matt81 Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2016 To je solidní spotřeba to Subaru, čekal bych 12 a výše podle té pomlouvačné hysterie. osobne mam 150k Outback Boxer Diesel a som momentalne na 7,3 ( a to sa urcite nehram na spotrebu a poslednu dobu mam minumum dialnic )
LovecK Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 To je solidní spotřeba to Subaru, čekal bych 12 a výše podle té pomlouvačné hysterie.Tak já ji takovou čekal a i mám: Subaru, 2.0 turbo v benzínu, 241HP Průměrna spotreba 12,2Město: cca 15, teď se ochladilo, tak 17Kolem komina: 9-10Higway to hell: zalezi na rychlosti, tempomatovych 150km/h kolem 13, nad 200 to pak leze snad exponencialne, proste na zrychlene presuny je nutno pocitat +20l/100km - takze 300km a k pumpe... Ale koho to vlastne zajima, kdyz to tak fajn jede...
CEGY Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 Jezdím 2,0 astmatikem za 9 - 9,5l.
Wagoneer Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 Cegy - mám stejný motor ve Foresteru. Léto jezdím 8.5l, zima stejně jako ty. Na full4 a aerodynamiku cihly OK.
tenge Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 Takže Subaru je solidnější než Volvo?
semi001 Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 Legrace ze? Hele ani ne, ani nevím jestli je vlákno, kde něco nesháníš a nakonec seženeš Neber to zle ale Btw: proč jsi z výběru vyhodil 330i E46?
tenge Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 (upraveno) já ji nevyhodil, spíše odsunul neboť je umění najít kus, který není od nějakýho mlaďocha "vytuněný"... Navíc mě čas netlačil. I tady mám ještě dva či tři měsíce na výběr. Jinak jo..vybírám, ptám se a sháním poměrně často. Ale zatím se mi nestalo, že bych po dlouhém výběru koupil něco špatně. Upraveno 10. listopadu 2016 uživatelem tenge
sibirnaya Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 5,7 V8 345PS 1500kg D1 120km/h 8,5l/100km, okreska 10-12l/100km, brno centrum 15l/100km
Sphinxx Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 Takže Subaru je solidnější než Volvo?Subaru je především úplně jiné než Volvo ...
Josef01 Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 Podle mě nemůže dopadnout výběr ve vodách MB, BMW, Audi, Volvo apod. v cenové relaci 150k, že budeš každý rok do toho auta dávat 50 a v horším případě 80 tis. na údržbu a opravy. Ale kdo chce kam....
semi001 Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 já ji nevyhodil, spíše odsunul neboť je umění najít kus, který není od nějakýho mlaďocha "vytuněný"... Navíc mě čas netlačil. I tady mám ještě dva či tři měsíce na výběr. Jinak jo..vybírám, ptám se a sháním poměrně často. Ale zatím se mi nestalo, že bych po dlouhém výběru koupil něco špatně.Zkus si pohlídat BMWklub , občas se tam objeví pěkné kousky...
spineshank Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 Takze kdyz to vezmu kolem a kolem tak za 150 to musí byt vyloženě klika sehnat jakékoliv auto, které nebude vrak..hmm ..no v těch vodách co chceš to bude určitě klika něco najít,myslím že rozumnější bude dívat se po jinejch značkách ...
M3maniac Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 U každého auta značky bmw, mercedes či volvo které stálo nové 2 mega a koupíš ho za ani né desetinu jeho původní ceny je pravděpodobné ,že do něj klidně strčíš pár desítek tisíc v prvních dvou letech. A bude jen o štěstí jestli to bude 20 nebo 80k kdyby tomu tak nebylo, tak si lidé nekupuji nové prémiové auta za 2 mega. Já ted jen tak strčil do mé staré sedmičky 50 a pozor 50 volně pustíš i do ojete octavie II nebo passatu....
VasekN Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 Já nevím no ale za 150 tis. Kč bych v dobrém stavu vybíral auta typu Škoda Fabia. Nevěřím, že auta s najezdem kolem 300K km se obejdou bez zásadních investic. Já se tedy držím trochu zpět. Máme doma Passata a Superba obě koupené při stavu km kolem 120 tis. za částku cca 300 tis. Passat má teď najeto 330 tis. km a začínají být problémy. Každý měsíc mne potká oprava za cca 5 tis. Většinou jsou to senzory a elektronika. Ale samozřejmě v nejbližší době odejde dvouhmota spojka, dá se čekat že další bude turbo a vstřikovače. Což už jsou pak jednorázově celkem velké investice v porovnání s aktuální cenou auta naprosto nesmyslné. Jedině možná opravdu koupit nějakou starou atmosféru. Ty auta toho vydrží hodně. Měl jsem kdysi Hyundai Sonáta 2.0 motor celkem moc nejel a chlastal tak 12 litrů s lehkou nohou, ale zase jsem to prodával když měla najeto 480 tis. km a jedinej problém byla koroze. Motor byl naprosto bez problémů.
M3maniac Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 No asi tak, někdy je lepší koupit auto s 300tkm než s 220tkm u většiho nájezdu je předpoklad, že velké investice typu tlumiče, dvouhmota, spojka , turbo, ramena atd jsou už vyměněné...
DavidLC Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 já ji nevyhodil, spíše odsunul neboť je umění najít kus, který není od nějakýho mlaďocha "vytuněný"... Navíc mě čas netlačil. I tady mám ještě dva či tři měsíce na výběr. Jinak jo..vybírám, ptám se a sháním poměrně často. Ale zatím se mi nestalo, že bych po dlouhém výběru koupil něco špatně.Zkusil bych (imho) něco z "jablek" (Toyota, Honda, atd.) , alespoň vyzkoušet, když ti to sedne, máš menší naději na "sypání" v dalších letech.
M3maniac Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 Tak tak někdy ošklivý, ale verze v benalu většinou bez problému....
Josef01 Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 Řada lidí to řeší tak, že do auta nevrazí ani korunu dokud je to někde nenechá, pak opraví nejnutnější z dílů na vrakovišti, aby to jelo a když už tam nic nefunguje, tak to chtějí prodat. Taky se to dá tak dělat, pak je sice cena výhodná, ale v jen na chvilku.
tommas4 Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 osobne mam 150k Outback Boxer Diesel a som momentalne na 7,3 ( a to sa urcite nehram na spotrebu a poslednu dobu mam minumum dialnic ) Benzínový jsou prohlašovány za žravější, o naftě ani slovotřeba aktuálně 2,0 nafta ve Volvu V60 mám dlouhodobě průměr 5,9 s automatem a dálnice tak ze 1/3.
Mechac Odesláno 10. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2016 Na ty spotreby bych doporucil mrknout na www.spritmonitor.de. Tam si zadas jasne parametry, a najdes si vzorek realnych spotreb velkeho mnozstvi aut. Ma to pro me realnou vypovidaci hodnotu o realnych spotrebach, protoze ty se na forech vzdycky lisi. Ja mam treba kombika benzin 300k, dlouhodoby prumer 11,7 a jsem na chvostu v souhrnu stejnych aut tam :-) Pritom se s tim realne da jet dalka pod 8l, a hul za 15.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se