Pavelpu27 Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2018 Od všech, kdo s tim už jeli, slyším jen samou chválu. Prý je ještě lepší
asbo Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2018 hmm, zajímavý. Ale - volal jsem teď jednoho dealera, podle stránek mají k vidění, ale nakonec nemají. Příští týden někdy, nevíme kdy. Nebyl to moc přínosný rozhovor. A ta cena? Já to vidím za 760.
Conrad Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2018 Dável jsem to kde s čím jezdí,ale třeba ti to pom V 13. 4. 2018 v 12:48, Pavelpu27 napsal: Ještě bych ale určitě zvážil Hyundai i30N. Mám ho domluvený na předváděčku a podle všeho to bude pecka. A za 675k nový?Dával jsem to do Kdo s čím jezdí,ale třeba ti to pomůže ve výběruKoupil jsem Karoqa, mám ho měsíc najeto 1300 motor tříválec 1.O. Koupil jsem ho na radu dobrého známého známe se léta , šéfa servisu Škoda asi věděl co si vybrat, má Octavii s tímhle motorem najeto přes 100 000 a zcela bez problému.Jezdím sám hodně město, okresky, dálnice minimum.Motor mě příjemně překvapil pružný a živý chce to jen jiný způsob jízdy než jsem jezdil s 1.6 TDI 77 kw, držet ho nad 1500 otáček spíše na 2000 výbava docela fajn ambition plus , bylo to za 57O OOO spokojenost
Gustaf Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2018 No, jelikož vybírá sportovní auto, tak karoq bude asi trochu mimo..
Conrad Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2018 Sorry moje chyba, je to tím že slovní spojení sportovní Hyundai mě připadá lihuprostý fernet Ale časy se holt mění
Pavelpu27 Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2018 Pokud se oprostíš od předsudků, má i30N našlápnuto na sportovní auto roku
miramax Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2018 V 13. 4. 2018 v 6:46, Tomas_2002 napsal: Nene, to je cena po slevě. Na Arteon se teď dá dostat sleva cca. 220.000,- Kč. Na Passat i 260.000,- KčA je to obecně dostupná informace (na webu jsem nenašel, ale žádný velký vyhledávač nejsem ), nebo "interní"? Poslední dobou mi přijde, že vw dává slevy na všechno jak ve výprodeji... snad to vydrží do příštího roku, až si budu pořizovat nový služební vůz
Vladar91 Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2018 Za 570 auto s litrovym motorem to je teda masakr. Daylight robbery
African Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2018 V 13. 4. 2018 v 18:52, Pavelpu27 napsal: Pokud se oprostíš od předsudků, má i30N našlápnuto na sportovní auto rokuAnebo nějaká RS Fábie bych tipoval a Bmw, Mercedesy, Japonci bez šance :-) I testy v českých automobilových jasně ukazují na to že Hundé a Škodovka jsou nejlepší auta na silnici :-) Už jsem si zvykl......
sibirnaya Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2018 Nahodou, v Abu Dhabi sem jezdil genesisem a to je povedeny auto..
Pavelpu27 Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2018 (upraveno) V 15. 4. 2018 v 6:11, African napsal: Anebo nějaká RS Fábie bych tipoval a Bmw, Mercedesy, Japonci bez šance :-) I testy v českých automobilových jasně ukazují na to že Hundé a Škodovka jsou nejlepší auta na silnici :-) Už jsem si zvykl......Promiň, ale co to plácáš? Podívej se na jakoukoli recenzi z kteréhokoli kouta světa a i30N je všude hodnocena, jako něco nevídaného. Není nejrychlejší, ale určitě patří mezi nejzábavnější a zároveň je velmi použitelná. Sám se na to auto strašně těším, až si ho vyzkouším. I proto jsem napsal, aby ses oprostil od předsudků. Upraveno 15. dubna 2018 uživatelem Pavelpu27
Dominik17 Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2018 V 15. 4. 2018 v 11:47, Pavelpu27 napsal: Promiň, ale co to plácáš? Podívej se na jakoukoli recenzi z kteréhokoli kouta světa a i30N je všude hodnocena, jako něco nevídaného. Není nejrychlejší, ale určitě patří mezi nejzábavnější a zároveň je velmi použitelná. Sám se na to auto strašně těším, až si ho vyzkouším. I proto jsem napsal, aby ses oprostil od předsudků. to se dá podepsat.. tyhle přehnaně kritické komentáře plynou často od lidí, kteří v těchto autech nikdy ani neseděli. Sám jsem příznivcem německé provenience, zejména pak divize M a Porsche, ale je potřeba porovnávat porovnatelné a tem i30 N patří určitě k velmi slučným členům.
African Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2018 V 15. 4. 2018 v 11:47, Pavelpu27 napsal: Promiň, ale co to plácáš? Podívej se na jakoukoli recenzi z kteréhokoli kouta světa a i30N je všude hodnocena, jako něco nevídaného. Není nejrychlejší, ale určitě patří mezi nejzábavnější a zároveň je velmi použitelná. Sám se na to auto strašně těším, až si ho vyzkouším. I proto jsem napsal, aby ses oprostil od předsudků.Nevídaná je možná tak propagace té značky v ČR a totální pomatení lidí, kteří tady zvedli ceny vysoko na úroveň ostatních značek a neváhají ty peníze za to dát. Všude ve světě toho jezdí po silnicích jak u nás Dácií a značka je vnímána hlavně jako levnější, no a samozřejmě průměrná. Od předsudků se nemůžu oprostit, proč jako mám lhát sám sobě? Ano i30N je třeba povedené levné auto, ale udělat z něj auto roku? Možná tak v ČR nebo Brazílii, kde se Hjunde prodává za poloviční cenu co tady. Tak jest můj názor, ty auta mi taky nevadí, ale ty kecy okolo....
Maxel Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2018 (upraveno) Afri, ne že bych to chtěl jakkoliv obhajovat, tak tohle je přeci jen vofous jiná ítřicítka, viz. např: http://www.auto.cz/hyundai-i30-n-oficialne-gti-nosovic-ma-az-275-koni-108430 Na druhou stranu mi je imidž značky, její prezentace a zejm. pak přes čáru agresivní PR, natolik nesympatické, že bych si to koupil leda tak, že by mi to dovezli na nejbližší salon Škodovky a vyřídili jsme to pod zelenou obručí hlavního vchodu! Zas ale za to to auto nemůže a podle všeho to opravdu bude fajné hothatchí svezení. Upraveno 15. dubna 2018 uživatelem Maxel
Gustaf Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2018 Já taky věřím, že to Nko bude povedený auto a rozhodně bych se nestidel v tom jezdit.
xcmaniax Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2018 Po vikendovem zkoumani ceniku Superba a procitani ruznych zdroju jsem celkem nahlodanej vzit 1.4 tsi, DSG a skoro komplet dovybavene style. Mate nekdo zkusenost s tou 1.4? Podle hodnot by to melo byt podobny jako slabsi TDi.
Bells Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2018 Mám ji v mnohem lehčím autě a je v pohodě, ale v Superbu to bude nejspíš pěkná bída, to bych raději oželel něco z výbavy...
exBURN Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2018 Hyundai naprosto nesnáším a musím říct že nepochopím, že si to někdo dobrovolně koupí. Jejich lživá a štvavá kampaň je mi směšná a cítil bych se v takovém autě velmi špatně. Jen můj pohled na věc - nečtěte zaplacené recenze.
sibirnaya Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2018 Ja teda hjonde fandim, i kdyz jejich reklamy v CR me neberou. Ale jinak soudit nemuzu, jel sem jen tou genesis, a to je trochu jinej levl..
montemar Odesláno 15. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2018 zkousel jsem toho fastbacka.. je to celkem prijemny auto, jede se s tim fajn.. ale presne kvuli te priserne image u mne nakonec vypadlo z vyberu.. noa pak mi taky uplne nesedly neof. info ze servisu.. kdyz pominu pomerne drahou pravidelnou udrzbu (olej 6-8k), tak v zaruce pry neni problem vyresit cokoliv, i treba "opotrebeny" volant.. ale jak padne zaruka.. hlavne ten litr (120 ps) neni zrovna etalon spolehlivosti..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se