Tomas_2002 Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Odesláno 4. července 2018 Podle mě mluvíme o koze a o voze. Vraťme se tedy k té spotřebě, u které ta diskuse začla. Protože už když srovnám tu spotřebu Aurise - tedy 5l benzínu á 31 Kč/l na 100km tak mi vychází 1,55 Kč/km a u toho Golfu jsem 3,5kg x 27Kč/kg na 100 km tedy těsně pod 1 Kč / km. Jako jestli se ti nezdá úspora více než 30% zajímavá, tak pak už té diskusi dál nerozumím... A to bych do toho ještě mohl započítat fakt, že ty Golfy se prodávaly +/- za 400.000 Kč a ten Auris je za min, 550.000,- Kč. Tedy dalších cca. 30% rozdílu na pořizovací ceně. A když už bych byl úplně hnidopich, tak zůstatková cena vztažená procentem k pořizovací ceně toho Golfu bude po 50 letech mnohem výše než u toho Aurisu. Prostě i když to obracím z každý strany jak Japonec rubikovku tak tu výhodnost Aurisu nikde nevidím...
shaggy Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Odesláno 4. července 2018 Kolegov brat mal Rav4 hybrid a po pol roku to radsej predal. Kupoval to nove v plnej vybave so vsetkymi modernymi ficurkami a vravel, ze vsetko by bolo oka (i ked za VW group tie systemy dost zaostavaju), ale pohon bol uplne naprd. Netahalo to a mimo mesta to zralo ako besne. Ani to, ze vnutri nebolo priestoru navyse by mu nevadilo. Ale radsej to predal so stratou a presiel na Kodiaq 2.0TSI 180PS 4x4.
DavidLC Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Odesláno 4. července 2018 neni nad to, kdyz je clovek fanousek, to pak jde fyzika stranou ...Toyota motory umi, neni to Kia, sance, ze 2.5 litr pojede jako 1.4 neexistuje .. takze ten Golf muze byt maximalne hur odhlucnenej a tim padem vic rve a pocitove jakoze jede. Je to 197 (hybridni Rav) versus 110k (CNG Golf) a 2,5 versus 1,4....sorry jako Mozna ma Golf lepsi zrychleni na prvnich 5ti metrech, ale to nemam jako nejdulezitejsi parametr ...ale jinak zadny flame...kazdy at se sveze pred nakupem v cem chce a koupi si co uzna za vhodne.Jj, jak já ti rozumím, Lexuse jsem měl a Priusem jezdím teď. Ticho,výkon, rozumná spotřeba a bonus že se to není rozbitý
DavidLC Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Odesláno 4. července 2018 Podle mě mluvíme o koze a o voze. Vraťme se tedy k té spotřebě, u které ta diskuse začla. Protože už když srovnám tu spotřebu Aurise - tedy 5l benzínu á 31 Kč/l na 100km tak mi vychází 1,55 Kč/km a u toho Golfu jsem 3,5kg x 27Kč/kg na 100 km tedy těsně pod 1 Kč / km. Jako jestli se ti nezdá úspora více než 30% zajímavá, tak pak už té diskusi dál nerozumím... A to bych do toho ještě mohl započítat fakt, že ty Golfy se prodávaly +/- za 400.000 Kč a ten Auris je za min, 550.000,- Kč. Tedy dalších cca. 30% rozdílu na pořizovací ceně. A když už bych byl úplně hnidopich, tak zůstatková cena vztažená procentem k pořizovací ceně toho Golfu bude po 50 letech mnohem výše než u toho Aurisu. Prostě i když to obracím z každý strany jak Japonec rubikovku tak tu výhodnost Aurisu nikde nevidím...Tak hnidopich,1) porovnáváš "akční" ceny.2) Hybrid má automat.3) ty spotřeby jsou diskutabilní3) po 50 letech budou z Golfu destičky do toho Aurise. Protože z dlouhodobého hlediska porovnávat spolehlivost VW a Toyoty je trochu mimo mísu. Nezlob se, vím kolik mi umřelo VW a co bylo za chyby a co se dělo s Toyotama a měl jsem desítky aut těchto značek, tak mě to vychází celkem jasně...?.Mimochodem kde že jsou ty Toyoty a Lexusy za pár korun, jak je ani nechcete
montemar Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Odesláno 4. července 2018 ja jezdim svizne s 2.0 tdi dsg dlouhodobe za 4.5-4.8. a protoze beru v cr jen tu "lepsi" naftu, vychazi mi naklady na 1km bez amortizace asi na 1.4-1.50 czk. mozna neco delam spatne...
montemar Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Odesláno 4. července 2018 .. a fakt nevim, co delam spatne.., z krizovatek vyjizdim zpusobem, ze ostatni auta za mnou jeste stoji a ja jsem uz 100 m pred nimi.. na okreskach "kreslim" zatacky, co to de.. dalnice 10% nad limitem.. uz fakt nevim, jak primet tu koncernovku k vyssi spotrebe, abych se "zaradil"...
semi001 Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Odesláno 4. července 2018 ja jezdim svizne s 2.0 tdi dsg dlouhodobe za 4.5-4.8. a protoze beru v cr jen tu "lepsi" naftu, vychazi mi naklady na 1km bez amortizaceasi na 1.4-1.50 czk. mozna neco delam spatne... To máš spočítané, nebo je to číslo z pp?
Návštěvník tolja Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Odesláno 4. července 2018 je to 1.5irecenze a jako by rady by to mělo bejt v pohodě pro začátečníka jezdil jsem s ním asi 3 roky, 1,5 72kw s průměrnou spotřebou do 7L/100km při svižné jízdě, rok 2003 a najeto jen 75K je minimálně podivné, ale budiž, jestli je auto z Německa, tak bych nekupoval uškrcenou verzi 1,5 66kw
montemar Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Odesláno 4. července 2018 je to cislo., ale myslim, ze sedi. uz s temi koncerny jezdim noo.. 21 let...
semi001 Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Odesláno 4. července 2018 Já jen, že mi 2.0tdi 125kw s DSG ukazuje pravidelně 5,6 a když to spočítám, neb tankuji do plné, vždy to vyjde na 6,6 - 6,8 Na VW foru, se o tom píše víc, nesedí skoro žádný koncern
montemar Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Odesláno 4. července 2018 no tak ja si koupim u vjetnamce karkulacku a skusim to spocitat
lloffass Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Odesláno 4. července 2018 Abych to tady podpořil, tak mi Mondeo ve srovnání s tankováním taky ukazovalo na palubním počítači cca 0.7 l mínus.
Pavelpu27 Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Odesláno 4. července 2018 Já kdysi jezdil se služebním superbem 2.0 TDI podle pp za 6,5. Když jsem psal o letech namátkou spočítal spotřebu podle výkazů a tankování, byl jsem na 7,5. Teď u Cupry je ten rozdíl taky asi půl litru.
lloffass Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Odesláno 4. července 2018 Zajímavé je, že teď v mx-5 to dělá max. 0.2 l rozdíl
Mareka01 Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Odesláno 4. července 2018 2.0 TDI, 6st manuál: dlouhodobá spotřeba dle PP 5,1, skutečná těsně nad 5,5.
Qwuiddo Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Odesláno 4. července 2018 Ja mam teda toho CNG golfa variant dva tydny a najeto necelych 1500km (vetsina dalnice na ACC). Jezdim zatim pouze na plyn (na benzin jedu 2km od plneni cng, kdy auto vyhodnocuje kvalitu plynu). Jezdim do prace denne cca 35-40km (10km mestem z Vinohrad na Chodov a 10km po dalnici a vecer zpatky) to je dle PP za 3,9-4,2kg (podle zacpy v Praze). Jinak ciste okresky jsou na PP za 3,5kg, dalnice okolo 3,7-3,8kg, mr*acka po meste vylozene v kolonach 4,5-5kg. Dlouhodobou za tech 1500km to ukazuje 3,9kg. Co se stylu jizdy tyka, tak 60/100/130, vetsinu casu na ACC. Dle dotankovani, ktere pocitam v aplikaci Spritmonitor, je realna dlouhodoba spotreba 3,93kg/100km. Takze s PP vicemene sedi, dle appky se nikdy nelisi o vic nez 0,1kg. Vetsinou tankuju u ppas za 23,90/kg, ale draz nez za 24,90/kg jsem v CR jeste netankoval (na Slovensku jednou za 1,11eur/kg v Ziline). To mi vychazi na nejakych 95 haliru na kilometr? Jinak predpokladam, ze se spotreba pres leto jeste snizi a po lete bohuzel zvysi, tedka je nizsi diky letnimu cestovani na dovolene .
instant Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Odesláno 4. července 2018 Chlapi co robite s tymi milionmi co usetrite na phm?
Qwuiddo Odesláno 4. července 2018 Nahlásit Odesláno 4. července 2018 Za tech ujetych 1500km jsem oproti predchozimu koncernovemu 2.0 TDI usetril zatim nejakych 1700Kc (tam jsem mel prumer za poslednich 6000km nejakych 7,1l/100)...Sporim na PADI Zelvy na jubilee se safirem .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se