cali Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 hmm tak to je este o level vyssie, pan je zda sa vazne gurman. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pjurcik Odesláno 27. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Díky bohu, že ty vintage kousky dělali tak malé a snad nezačnou dělat Calatravy 40mm. Po roce více méně v klidu by mě zase chytil chronobundus :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 27. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Teď už jsou 39 to už není takový rozdíl, ale 40 by byly lepší :-) souhlasím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pjurcik Odesláno 27. ledna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2017 Rolex Explorer 39 je celkem v pohode. Calatrava 39 na me ruce vypadaly jak detske hodinky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Max David Odesláno 28. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2017 PP Naultilus jsou opravdu krásné hodikny. Gratuluji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanP Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 (upraveno) Po vyzkouseni je nutkani velke. Vzpominam si, ze pred 10-ti lety jsem nechapal, jak nekdo muze zaplatit ekvivalent solidniho sportovniho hatchbacku za hloupe-vypadajici hodinky pro dedecka. btw: Obecne je nejoblibenejsi cista verze, ale ja silne preferuji bud chronograf, nebo perpetual calendar. Upraveno 28. února 2017 uživatelem JanP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2017 Jsem blbej, že jsem nekoupil klasický před pár lety u u AD ocelový Nautily za 450 tis., dnes je cenovka na chorno24 kolem 680 a výše u nás v podstatě u AD nekoupitelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 Tohle je hora. Vysoka hora:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 Holt odnesou to troje Rolexky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pjurcik Odesláno 10. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 Holt odnesou to troje Rolexky To jsou prijatelne ztraty. U me to odnesly 1x Rolex a 2x Panerai a rozhodne to stalo za to :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 10. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2017 Prujcik + 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanP Odesláno 13. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2017 U me to asi odnesou moje IWC, zbytku me skromne kolekce se nedotknu ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pompone Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 5711 u nás prý čekačka 4 roky? To už je moc ne? :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 Ano to souhlasí, přitom je jich plný chrono24, na co budu čekat 4 roky až budou stát o dalších 200 tis. více? nechápu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 (upraveno) Nesouhlasí. Dle info z pondělka je na modré čekačka 6 roků(4 roky pouze na bílé). A proč čekat? No třeba proto, že reálně "plný chrono24" znamená v případě modrých a nových průměrně tak 10-15 ks(aktuálně 12ks) v celém světě a příplatek oproti retail price je 6-13K?, v Evropě standartně +8K? a výš u modrých a + 4K? a výš v případě bílých. Upraveno 17. března 2017 uživatelem MaxT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 Já měl namysli bílé, nevím proč chtějí všichni modré (to samé je u AP) , 4k Eur je sranda proti tomu co budou stát za 4 roky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2017 Proč se u AP chtějí modré nevím(Já jsem měl jak 15400 tak i 15300 bílé a to jsem v případě 15400 měl za stejnou cenu na výběr všechny 3 barvy). V případě Nautilů je to jasné. Modré byly jako jediné odjakživa, až tuším v roce 2012 přihodili i bílé. Teď prosakujou informace, že snad bílé skončí což by jejich cenu dramaticky zvýšilo. Jinak k té čekačce. Je to jak jsem psal s tím, že u nás jsou stejně jako ve světě upřednostněni domácí zákazníci což čas poněkud zkrátí. Dalším pravidlem je, že doba je vždy záměrně dramaticky nadsazená, což zvyšuje pocit luxusu a nedostupnosti. Reálně se stává že u bílých třeba i dříve než za rok volají s historkou, že někdo vypadl z pořadníku bla bla. Samozřejmě to nemusí býti pravidlem a u modrých je to horší. Kamarád v posledním roce už 3 x obeslal všechny AD v Evropě a nejkratší doba co mu zatím napsali bylo někde z Itálie, bílé, čekačka 3 roky po složení zálohy 10K?. A několik AD z Německa se podivovalo proč neosloví našeho AD, že je to mnohem moudřejší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 Modré AP dokonce na chrono24 stojí výrazně více než bílé, přestože list price je stejný a je to vyvolané umělým nedostatkem na trhu, výrobce jich vyrábí méně. Koukám všichni TOP výrobci mají stejné praktiky. Mimochodem kvalita Pateků je prý úděsná, přesnost 1 minuta není problém a snad každý majitel je měl už v záruce v servisu. U AP to je prý lepší, ale často i jejich produkty putují do servisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pjurcik Odesláno 18. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2017 (upraveno) Modré AP dokonce na chrono24 stojí výrazně více než bílé, přestože list price je stejný a je to vyvolané umělým nedostatkem na trhu, výrobce jich vyrábí méně. Koukám všichni TOP výrobci mají stejné praktiky. Mimochodem kvalita Pateků je prý úděsná, přesnost 1 minuta není problém a snad každý majitel je měl už v záruce v servisu. U AP to je prý lepší, ale často i jejich produkty putují do servisu.Jake PP maji problem s presnosti? 5711 mam dele jak rok, presnost okolo -2 s za den (jednou za mesic je posouvam o minutu). Problemy zatim zadne (v zaruce do ledna 2018). A to je nosim prakticky kazdy den. Upraveno 18. března 2017 uživatelem Pjurcik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se