Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Koupil sem chalupu a mám tak nějak pocit, zr k ní potrebuju nejakej offroad. Pracanta do lesa a abych taky něco odvezl. Něco staršího, ať mě to nebolí. Třeba Isuzu trooper nebo tak něco. Máte nějaký tipy. V tomhle segmentu a ještě vyloženě starších aut jsem úplně bez znalosti.

Odesláno (upraveno)

Isuzu NE 3.0, stará 3,1 je o.k. Jen bude problém koroze... Ať už Pajero,LC,Patrol atd.

Upraveno uživatelem DavidLC
Odesláno

Stepi©k, si spatne pochopil zadani, kouka po aute na praci, ne po aute na kterem by pracoval :).

Disco 1, 2 jsou moc pekny kary.

Odesláno (upraveno)

Je otázka, jak to bylo myšleno, jestli jako za autem (jimny dobrý) nebo v autě : starý def... Bo Jeep...

Upraveno uživatelem mAra_
Odesláno

Jsem rád že to někdo řekl :-))

Maro já bych s malým, slabým, autem vozejk netahal. To je fakt pro radost a myslivce na srnky. Pod jelenem už zdechne :-))

Odesláno

:-D

Já to nevim, mě ten pickup nepřijde jako dobré řešení... Co je přes korbu nepovezes, naprší tam... Kabina malá... Vybral bych si stareho defa..

Jo, když pro radost a práci. Jezdit tím "normálně" tak je to naprd. Souhlas, kabina malá, což o to, na korbu dáš boudu. Ale skáče to. Ale je to o tom to vyzkoušet :-)

Odesláno

TLD: :) :)

Je fakt, ze ty LR nejsou auta, ale zivouci organismy, takze clovek nikdy nevi, co ho prekvapi :) Nicmene jsou okolo mne 3 LR Discovery (300TDI, TD5 predface i poface). Vsechny zvladly odjet Rumunsko minimalne jednou. Az na tu 300TDI, ktera mela dvakrat ze tri cest problem, tak ostatni uplne v klidu. A nutno rict, ze i pres ty problemy nas vzdy dovezla i domu :)

Dokusan: Jaky mas na to auto rozpocet?

Odesláno

Koupil sem chalupu a mám tak nějak pocit, zr k ní potrebuju nejakej offroad. Pracanta do lesa a abych taky něco odvezl. Něco staršího, ať mě to nebolí. Třeba Isuzu trooper nebo tak něco.

Na islandských farmách funguje ako spoľahlivý lowcost offroad s nízkymi prevádzkovými nákladmi - teraz sa podrž - Kia Sorento prvej generácie. Väčšinou v automate a najlepšie pofaceliftová, predfaceliftová mala problémy s koróziou brzdových trubiek. Utiahne a odvezie neskutočné veci, je relatívne pohodlná, poctivá robustná konštrukcia aj koncepcia, spoľahlivý naftový motor. Len ti nesmie vadiť spotreba okolo 10-12 l, ale to sa u pracanta nerieši a ani u konkurencie to nebude lepšie.

Podstatné je, že sa neserú veci, ktoré by ťa nechali nepojazdného, skôr ide o prkotiny typu elektrické ovládanie zrkadielok a pod. Jazdené stoja málo, náhradné diely tiež. Oproti Trooperom je to vraj lepšia voľba, vstupné náklady rovnaké, prevádzkové nižšie, lepšia spoľahlivosť aj úžitkovosť.

post-6480-0-36511500-1571036744_thumb.jpg

Odesláno

Stepi©k, me se libej moc, hlavne camelka..., ale jako symbol spolehlivosti brat to, ze to da Romale tam a zpet je sranda :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...