Přejít na obsah

vybírám káru

Doporučené příspěvky

Jo, špatně jsem to formuloval.

Však mi nejde o on-line diagnostiku vady. 

Spíš stesknu nad tím, že koupím BMW, nutno dodat že starší, tak očekávám nějakou spolehlivost. Určitě u auta co má tolik nalítaný a je starší očekávám nějakou paletu vad, které však odstraním. 

Nečekám ale že co měsíc to nová závada a návštěva servisu v desítkách tisích.

Upraveno uživatelem Sněhulák
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj ja to myslel s nadsazkou :)), taky mi ty zatacky nedavaj nejakou souvislost

Snehulaku vic nez km bych to pricital tomu jak s autem bylo zachazeno. Jses treti majitel a pokud ty pred tim se k tomu chovali jak *** tak s tim nic neudelas.

Rikal jsi, ze km sedi, kamarad kupoval 740i po firme ve "ve vybornem" stavu s 250 tis km. Na dalnici mu vybehla klika z motoru. Auto melo 450 tis km.

Odkaz ke komentáři

Slušný ciwe! Já dostal (a částečně si doplatil z brigády) k osumnáctinám starou vylítanou stopětku :D (a jak sem za ní byl rád). Tak ať synátorovi dobře slouží...

díky, já taky myslím, že ok, ze začátku s nim budu jezdit jako dozor a pak mu objednám školu smyku na polygonu v  Mostě, aby auto ovládal on a ne naopak

doufám, že to do 6.9. ututlám, aby to bylo super překvápko

Odkaz ke komentáři

A ako asi tak teoreticky moze "vybehnut kluka z motora"? Naozaj ma to zaujima.

Nejčasteji se zadře válec a praskne ojnice (ktera pak poškodí blok). Par motoru zadrenych na klice (protočí se lozisko) uz jsem videl ale kliku venku z motoru jeste ne.

Odkaz ke komentáři

koupil jsem mladýmu k 18-tinám focuse hatchbacka, výbava GHIA 74kW, r. 2008, tak jsem zvědavej jak se s tím bude jezdit a synek bude asi potěšen, doufám :eek:

attachicon.gifFord-Focus-1.6-74kw-GHIA-Cofee-EDITION-10922009-3.jpg

Když Ti v následujících dvou letech nezlikviduje  tři auta jako ten můj, tak buď štastný, teda oba ...

Odkaz ke komentáři

Uprimne ja u toho nebyl, takze to nejsem schopen prokazat :) Rozletelo se mu to na dalnici. Jasne, tu kliku drzej axialni loziska. Je dost mozne, ze to byla proste jen ojnice. Vysledek byl tak jako tak roz**bany motor a nejen ten protoze skoncil ve svodidlech. Byl z toho dost zoufalej nez to dal dohromady.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...