Murphy97 Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Odesláno 3. května 2019 To je pravda. Sedany a kombíky střední třídy dnes netáhnou. Na ojetinách je to vidět extrémně. Je to tak, Tome, a pritom maji sedany jednu velkou vyhodu, a to odhlucneni interieru. Navic, pro me treba MB E posledni i predchozi generace (v sedanu) jsou paradni kocary! A ta predchozi mozna jeste vic...
Tomas_2002 Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Odesláno 3. května 2019 Je to tak, Tome, a pritom maji sedany jednu velkou vyhodu, a to odhlucneni interieru. Navic, pro me treba MB E posledni i predchozi generace (v sedanu) jsou paradni kocary! A ta predchozi mozna jeste vic... Tak těch výhod je vícero - například třeba větší pevnost karoserie typu sedan v krutu. Mě se MB líbily vždycky, hlavně C+E, ale prostě pro mě má Mercedes punc vozidla pro cikány, proto to pro mě byl vždycky no-go car :-) BMW je zas pro pozéry a AUDI pro kopačky a rozkuřovačky No a pak si vyber
jhonzatko Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Odesláno 3. května 2019 Strašně hnily. Ale strašně.I tyhle ročníky? Vím, že s tím mají problémy ty starší modely (2005 apod.), ale měl jsem za to, že tyhle mladší už to mají vyřešené?
schipe Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Odesláno 3. května 2019 Vyřešené to zdaleka nemají. Je to fakt na prd. Jedině koupit nové a po pár letech nazdar.
464 Odesláno 3. května 2019 Nahlásit Odesláno 3. května 2019 Tak jsem dneska i30n soferoval a asi ji dost potrebuju, byl jsem z toho extremne pozitivne prekvapenej. Top razeni, rizeni, brzdy, podvozek, zvuk, zatah slusnej, exterier krasnej, interier nebudu resit, zaruka i na jizdu na okruhu.
Exiztence Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Odesláno 4. května 2019 (upraveno) Došlo to i na mě, vybírám (bohužel) auto, žádný nadšenec nejsem vybírám hatch protože máme většího psa který jezdí v kufru. Chtěl bych něco asi max 2-3 roky starého, koukal jsem hlavně na Golfa a nové Polo, je to vlastně první auto co budu kupovat, budget tak do 350. Takže nějaké poznatky k výběru, že je to pitchovina atd vítány. Koukám třeba na:https://www.sauto.cz/osobni/detail/volkswagen/polo/18078496?goFrom=listhttps://www.sauto.cz/osobni/detail/volkswagen/golf/18216375?goFrom=list Upraveno 4. května 2019 uživatelem Exiztence
montemar Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Odesláno 5. května 2019 golf je věčtčí .. pohlidal bych si akorat viceprvkovou zadni napravu - u golfu od 92kW..
Murphy97 Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Odesláno 5. května 2019 Manzelka ma golfa a mame nemecky ovcaky. Je to na knop. Jeden, samozrejme. Na veterinu par kilaku OK, ale delsi cesty bych zvazil...
Pavelpu27 Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Odesláno 5. května 2019 Manzelka ma golfa a mame nemecky ovcaky. Je to na knop. Jeden, samozrejme. Na veterinu par kilaku OK, ale delsi cesty bych zvazil...Teď jsem byl v Německu a bylo tam pár lidí s většími psy, které vozili v jedničkových bavorech, takže to asi je ok.
Murphy97 Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Odesláno 5. května 2019 Tak jasne, ze se tam vejde, ale kazdy vikend 150km na chalupu je fakt na krev.Jen jsem psal svoji konkretni zkusenost.Je jasny, ze kazdy to mame jinak, zalezi taky na tom plemeni a vubec, kolik lidi a co vse se bude prevazet.
DavidLC Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Odesláno 5. května 2019 Nevím jak to je v D, ale tipuji že na přepravu psů budou přísnější. Box, pásy,mříže a pod. Já jsem klukům tu boudička do kufru pořídil a jsou tam spokojeni.
honza71 Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Odesláno 5. května 2019 Nasi tri pesani maj dohromady tak 11kg Presto ta prepravka zabere dost mista (45x60x45 cm) a je potreba s tim pri baleni pocitat. Ale je taky pravda, ze v plny sestave s nima jezdime maximalne na 2 dny na chalupu, tak to clovek zas tolik veci pro sebe nepotrebuje
Exiztence Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Odesláno 5. května 2019 Máme retrivra, a tedka mame staré 2005 Punto a tam je v pohodě, když jezdil ve v70/xc70 tak se občas poblil protože tam měl moc místa a byl z toho nervózní, takže je to těžký.
Sphinxx Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Odesláno 5. května 2019 Jen mimo téma ... na přepravu psů z kombíků nejlepší Volvo, má velký kufr kam se poskládá obdelníkový box, případně na volno dva psi úplně v pohodě (pit-bull/amstaff) úplně bez problému (2x). Navíc mají kombíková Volva vzadu výsuvnou, elastickou a především pevnou síť (příplatek), která je pro tyhle případy úplně super, to samé platí pro zavazadla. Co se týče zavazadelníku, na Volvo nedám dopustit.
antitomas Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Odesláno 5. května 2019 Do kufru XC70 dam dva bloodhoundy (cca 60 kg kazdy) a bez problemu si tam udelaji misto.Ta vysuvna sitka byla pro moje psy otazkou na 5 minut :-). U XC je v zakladu sklopna mriz, to je uplne idealni reseni, krome toho ma Volvo primo jako doplnek prepravni box pro psy.
Pavelpu27 Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Odesláno 5. května 2019 Nevím jak to je v D, ale tipuji že na přepravu psů budou přísnější. Box, pásy,mříže a pod. Já jsem klukům tu boudička do kufru pořídil a jsou tam spokojeni.Neznám německé předpisy, ale nikdo z nich v kufru box, ani mříže neměl
skalis Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Odesláno 5. května 2019 (upraveno) Driv jsme meli taky psa - 20 kg stredni knirac. Dokud nebyly deti, jezdil na zadnich sedadlech jako kral - taky Punto a jeste k tomu tridverovy. Pak byla zena tehotna, tak ze ho naucime jezdit v kufru. Vyrazili jsme na prvni zkusebni jizdu a nechali jsme mu rozdelanou roletku, aby videl. Hruza, pes strasne vyvadel, to se nedalo vydrzet. Tak jsme mu roletku zadelali a byl pokoj, pes jezdil zadeklovanej a byl spokojenej. Zabral teda celej kufr, az se narodila dcera, tak mela vajicko na zadim sedadle a vedle ni sedel prikurtovanej kocar a pod sedackama veci . Dalsi auto byla oktavka, to se mela narodit druha dcera. Poridili jsme mu do kufru transportni box - pevnej trubkovej ram, ale steny latkovy. Do kufru sedel skvele, pes mel svoje vydefinovany misto a taky pohoda. Dobry i na bliti, nikdy se to nestalo. Vedle nej se veslo vsechno ostatni. V podstate vsechny cesty mimo Brno jezdil s nama. Takze box muzu doporucit. Máme retrivra, a tedka mame staré 2005 Punto a tam je v pohodě, když jezdil ve v70/xc70 tak se občas poblil protože tam měl moc místa a byl z toho nervózní, takže je to těžký. Upraveno 5. května 2019 uživatelem skalis
Exiztence Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Odesláno 5. května 2019 Kluci to je fajn ale pro mě naprosto zbytečný pořizovat, chci malý auto, pes je zvyklej na malej kufr takže po tédle stránce nechci nic vymýšlet Jsem vlastně celkem rozhodnut pro to Polo má to všechno co bych si mohl přát, takže jsem asi spíš jen hledal jestli není nějakej důvod proč to nekoupit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se