Přejít na obsah

vybírám káru

Doporučené příspěvky

Já se staral o Kiu jak o miminko, jen to jednou jedinkrát škrábla žena, vše se opravilo v autorizáku, kvalitně, není po tom ani památky a stejně na to teď každý poukazuje a snižuje mi to cenu docela dost.

Na druhou stranu tento Passat 2.0 tdi je v pohodě na krátký trasy, nekarbonuje, neředí olej 😄 ....

Všechno má něco, uvidíme.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, exBURN napsal:

Já se staral o Kiu jak o miminko, jen to jednou jedinkrát škrábla žena, vše se opravilo v autorizáku, kvalitně, není po tom ani památky a stejně na to teď každý poukazuje a snižuje mi to cenu docela dost.

Ono to vypadá strašně, když je škoda za 30 tisíc, přitom je to v reálu prasklý nárazník. Lidi by si to měli uvědomit, přemýšlet, jenže..... Lepší si naskočit do auta bez historie s "odcouvaným" kilem, ale bez "bouračky" 🙄

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, exBURN napsal:

Na druhou stranu tento Passat 2.0 tdi je v pohodě na krátký trasy, nekarbonuje, neředí olej 😄 ....

Všechno má něco, uvidíme.

To je jasný, jeden prodává koně a druhej osla.

Ale pokud má auto stříkaný celý dveře, tak se dá těžko o něm říkat, že je ve stavu nového, zkrátka není. Ty by sis taky na saloně nekoupil nový auto, který někdo idřel a opravil.

Jednou mi taky nějakej závistivec u novýho auta udělal hřebíkem u dveří řidiče 15cm škrábanec a radši jsem na to koukal a při prodeji to přiznal, než to lakovat. Kupec mibza to ještě děkoval. Většinou, když se lakujou celý dveře, tak už to má důvod.

A to, že to dělal aut. servis, tak taky nic neříká a kvalitě práce.

• Dát hlas 2
  • Hlasovat proti 2
Odkaz ke komentáři

Asi tvůj kometář nechápu. Prodávám jeté auto, staré 2 a půl roku, takže ano - Nové auto bych si odřené a opravené nekoupil, ale ojetinu klidně. Když mi, stejně jako já, prodávající předloží fotografie poškození, fakturu z opravy a místo si projdu a zhodnotím, že je to opraveno naprosto skvěle, tak fakt nevidím důvod proč ne. 

A hlavně přesně jsem to zmiňoval spíše z důvodu toho, že se fakt těším na ten operák, protože u něj bych platil spoluúčast stejnou jako u té Kie, ale pak bych neřešil podobné kecy o tom, že to lakování muselo mít důvod. Jasně že muselo, já bych s odřeným autem nejzedil a jinak škrábanec odstranit moc nejde. 

Upraveno uživatelem exBURN
Odkaz ke komentáři

Ano, dopustil jsem se trestuhodného zobecnění. Nicméně trvám na tom, že popis vozu jsem v inzerci měl dostatečně detailně a pravdivě popsán, tudíž jsem se nedopustil podvodu . 

Nicméně díky za naprosto skvělou demonstraci výhody operáku 😉 

Upraveno uživatelem exBURN
Odkaz ke komentáři

Někteří holt mají potřebu pitvat se v každé pitchovině a pak se hodinu radovat, jak někoho chytili za slovo:-D Já na Outbacku taky měnil celý zadní nárazník a světlo, když se o mě opřela ženská při vyjíždění. Škoda za asi 40 litrů. Na nárazníku škrábanec do 10 cm, na světle mikroprasklina, které by si nikdo nevšiml.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

…. Navíc v lakovně i malý škrábanec často “doladí” rozstřikem přes půlku auta. Když si pak kupec změří tloušťku laku, vypadá to, jako bys s autem jel z Prahy do Brna opřený o svodidla.😄

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...