sibirnaya Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 zrovna 630i mi nesedi k 'projizdeni zatacek rychlosti svetla' - 260PS, 1600Kg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Myslel jsem obecně když jedu při nízkých rychlostech - 20/40km/h. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 a proto jsem psal, ze zvuk v motoru jen pri zatacce je divny, to si neumim dost dobre predstavit, natoz vysvetlit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 (upraveno) Jo, špatně jsem to formuloval. Však mi nejde o on-line diagnostiku vady. Spíš stesknu nad tím, že koupím BMW, nutno dodat že starší, tak očekávám nějakou spolehlivost. Určitě u auta co má tolik nalítaný a je starší očekávám nějakou paletu vad, které však odstraním. Nečekám ale že co měsíc to nová závada a návštěva servisu v desítkách tisích. Upraveno 28. července 2017 uživatelem Sněhulák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool as Ice Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Jj ja to myslel s nadsazkou ), taky mi ty zatacky nedavaj nejakou souvislost Snehulaku vic nez km bych to pricital tomu jak s autem bylo zachazeno. Jses treti majitel a pokud ty pred tim se k tomu chovali jak *** tak s tim nic neudelas.Rikal jsi, ze km sedi, kamarad kupoval 740i po firme ve "ve vybornem" stavu s 250 tis km. Na dalnici mu vybehla klika z motoru. Auto melo 450 tis km. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 A ako asi tak teoreticky moze "vybehnut kluka z motora"? Naozaj ma to zaujima. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 koupil jsem mladýmu k 18-tinám focuse hatchbacka, výbava GHIA 74kW, r. 2008, tak jsem zvědavej jak se s tím bude jezdit a synek bude asi potěšen, doufám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Slušný ciwe! Já dostal (a částečně si doplatil z brigády) k osumnáctinám starou vylítanou stopětku (a jak sem za ní byl rád). Tak ať synátorovi dobře slouží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Slušný ciwe! Já dostal (a částečně si doplatil z brigády) k osumnáctinám starou vylítanou stopětku (a jak sem za ní byl rád). Tak ať synátorovi dobře slouží... díky, já taky myslím, že ok, ze začátku s nim budu jezdit jako dozor a pak mu objednám školu smyku na polygonu v Mostě, aby auto ovládal on a ne naopak doufám, že to do 6.9. ututlám, aby to bylo super překvápko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 koupil jsem mladýmu k 18-tinám focuse hatchbacka, výbava GHIA 74kW, r. 2008, tak jsem zvědavej jak se s tím bude jezdit a synek bude asi potěšen, doufám Myslim ze na dany ucel perfektna volba! Palec hore. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 díky, eskimáku dlouho jsem vybíral vhodné auto, až mi "filtr vyfilroval" právě Focuse Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool as Ice Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Eskimaku you made my day Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 A ako asi tak teoreticky moze "vybehnut kluka z motora"? Naozaj ma to zaujima.Nejčasteji se zadře válec a praskne ojnice (ktera pak poškodí blok). Par motoru zadrenych na klice (protočí se lozisko) uz jsem videl ale kliku venku z motoru jeste ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 koupil jsem mladýmu k 18-tinám focuse hatchbacka, výbava GHIA 74kW, r. 2008, tak jsem zvědavej jak se s tím bude jezdit a synek bude asi potěšen, doufám Ford-Focus-1.6-74kw-GHIA-Cofee-EDITION-10922009-3.jpg Když Ti v následujících dvou letech nezlikviduje tři auta jako ten můj, tak buď štastný, teda oba ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Když Ti v následujících dvou letech nezlikviduje tři auta jako ten můj, tak buď štastný, teda oba ... To má solidní skóre...odnesly to aspoň je ty auta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 no, tak to neočekávám, ale nikdy nemůžeš vědět, snad to zvládnem, je celkem klidné povahy, není divokej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Eskimaku you made my day to bola odpoved na to ako moze vyskocit kluka von z motora? Lebo (bez urazky) si myslim ze je to kravina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 To má solidní skóre...odnesly to aspoň je ty auta?Bohužel ne, takže si užil i dobu bez papírů ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool as Ice Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2017 Uprimne ja u toho nebyl, takze to nejsem schopen prokazat Rozletelo se mu to na dalnici. Jasne, tu kliku drzej axialni loziska. Je dost mozne, ze to byla proste jen ojnice. Vysledek byl tak jako tak roz**bany motor a nejen ten protoze skoncil ve svodidlech. Byl z toho dost zoufalej nez to dal dohromady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 29. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2017 Je dost mozne, ze to byla proste jen ojnice.To je v pohodě, ono je to *skoro* to samý.Kamarád mého bratra říkal že jeho šéfovi jednou dokone vyběhl celej motor z auta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se