Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Touran je asi moje volba c1. Ten 1,4tsi mam v golfu a je to uplne bomba motor, memam nejmensich vyhrad.

Akorat na novy Touran nemam, ojete s tim motorem v podstate nejsou, navic chci vybavu. Paradoxni je, ze levneji se da koupit to stejne s 2.0tdi, ale uz sem o tom psal, tak se nechci opakovat.

Upraveno uživatelem efreeti
Odesláno
  V 6. 4. 2019 v 22:00, efreeti napsal:

Touran je asi moje volba c1. Ten 1,4tsi mam v golfu a je to uplne bomba motor, memam nejmensich vyhrad.

Akorat na novy Touran nemam, ojete s tim motorem v podstate nejsou, navic chci vybavu. Paradoxni je, ze levneji se da koupit to stejne s 2.0tdi, ale uz sem o tom psal, tak se nechci opakovat.

Hlavně v těch nových už není 1.4 TSI ale 1.5 TSI ACT, kde se systémem vypínání válců podařilo navýšit spotřebu o 1,5 litru a díky dalším vyfikundacím se tato pohonná jednotka zařadí někam vedle motoru 1.6 FSI :D

Odesláno (upraveno)
  V 7. 4. 2019 v 7:28, Peta-Biker napsal:

Jediná škoda je ten fofrklacek. Ten motor je naprosto úžasnej s automatem. V manuálu bych to nechtěl. Teda jako ne že by to bylo špatný, ale když už tak už :-)

EDIT: Takže já bych si vybral toto : https://www.sauto.cz/osobni/detail/volkswagen/touran/18222570?goFrom=list  V tom R-LINE je to vymazlený :-)

Upraveno uživatelem Tomas_2002
Odesláno

Jojo to je presne co bych potreboval akorat aspon o 100tis levneji :) A pravda je ta ze 1.5tsi sem zkousel chvilku v novem golfu a pocitive je (pri normalni jizde, rozjezdech apod) slabsi nez moje 1.4tsi. Nevim jestli to novym filtrem pevnych castic nebo cim...

Odesláno

Uvažuji, že bych na léto pořídil auto bez střechy. Líbí se mi Saab 9-3 od roku 2005 dál. Motor 2.0T nemáte s ním někdo zkušenost? Jako nejvíce by se mi líbila 2.8 V6, ale těch je jak šafránu.

Odesláno
  V 7. 4. 2019 v 14:18, Taghujer napsal:

efreeti: Jestli se ti nelíbí Zafira, tak Fiat Doblo (Maxi) by mohl splňovat i náročnější estetická kriteria. 

Můžeš to prosím nějak rozvést?

post-49277-0-35303300-1554650796_thumb.jpg

Odesláno

Tom4: Krása je subjektivní záležitost. Nicméně Doblo splňuje zadání co se týče prostoru, výbavy a s cenou za funglovku se taky vejde.

Odesláno
  V 7. 4. 2019 v 16:24, Taghujer napsal:

Vanila: Proč neuvažuješ Mazdu MX-5 nebo třeba BMW Z4?

Potřebuji respektive chci 4 místa. Mazda MX5 se mi nelíbí. Z4 dobrý, ale když už tak 3.0i ale ve slušném stavu jich je fakt málo a cenově jsou někde. Ten Saab se mi líbí a pořídil bych do v pohodě do 200k.

Odesláno

Doblo v nejake superduper vybave ma hlapek ze sousedni firmy a vlastne to vypada dost dobre neboli prakticky, ale kdybych sel nakonec do skoro-dodavky tak asi porad radsi peugeot rifter(musim se zajit podivat jak vypada v nem ten ikokpit- rasto chvala i slovensky autozurnal se nad tim dost rozplyvali.

Odesláno

Vicemene porad zustavam na tom ze 2-4 lety touran nebo passat variant. Pokud nove tak asi jen rifter, ceed nebo leon st, protoze to sem zatim vyhodnitil jako zajimave budgetove varianty. A rozum rika bud touran nebo ten Peugeout rifter. Zaslechnul sem ze na stejnem zakladu ma postavit auto i posledni clen PSA - toyota, tak to by mohlo byt taky zajimavy, pokud do toho nebudou tlacit svoje hybridy.

Nastesti me to zas tak netlaci, takze to necham jeste uzrat.

Odesláno

efreeti - na Citroen roadshow jsem krátce projel nový Berlingo a jako rodinný auto bych si to klidně koupil, člověk už v tom nemá pocit jak v dodávce, všude hafo místa, slušná cena, no a Opel na tomhle základě postavil auto taky https://www.stream.cz/meziplyn/10028463-vlog-104-novy-opel-combo-stara-tramvaj-a-jeste-starsi-autobus navíc dneska celej den v rádiu běží reklamy na akci 24 hodin opel,tak budu asi slušný slevy. K té Toyotě zatím moc info nejsou https://www.auto.cz/toyota-proace-city-take-japonci-budou-mit-sve-berlingo-128632 

Odesláno
  V 7. 4. 2019 v 15:09, Vanila napsal:

Uvažuji, že bych na léto pořídil auto bez střechy. Líbí se mi Saab 9-3 od roku 2005 dál. Motor 2.0T nemáte s ním někdo zkušenost? Jako nejvíce by se mi líbila 2.8 V6, ale těch je jak šafránu.

Ahoj.

Měl jsem normální 9-3 2003 1.8t (Stejná 2.0t ale jen LPT 110KW) a je to vynikající, dobře jezdící auto. Dodnes jej má tchán a stále bez vážných závad. Na to Cabrio taky pořád koukám - podle mě dobrý kup a cena nebude nijak extra klesat, pokud se udrží stav. Podvozek už je Vactra C, takže za stokoruny všechno. Motory se moc nesrali jako předchozí 2,3T z 9-5 a celá řada 1.8t, 2.0t a 2.0T jsou stejné, jen jinak laděné. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...