Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Napadlo mě to samý (zároveň jsem si připomněl jak je to s těma liškama :D)

A7G je ale kus auta, tak nevím jestli to splňuje požadavky. Ideální motorizace by byla asi 2.4, jen tu s manuálem a limo bude problém sehnat. 2.0 bude asi bezproblémovější motorizace...

LPG bych se u HONDY vyhnul

Odesláno

Napadlo mě to samý (zároveň jsem si připomněl jak je to s těma liškama :D)

A7G je ale kus auta, tak nevím jestli to splňuje požadavky. Ideální motorizace by byla asi 2.4, jen tu s manuálem a limo bude problém sehnat. 2.0 bude asi bezproblémovější motorizace...

LPG bych se u HONDY vyhnul

chvíli jsem přemýšlel co myslíš s liškou a pak mi to docvaklo :lol2:  o ocase

Jinak tu 7G combi má kámoš předělanou na plyn a 2 roky s tím jezdí v poho

Můj názor je ten,že za tyto peníze něco rozumný sehnat bude spíše o štěstí na danej kus.

Odesláno

Ta poslední Honda od Spineshank není marná..vypadá docela dobře. Kombika nechci, co s tím - je to pak jak kamion 

Plyn asi ne..za každou cenu nepotřebuju minimální spotřebu.

Odesláno

Právě..do jedné 330 jsem sednul a po 10min nastartování praskla vodní pumpa..

Není špatná ale strašně rezne a je zničena od tuningařu

Ale já mám rozpočet o řád nižší Pepo. Nový doma mám, takže tohle je druhý kousek do rodiny.

Chápu to bylo jenom pro info, slušný, rok starý Mercedes B se dá koupit kolem 400 tis. bez DPH, třída C za 600 tis. což mi přijde s tou zárukou a údržbou dobrý. V relaci do 150 tis. mě napadá tak Mazda 3, to jsou 7-8 let starý auta a mají dobrou spolehlivost nejen podle statistik, ale i z praxe.

Odesláno

Ta poslední Honda od Spineshank není marná..vypadá docela dobře. Kombika nechci, co s tím - je to pak jak kamion 

Plyn asi ne..za každou cenu nepotřebuju minimální spotřebu.

Původně jsem to měl rozepsaný, ale pak jsem to nehrotil

1) Automat, což se k tomu motoru moc nehodí

2) Ten kombík se prodává už cca půl roku a za tu cenu tam leží podezřele dlouho, takže bych tipl, že tam bude nějakej zakopanej pes. Minimálně to bude mít mraky ucouváno

3) LPG může být v hondě problém - měkký sedla ventilů a pokud se o to člověk nestaral pořádně (kontrola vůlí ventilů, nad 4tis otáček přepínání na benzín) a dával tomu zahulit, tak může být zaděláno na problémy

4) vypadá rozumně

Pokud by se ti líbila nakonec Honda, tak doporučuju mrknout na Honda club, většinou tam prodávají auta za trochu lepší cenu a hlavně k nim je jasná historie...Ta 2.4 jede super, sám ji mám v 8g, ale co jsem se bavil v servisu, tak mívá  problémy se zapíkáním kroužků (asi jediný co u motoru reálně hrozí), což se u 2.0 neděje

Odesláno

Díky za doporučení, tudíž z toho vypadli tři adepti:

• Honda Civic od r. 2006 v benzínu
  • Honda Accord, tady asi bude problém sehnat slušný benzín
  • Mazda 6 ve 2l benzínu

Je něco na co si dát u těchto tří adeptů bacha nebo které motory vůbec nebrat? Prioritizace je přesně podle výše uvedeného..

Odesláno

• Mazda 6 ve 2l benzínu

Je něco na co si dát u těchto tří adeptů bacha nebo které motory vůbec nebrat? Prioritizace je přesně podle výše uvedeného..

Motor nevím, ale pozor u té 6stky, neb hnijou...

Odesláno

Motor nevím, ale pozor u té 6stky, neb hnijou...

Jestli mazdu ve dvoulitru, tak ten poslední model se Skyactive. JInak to fakt vůbec nejede. Nad 4 tis. je hrozná díra.

Odesláno

• Mazda 6 ve 2l benzínu

Mazdu 6 v 2l budeš mít problém sehnat,hlavně nebrat 2,3!!

Odesláno

I takovou můžete mít kliku na funglovku, vyměníme, vyklepeme, navoskujeme a hurá zpět do autosalonu. Kamarád takto koupil Citroena, když zjistil asi po třech letech že auto bylo bořeno. Od prodejce dostal vyjádření, že lehce ale bylo opraveno autorizovaným prodejcem, no jo ale sleva nebyla, cha cha :-) Takže doporučuji mechanika s měřičkou tloušťky laku i když si jdete pro funglovku kluci.

post-364-0-66307500-1476518713_thumb.jpg

post-364-0-89577300-1476518727_thumb.jpg

Odesláno

• Mazda 6 ve 2l benzínu

Já mám mazdu 6 2,0 benzín/plyn který jsem tam montoval při 105t Km teď mám 215t a jsem spokojený, spotřeba 9-10l lpg podle jízdy. Na benzín jsem jezdil za 7,5-9l. Podvozek je vážně skvělý a ten klasický dvoulitr 104kw jede slušně, jen při rychlostech +140km už je v interiéru víc slyšet motor. Jediné mínus je ta koroze, to je fakt. Modely 2007+ už jsou ošetřeny líp.

Hondy bohužel nepoznám.

Odesláno

Jo,jo, zasednou odborníci, zjistí jestli nebyl narušen rám a bezpečnostní prvky a dle toho se s autem nakládá. Nedávno, myslím že na vlastní oči to bylo, ale přesně nevím, koupila firma Bmw X6 asi za tři mega, kde díly měli různé odstíny, nelícovali, jasně bořené auto a opravené, následně prodané jako nové. Soudí se mám pocit už hodně dlouho...možná to někde vyhrabu na YouTube.... jo není to sranda kluci :-) Člověk si udělá radost, tři mega v čudu a běhání po soudech, paráda...

Odesláno

Nesmíš věřit všemu co někdo napíše na net.

Tak není to nic tajného, že se denně jenom v EU z autopřepravníků vysype desítky aut. Jsou i velmi profesionálně opravena, to je pravda, ale čas od času se to prostě nepovede no. Anebo si opravdu myslíš, že je sešrotují, denně auta za miliony korun ? :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...