zit dnes a snivat zajtrajsok.

Odesláno

Musime zit dnes a snivat zajtrajsok.

24 si mal a dal si to. 47 mas teraz a das to znovu. Nechcem teraz zniet jak hovado, ale zivot zijes v prvom rade pre seba a az potom pre ludi okolo seba, o ktorych by sa dalo povedat, ze su tvoja svorka. Postaraj sa o to aby bolo dobre tebe, a az potom sa staraj o svoje dvojcata. Nehovorim, ze na nich nezalezi, ale ty si im nahovno ked budes zlomeny..

Odesláno (upraveno)

(Prve) manzelstvo je vitazstvo predstavivosti nad inteligenciou.

Druhe manzelstvo je vitazstvo nadeje nad skusenostou. (Oscar Wilde)

Tretie manzelstvo je picovina jak voda v koši. (instant)

Upraveno uživatelem instant
Odesláno (upraveno)

ricousu ..... v sedumactyriceti sem si vyrobil dalsi dite a sem v pohode ...... vyrobil sem si vlastne takovyho vnoucka pac ty ostatni zmetci deti asi mit nebudou nebo co ...... takze nezoufej ..... najdi si nejakou rostenku a uvidis jak vomladnes ;)

No jo Ypouši, ale ty seš kus chlapa a nadsamec, co já lazar.

"Zadnice" je, že v únoru mi budou řezat nohu, z druhé dávat štěp a po týdnu v nemocnici má následovat 8 týdnů doma. Dneska mi začli konečně řešit, že už nemám doma a dají mě do LDN, jupí...

EDIT: Nešla napsat p.r.d.e.l.

Upraveno uživatelem ricous
Návštěvník YPO
Odesláno

ricousi .... ty lichotníku .... hele to štěstíčko zase přijde .... nepropadej panice ;)

Odesláno

V životě jsou vždycky takové období které jsou super a které jsou na nic. Oboje je potřeba si užít jinak by člověk nevěděl kdy je dobře ;-)

Odesláno

Juraj, tam kde nieco konci tam aj nieco zacina. Ked si toto v zivote uvedomis, tak ti zle nebude. Mne sa rodina nerozpadla, ale nepoznam na svete nikoho (vratane mna) kto by mal jednoduchy zivot. Poznam len dve sorty, ludia co ziju a ludia co prezivaju. Treba sa vzchopit a zobrat svoj osud do vlastnych ruk. Ale uz vam dam pokoj s mojimi frazami...

Odesláno

No nevím co se na tom dá užívat,když se ti rozpadne rodina

Sent from my iPhone using Tapatalk

No to je samozřejmě vždycky blbý, ale začne holt zase něco nového no. Zase nerozpadne se to nikdy jen tak samo vod sebe.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...